امروز یکی اومد خط رو رانژه کرد و الان لینک دارم ولی هنوز تو سایت نزده فکنم فردا راه اندازیش کنن.نقل قول:
Printable View
امروز یکی اومد خط رو رانژه کرد و الان لینک دارم ولی هنوز تو سایت نزده فکنم فردا راه اندازیش کنن.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی میدونه FTTC چی هست رو سیم مسی ارایه میشه یا فیبرنوری
تا کافو داخل کوچه فیبر میکشن، از اونجا به بعد سیم مسی به صورت 2 vdsl میاد برای شما. هرچقدر فاصله شما از کافو بیشتر باشه سرعت کمتر میشه، بهترین عملکرد رو در فاصله کمتر از 100 متری داره. قاعدتا احتیاج به مودم vdsl داریدنقل قول:
اگه فاصلتون کمتر از 100 متر باشه تا نزدیک 100 مگابیت سرعت میده و اگه نهایتا یک کیلومتر از کافو فاصله داشته باشید سرعت میشه 24 مگابیت. خوبیش اینه تو هر کوچه ای یه کافو هست و فکرنکنم مشکلی پیش بیاد از این نظر
(Fiber To The Node) FTTN یا Fiber To The Neighbourhood ، به راهکار فیبز نوری اطلاق می شود که در یک رک در یک فاصله چند کیلومتری مشتری terminate شود می گویند. معمولا این فاصله با راهکار مسی پشتیبانی می گردد.نقل قول:(Fiber To The Curb) FTTC یا Fiber To The Cabinet خیلی شبیه به FTTN می باشد با این تفاوت که قفسه خیابان به محل کاربر نزدیکتر است و کابل کشی فیبر نوری معمولا در طول 300 متری از محل مشتری ترمینال می شود. FTTC دارای محدوده ای برای تکنولوژی های مسی با پهنای باند بالا مانند اترنت سیمی یا IEEE 1901 شبکه خطوط برق و تکنولوژی Wi-Fi بی سیم می باشد. FTTC بعضا FTTP نامیده می شود که این مساله باعث شده تا با fiber to the premises که تکنولوژی کاملا متفاوتی است اشتباه شود.اين داخل يك سايت شرکت ایرسانوین بود كه من مقدار كمي از آن را گذاشتم .
افت سرعت زیاد در سرور های خارجی یک ماه اخیر در شاتل رو منهم دارم البته که خودشون بهتر از منوشما میدونن چه خبره چون مشکل عمومی هست ولی اینکه زیر بارش نمیرن حسابش جداست تا جایی که یادمه سیاست شاتل در موارد افت سرعت و کیفیت سرویس همیشه انکار بوده.
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
دوستان کسی اینجا از رشت ( مرکز 7 ) سرویس داره ؟؟
اوضاع شاتل چجوریاست ؟
معلوم نیست این چند وقته دارن در شاتل چکار میکنند پینگ خوبه ولی مدام پاکت لاست و لفت خوردن از بازی های آنلاین دارم در صورتی ک دوستم پارس آنلاین داره هیچ کدوم از این اتفاقا براش نمی افته!!!!!!
سلام دوستان من الان سرویس 8مگم داره حجمش تموم میشه ولی 4روز تا پایان دورش مونده میتونم شارژش کنم و از همون امروز سرویس حجمش برگرده زنگ بزنم نمایندگی
FTTC یعنی فاصله کمتر از 300 متری تا کافو اگر بالاتر باشه دیگه FTTC نمیشهنقل قول:
کسی نیست جواب مارو بدهنقل قول:
شما 2 راه دارید:نقل قول:
1- سرویس فعلی رو بسوزونید و سرویس ماه بعد رو فعال کنید (هرچقدر روزش مونده باشه لز بین میره پس این روش برای سرویسهای یک ماهه بکار میره)
2- ترافیک اضافه بخرید برای روزهای باقی این سرویس
بله، برای درک میزان محدودیت سیم مسی در vdsl که تا چه حد سرعت رو کاهش میده مثال زدمنقل قول:
سلام دوستان،من سرویس 1 ماه 16 مگ خریدم ولی سرعتم روی 5یا 6 مگ هست،زنگ زدم گفت برد مسافت داری و تا همین قدر بیشتر کشش نداره:n14: گفت خطت رو روی 4 مگ فیکس میکنم که پایدار باشه الان دوباره تست سرعت گرفتم 3.7 مگابیت بود تازه از سرور داخل:n14:،همین هزینه رو میتونستم برا سرویس 4 مگ کنم و خیلی کمتر در میومد. به خدا خیلی دزد هستنالان یعنی این هزینه ای که برای سرویس کردم هیچ شد؟چیکار کنم؟راهی نداره؟لطفا راهنماییم کنید:n14:
کلا کارشون همینه که 16یا 8بخری بعد بگن .....................نقل قول:
خیلی ها رو دیدم از شرکتهای دیگه روی همون خطی که شاتل گفته 4مگ میکشه دارن 16تا 20مگ استفاده میکنن
راهش اینکه برید مابقی پولتونو پس بگیرید وهمون 4مگ رو بخرید
سلامنقل قول:
منطقیش اینه که با سرعت کمتر شروع میکردی
بهتر حالا از پارامتر های مودم ی اسکرین بگذارین
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
این قسمت منظورتونه؟نقل قول:
سلام بله همین قسمتنقل قول:
خطتتون شدیدا نویز داره
رو ۴ مگ هم که تنظیم کرده همینقدر نویز داره
اینکه کلا adsl رو بیخیال شید یا اینکه تغیر بدید از شاتل به مخابرات
فاصله اتون تا مرکز چقده؟
از سر خطت هم همینقدر کشش رو داره؟
من خودم حجم زیادی مصرف نمیکنم(الانم سرویسم فیرلایت 16 هست،40 تومن،فیر 4 مگ هم 40 تومن ولی با حجم خیلی بیشتر) بیشتر سرعت برام مهمه،سامانه 195 شکایت کنم فایده نداره برای افزایش سرعت؟نقل قول:
توی گوگل مپ نگاه کردم 1.5 کیلومتر بود:n03:
نه دوست عزیز این بخاطر اینکه یا سیم کشی خونتون مشکل داره یا اینکه از مرکز مخابراتی خیلی دوریدنقل قول:
اگه سرعت عالی تر میخوای باید یبار هزینه سنگین بکنی به شاتل همون زنگ بزنن بپرس ببین بگو پوینت تو پوینت میخوام یه ۱۵ تومن یه کارشناس میگیره میاد برا بررسی اگه تو شهر باشید میاد یه بررسی میکنه ببینه میتونن بهت وایرلس بدن یا نه یه خرج بکن برا وایرلس ولی در ازاش سرعت بالای ۲۰ مگابیت رو کم کم ازشون میگیری تو بهترین حالت و عشق بخواد بده ۱۰۰ مگابیت هم دادن تو اپارات دیدم گرفته بودن
یا برید رو وایرلس دیگر ارایه دهنده ها یا بی سیم مثل تی دی و ....
خلاصه رو سیم مسی به شما نمیشه کیفیت مطلوب اینترنت رو رسوند
۱.۵ کیلومتر مستقیم دیدید دیگه درسته؟نقل قول:
این یکو نیم با پیچ و خم از کوچه ها خیابون هارو باید در نظر گرفت و قطعی های که تو راه شده
پس دور از انتظار نیست
میمونه اینکه شما مودم رو فقط مستقیم وصل کنید به سر خطتون که مخابرات سیم رو کشیده سیم کشی خونتون رو جدا کنید و مودم رو مستقیم به سر خط وصل کنید و تست کنید
یه مطلب دیگه هم این که چند هفته پیش خطمون از طرف مخابرات قطع شد،بعد وقتی وصل شد بعد وقتی وصل شد موقع مکالمه نویز داشتیم که مخابرات پیگیری کردیم یه خورده بهتر شد،اسپیلیتر مودم رو هم وصل کردم به تلفن(مودم توی اتاقم هست و تلفنمون توی سالن)ممکنه به خاطر این باشه؟اگه اسپیلیتر بگیرم برای مودم تاثیر داره؟نقل قول:
اونجوری 1.8 کیلومتره...نقل قول:
حالا باشه سر فرصت این کار رو میکنم ببینم چطوری هست،ممنون
اون مشکل فیوز مخبرات بود که نویز یا فرضا بوق نداشتید که از سمت خودشون برطرف میکنننقل قول:
شما اگر تلفن مخصوصا بی سیم پاناسونیک دارید جدا کنید و ی نویز گیر یا همون اسپلیتر وصل کن بین راه مودم ببین فرقی میکنه پارامترهای مودم هم مقایسه کنید
شما یکبار از سر خط فقط سیم کشی خونرو قطع و مستقیم به مودم وصل کن برای تست کردن و نتیجه رو اعلام کن اگه بهتر شهنقل قول:
مشکل از سیم کشی ساختمون و یا اسپلیت هم میتونه باشه
من هم حدود ۱.۵ کیلو فاصله دارم از مخابرات سیم کشی خونم ۶ مگ بهم میده ولی از وقتی سیم جدا و تلفنم جدا کردم کشش ۳ برابر شده
شما احتمالا مشکل سیم کشی دارینقل قول:
من خودم فاصلم از مخابرات حدود 1 کیلومتر هست ولی تا 20 مگ هم کشش خط داشتم
اون کارهایی که دوستان گفتند رو انجام بدید احتمالا مشکلتون حل میشه
اگر نشد زیاد پیگیر نشوید
بهتر به فکر جایگزین باشین
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
اره یه نویز گیر برای مودم حتما باید داشته باشی.نقل قول:
با سلام
شاتل خوبه از لحاظ سرعت کاری و جوابدهی مشتریان اما جدیدا گرون شده
از اولم گرون بود... الن تقریبا اکثر شرکت ها خودشون به سطح مطلوب کیفیت رسوندننقل قول:
شاتل واقعا حجم جالبی هم ارائه نمیده در ماه روی سرعتهای بالاش..
دیگه نمیشه این وضع رو تحمل کرد هر شب از ساعت 9 تا 1 شب سرعت تک کانکشن میشه 50-10کیلوبایت نه میشه بازی کرد پینگ 95 یدفعه که یه چیزی تو بازی اتفاق میفته پینگ میره بالای 300 اینا بعد بیرون که چک می کنم میبینم پینگم هنوز 98 ایناست!کلی لگ و فیرز و.....رسما نمیشه هم تویچ دید با این وضع!
خلاصه میرم پارس انلاین
توی سایت شاتل تست سرعت وجود داره که هم سرور داخل داره و هم خارج میتونید چک کنید و در پایان کد رهگیری میده اگر اشتباه نکنم..و با سایت اسپید تست هم میتونید بررسی کنید و براشون عکس رو بفرستین تا بررسی کنن مشکل رو حل کنن..نقل قول:
نمیشه گفت همیشه گرون بوده مثلا پارسال دویست گیگ 18ماهه با پهنای باند آزاد رو میداد صد تومن یعنی گیگی پانصد تومن میافتاد اون موقع بقیه شرکتها چنین قیمتی نداشتن مثلا پارس آنلاین خیلی گرون بود اما الان برعکسه. درکل چیزی که هست این شرکتها هر از مدتی اینترنتی از زیرساخت میخرند و پهنای باندشون رو افزایش میدن تا چند ماه اول چون نسبت به تعداد کاربرهاشون پهنای باند اضافی دارند میان تخفیف و قیمتهای مناسب میدن تا مشترک جذب کنند چون بهرحال اون پهنای باند رو خریدن چه استفاده کنند چه نکنند. بتدریج که تعداد کاربرهاشون افزایش پیدا میکنه و متناسب با ظرفیتشون میشه تخفیف مخفیف ول میشه تا خرید و افزایش پهنای باند بعدی. این حالت چرخه ای هست که همه شرکتها دارن دلشون هم برای منوشما نسوخته که تخفیف و پیشنهاد شگفت انگیز میدن سیاست کاری و نفعشون در این روال هست. شاتل فعلا در اون وضعیت پر شدن ظرفیتش هست که میبینیم هم تخفیفی نمیده هم مدتیه خصوصا در ساعات اوج مصرف یخورده افت سرعت دارهنقل قول:
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
دیگه عذاب آور شده بازی آنلاین مدام لفت میخورم از سرور فایده نداره، من خودم شاتلم واقعا افتضاحه برا گیم، پینگش خوبه ولی از بس پورت ها و چیزای دیگه را دستکاری کردن رسما ر.یدن ب بازی آنلاین
دوستم از پارس آنلاین سرویس داره اصلا لفت نمیخوره ممکنه پینگش پایین یا بالا بره ولی لفت نمیخوره ب این راحتی. سرعت تک کانکش هم ک دیگه حرفی نزم بهتره
لعنت بتون ک یک تفریح هم ک آدم داره تو این خراب شده اونم دارین ازمون میگیرین
دوستان شبا تقریبا از 9 شب به بعد تک کانکشن شما هم به .. میره ؟
ازه و کسی هم پاسخگو نیست متاسفانه وقتی زنگ میزنی میگن همینی که هست ساعتی شلوغیه......دیگه بعد 2 ماه نمی تونم تحمل کنم
نقل قول:
تا یعنی ۱۰ بهمن اینا سرویسم عالی بود عالی عالی
دقیقا دهه فجر که شد و .... ترکید واقعا اینترنت من
پینگ یهو میشد ۲۱۰ از المان تایم اوت از امریکا
پینگ درست شد تک کانکشن داغون میشد
الانم هست دقیقا هرچی بود ازین دهه ظلت شروع شد
از ساعت های ۱۲ تا ۱ شب شدیدا تک کانکشن میترکه و تا ۲ مگابیت سرویس هشت مگ من میاد
طوریه ک حتی با فیلت رشکن یه عکسم نمیتونی باز کنی ببینی
این ساعت یک شبه تک کانکشن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم مولتیه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا فردا شب دقیقا از ساعت ۱ بعد از ظهر هر چند ساعت تست میدم ببنید که چطور بطرز موذیانه ای سرعت افت میکنه
فک کنم از وقتی که یهو ۶ هزار نفر رو اوردن رو وی دی اس ال پهنا کم اورد تی دی هم داره کم کم راه میندازه
من یه شاتل 8 مگ روی خط دارم یه 16 مگ صبانت وایرلس و روی جفتش از ساعت 8 بعضی وقت ها 9 شب به بعد twitch که میرم حتی 360p هم بافر میکنه درحالی که حالت عادی توی روز یا ساعت 12 شب به بعد 720p 60 فریم رو به راحتی تماشا میکنم دیشب تست تک کانکشن گرفتم سرعت دانلود 2 مگابیت بود مالتی گرفتم 16 بودنقل قول:
من هم به دلیل کندی سرعت درساعات اوج ترافیک چهار بار اقدام به تغییر سرویس دهنده کردم و هر بار به شاتل برگشتم.طبق تجربه من از شاتل بهتر نمیتونید پیدا کنید باید با این چندساعت کندی کنار بیاید و مثل من هزینه بیخود نکنید امروز اینترنت از مخابرات خریدم و فردا قطعا تخلیه میکنم.قبلترش هم از فن اوا و های وب سرویس داشتم
متاسفانه گیم تو ایران مرگ زودرس میاره !نقل قول:
نیم ساعت میخوای بازی کنی پینگ بالاست !
پینگ درست میشه کانکشن میخوابه
کانکشن درست میشه پورت میبندن !
برا من که حدود 40-50 روز هست پینگ شاتل با آی پی اختصاصی رسیده به 200 !