:n02::n08:نقل قول:
نه با ایرانسلم ی بنده خدایی شمال کشور اونم مشکل داشت
با نت ای دی اسلم مشکل داشت
اگه ی زمان بخواد تحریم بشه باید اپلم بشه و ماکرو هم تحریم کنه
پس خداروشکر ک حداقل گوگل تحریم رو نکرد
:n05:
Printable View
:n02::n08:نقل قول:
نه با ایرانسلم ی بنده خدایی شمال کشور اونم مشکل داشت
با نت ای دی اسلم مشکل داشت
اگه ی زمان بخواد تحریم بشه باید اپلم بشه و ماکرو هم تحریم کنه
پس خداروشکر ک حداقل گوگل تحریم رو نکرد
:n05:
آره والانقل قول:
احتمالا دست انداز داخلیه، چون خارجیش یا هست یا نیست... اما اینکه صبح هست و عصر نیست خودش گویا همه چیزه
اره واسه منم همینجوری میشهنقل قول:
یکدفعه اینترنت کامل قطع میشه
یا باید ریست کنم مودم رو یا یکبار برم رو ۳جی دوباره ۴جی تا درست بشه
فکر کنم اینکارو میکنن واسه کسایی که شب میذارن دانلود و میرن دنبال کارشون یا میخابن صبح سوپرایز بشن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
سلام دوست عزیز مرسی بابت پاسخگویی
من طبق پیشنهاد شما ریز مصرف اون روزا رو دیدم برای مثال تاریخ ۱۷ ابان دانلود من بجز ساعات ۳ تا ۷ ۱۷۰ مگ بوده و بقیه مصرف من از ساعت ۳ تا ۷ بوده حالا چقد حجم کم شده از من؟ ۳۰ گیگ ینی تمام حجم دانلود شده شبانه رو کم کردن .
من ریز مصرفمو و حجم کم شده رو به صورت pdf که خود برنامه همراه من داد رو براشون ارسال کردم باز هم میگن که نخیر تخفیف اعمال شده!!!!!
واقعا دزدی هم حدی داره الان بجز سایت ۱۹۵ توی سایت بازرسی هم شکایت کردم تا ببینم چی میشه ولی این ها اصلا کوتاه نمیان و قبول نمیکنن که حجم خوری کردن
همراه اول طرحی مثل کنترل مصرف ازاد ایرانسل نداره؟
روی سیم کارت دائمی نگرانم بسته فعال کنم و بقیش رو ازاد حساب کنه
خیر نداردنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
نگرانی تون کاملا بجا هستش و جدی بگیرینش. آخه من پارسال بابت همین مسأله و اینکه سیستم اکانتینگ همراه اول و اطلاعرسانی پیامکی درباره نمایش میزان حجم باقی مانده کاملا با تأخیر حدود نیم ساعته عمل می کرد 29 هزارتومان بابت نزدیک به 130 مگ دانلود به صورت مصرف آزاد اومد روی قبضم. اگر میخواین از اینترنت همراه اول استفاده کنین به داشتن یه سیم کارت اعبتاری فکر کنید.نقل قول:
دوستان الان طرح بلند مدت با حجم زیاد و قیمت مناسب چی هست؟
قبلا یکساله 120 گیگ میگرفتم الان رفتم دیدم دیگه نیست
70 گیگ یکساله 159000 تومان که با احتساب مالیات میشه 173310 توماننقل قول:
ینی گزارش مصرف خودشون رو هم قبول ندارن؟نقل قول:
حتما پیگیری کنید از طریق جاهایی که حداقل میشه غیر حضوری شکایت کرد.
محض احتیاط یکی از اون گزارش کارکرد کامل هایی که به ایمیل ارسال میکنه هم بگیرید از همراه من. داشته باشید بهتره.
من میخوام برای استفاده از اینترنت شبانه همراه اول 1 تا 11 صبح مودم 4g سیمکارتخور بخرم .
به نظرتون ارزش داره یا برم سراغ adsl مخابرات . چون متاسفانه تو منطقه فیبر نوری هستم .
یه چیز دیگه نهایت سرعت شبانه چقدره و قطعی چقدر داره؟؟؟
من قطعی ندارم و ندیدم، سرعتشم برای من تا ۱۸ مگابیت گاهی میاد پایین و اکثر اوقات بین ۵۵ تا ۷۰ مگابیت هست، البته کیفیت دکل میزان یوزر روی دکل و ... تو سرعت شما تاثیر خواهند داشتنقل قول:
من از سرعت شبانه همراه اول خیلی راضیمنقل قول:
چند روز پیش قطع میشد وسط دانلود الان درست شده
اگه سرعت تو منطقه شما مناسب هست خرید مودم به نظرم منطقی هست
تست کنیداگه انتن و سرعت خوبه دانگل تهییه کنید که هزینه زیادی هم پرداخت نکنید
سرعت دانلودم در شبانه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محدودیت/سقف دانلودم داره یا الکیه؟نقل قول:
سلام، قبل خرید ، حتما یه بار با گوشی هم تست بگیر که منطقه خوب باشهنقل قول:
مثلا سمت ما خوب نیست.
حقیقت من هنوز به اون سقف نرسیدمنقل قول:
فکر کنم ۱۸۰ گیگ باشه تا ۷ صبح
ولی یکبار زودتر از زمان پایان ، بسته تموم شد که فکرکنم بخاطر سقف مصرف بوده
راهی میشناسیدکه بسه مانده ترافیک واسه شبانه گرفت؟ از طریق sms?
چون مودم من ussd نداره توی همراه من هم ترافیک نمیزنه و فقط با sms میتونم کار کنم
جدیدا از طریق مقدار مصرف خوده مودم باید بفهمم چقدر مصرف شده
متاسفانه با گوشی جدید هواوی 4.5g نهایت به 2 مگ میرسه . موندم چکار کنم که زیاد نخواد هزینه کنم .این مودمی که تو سایت زده کارکردش هم مطمئنه؟نقل قول:
منظورت کدوم یکیه؟نقل قول:
البته منطقه ما ایرانسل خوبه اما بدیش اینه که خیلی وقتا به مدت چند ساعت no service
همراه اول هم سرعتم ۴۰۰ تا ۱۳۰۰ , که شما وضع بهتری داری
پس به نظر شما من میصرفه دانگل تهیه کنم ؟ حالا چه فرقی بین این سه تا دانگل هست؟ که تو سایت همراه اول اومده . یعنی منظورم اینه خیلی اختلاف بین 3g با 4g هستش ؟ اگه اونی که از همه گرونتر هستش رو بخرم سرعت بیشتری داره؟نقل قول:
اگه شرایط adsl رو نداری، بگیرنقل قول:
مثلا من گرفتم که از دانلود شبانه رایگان استفاده کنم که زفت رو ده گیگ و بعدش هم کلا حذف شد!
البته خودت باید قضاوت کنی
به نظر من ، اگه دانلودات با ۳-۴ شب در ماه راه میافته، نمیارزه
سرعتشون معمولا تفاوتی نداره، مگه اینکه یکیش کت ۶ باشه بقیه ۴
متاسفانه مودم 4g همراه اول تموم شده . به نظرتون چکار کنم؟ ایرانسل هم شبانه باحال داره مثل همراه اول ؟نقل قول:
از طریق نمایندکی فروش یا سایت دیوار بگیرنقل قول:
مودم همراه اول خیلی تعریفی نیست
اگه واقعا میخای تو نت بگردی هست
اگه تفاوت قیمت خیلی واسط مهم و نیست دست و بالت بازه یه مودم خوب بگیر که همیشه لذتشو ببری
یا دانگل بگیر اگرفقط واسه دانلود میخای
عکس سرعت شبانه همراه اول من چنتا پست بالاتر هست
متاسفانه مودم 4g همراه اول تموم شده . به نظرتون چکار کنم؟ ایرانسل هم شبانه باحال داره مثل همراه اول ؟نقل قول:
برو از بازار مودم ۴جی بگیر، اگه قصد گرفتن دارینقل قول:
هم انتخابت بیشتره، هم احتمالا جنس به مراتب بهتری از اشغال هایی که این شرکت ها میارن، گیرت میاد
الان این سرعتی که عکس گذاشتی با چه مودمی بود یا با گوشی وصل بودی؟؟؟نقل قول:
با مودم tp link m7300نقل قول:
الان اگه طرح نامحدود ایرانسل با سرعت 8 مگ بگیرم . از سرورهای داخلی هم فقط دانلود کنم تا چه حجمی جلوی سرعت رو نمیگیره؟؟؟؟نقل قول:
ماهی 40 تومن نامحدود زده تو سایتش
اینو تو تایپیک ثابت ایرانسل بپرسیدنقل قول:
ولی ایرانسل سرعت ۸ مگ ۵۰ گیگ بدون ساعات مشخص میشه ۵۰ تومن
همراه اول ۱۸۰ گیک سرعت نامحدود ساعات ۲ تا۷ یا ۲ تا ۱۱ میشه ۱۵ تومن
دوستان تو اپلیکیشن همراه من، بستههای شبانه همراه اول رو شما میتونید ببینید؟
برای من که خالی هست و هیچ بسته شبانهای نمایش نمیده.
نه نشون نمیده تنها راه مد ussd هستنقل قول:
اکه روش sms بلدین به بنم توضیح بدین
من نمی دونم الگوی دانلود شما چه جوره اما درباره کیفیت سرویس اپراتورها فراموش نکنید که محله به محله متفاوته و یه تابعی از پهنای باند اختصاص داده شده به آنتن ها و ترافیک کاربران در منطقه ای هستش که قصد دانلود دارین بنابراین نمیشه همین جوری گفت همراه اول بهتره یا ایرانسل. به هر صورت برای خرید مودم واسه اینکه تبلیغ مغایر با قوانین انجمن نشه یه سایت رو در پیام خصوصی معرفی می کنم که پارسال شب یلدا با تخفیف خرید کردم از اون و کلا چند ساله فعاله و قابل اعتماد. در مورد بسته های نامحدود هم اگر با الگوی دانلود شما همخوانی داشته باشد و البته روی پهنای باند و ترافیک کاربران ایرانسل هم در محدوده شما فشار نباشه بسته یه ساعته و دو ساعته و سه ساعته شبانه ایرانسل که 2 تا 8 صبح هستش و اسمش نامحدوده اما محدویت دانلود اونا به ترتیتب 20 و 40 و 60 گیگ هستش رو پیشنهاد می کنم که بویژه صبحها حوالی ساعت 6 تا 8 سرعت خیلی خوبی داره و آخرین بار چند ماه پیش من یه بسته یه ساعته رو ظرف حدود 40 دقیقه به سقف 20 گیگی اون رسیدم. درباره بسته های نامحدود همراه اول هم که اینجا به اندازه کافی بحث شده. ضمنا فراموش نکنید اگرچه پهنای باند سرورها معمولا ثابته اما ترافیک کاربرانی که از اونا دانلود می کنن در ساعات مختلف متفاوته بنابراین اگر در ساعتی شروع به دانلود از سروری کردید و از سرعت راضی نبودین بلافاصله به حساب بی کیفیتی سرویس اینترنتی تون نذارین چون ممکن به هر دلیل تو اون ساعت ترافیک روی اون سرور بالا باشه که سرعت دانلود شما رو پایین می یارهنقل قول:
دوستان هرکسی میخاد adsl بگیره ولی خطش فیبره. اول از مخابرات adslبگیره.چون به خاطر خودشون،خطو بازسازی میکنن.بعد چند وقت درخاست قطع و سراغ شرکت دلخواه بروید.
اگر به شبکه متصل هستین ولی اینترنت قطع است دقیقا مشکل از مودم و فریمور است و این دقیقا مشکلی بود که خودم چندسال پیش با مودم B315 داشتم که بعد از ویرایش فریمور و اپدیت مودم این مشکل هم حل شد البته در مودمهای LTE جدیدتر هواوی این ناسازگاری با اوپراتورهای ایران تقریبا برطرف شدهنقل قول:
مشکل برطرف شدهنقل قول:
خب خداراشکر به دیگران هم یاد بدیننقل قول:
نقل قول:
چند روز پیش با موردم 612 اومدم دیدم کانکته آنت داره لینک شده اما اصلا دیتا نمیداد. هر کاری کردم نشد. گوشیم فور جیه. سیمکارت همراه اولو که روی مودم بود گذاشتم روی گوشی دیدم نه دیتا میده نه پیام میره نه زنگ میزنه نه کد USSD اجرا میکنه. اما جالب اینکه زنگ میخورد پیامم میگرفت. خلاصه چمد بار زنگ زدم 9990 تا تونستم حرف بزنم که طرف متاسفانه افتضاح بود. حتی نمیشنید چی میگم . 2 کلمم نمیزاشت حرف بزنم اصلا بگم چی شده. هی میپیچوند. خلاصه نتیجه نگرفتم. اون اوپراتور بی کفایت هم سر در نیاورد و گفت سیستمه و پیچوند. هیچ زمانیم برای حلش نداد. کلا هم رفتارشون افتضاست هم اطلاعاتشون نا کافی و ضعیفه
نکته جالب اینکه یه سیم کارت دیگه همراه اول داشتم یه بسته یه ساعته گرفتم انداختم و مودم عالی داشت کار میکرد و همه چیشم درست کار میکرد. اما سیم کارتی که روی مودم بود حالا رو گوشی کامل یه طرفه شده بود. اکانتینگ همراه منم چک کردم هیچ مشکلی نداشت. خلاصه خابیدم صبح پاشدم دیدم مشکلش حل شده و سیمو برگردوندم رو مودم و سیم گوشیم گذاشتم رو گوشی. خلاصه حد اقل برای مشکل من ایراد از سیمکارت و سرویس همراه اول بود و مودمو فریمور عالی کار میکنه. مخصوصا در مدلی که گفتم وقتی مودمو روشن میکنی کل بوت شدن و لینک گرفتن 4 ثانیه بیشتر طول نمیکشه که این خودش از طراحی سخت افزار و فریمور خوب فقط میتونه باشه
کار خاصی انجام ندادم ظاهرا مشکل از خود شبکه همراه اول بودهنقل قول:
چند روز پیش هم سیم کارت دایمی منم پاسه حداقل ۱۲ ساعت اینجوری شده بود و دقیقا یک طرفهنقل قول:
شما حالا تونستی ۹۹۹۰ بگیری من اونم نتونستم
اخر شب ساعت ۲ درست شد
حالا شدیدا احتیاج داشتم که تماس بگیرم و نمیشد!!
مجبورا یه سیم رایتل گذاشتم تا کارم راه بیافته
ممنون سعیدجاننقل قول:
نه روش sms رو بلد نیستم. تعجب میکنم چرا تو اپلیکیشن نمیگذارن. احتمالا میخوان دم دست نباشه همه استفاده نکنند.
مثل اینکه طرح نامحدود رایگان 3 تا 7 صبح تمام شده
کسی خبری از طرحهای جدید نامحدود داره