گزینه به روز رسانی وجود نداره فقط نوشته:
در صورت به روز رسانی، سرویس رزرو جایگزین سرویس فعلی می گردد و زمان و حجم باقیمانده از سرویس فعلی حذف می گردد.
Printable View
گزینه به روز رسانی وجود نداره فقط نوشته:
در صورت به روز رسانی، سرویس رزرو جایگزین سرویس فعلی می گردد و زمان و حجم باقیمانده از سرویس فعلی حذف می گردد.
تو همون کادر سمت چپ یه گزینه ای داره که شکل یه کوره هست و دوتا فلش روش کشیده اونو باید بزنی .نقل قول:
از همون قسمت عکس بگیر
سرویسم فعال شد.برای این سرویس 6 ماهه شبانه رایگان داره؟از چه ساعتی تا چه ساعتی؟
آره رایگان داره.نقل قول:
از ساعت 1 تا 7
ساعت 1:05 دقیقه مودم رو ریستارت کن برای شروع دانلود و برای قطعش هم ساعت 6.55 دقیقه مودم رو دوباره ریستارت یا خاموش کن.
ریستارت مودم با خاموش کردنش مگه فرق داره؟:n29:
نه همونه فرقی نمیکنهنقل قول:
امروز به من ثابت شد مخابرات شاه دزده
بگید چرا؟
دلیل:
دیشب سرویس محدود شش ماهه خریدم توی ریز مصرف زده 40 مگابایت حجم مصرفی غیر رایگان ولی حدود 6 گیگ ازم کم کرده
زنگ زدم 2020 بعد از دو ساعت یارو قانع شد که اشتباه کردن اما گفت من کاری نمیتونم بکنم باید بری کتبا شکایت بنویسی
بعدش بهش گفتم شما پس چه کاره اید؟ یارو برمیگرده میگه بتو ربطی نداره بی ادبی و از پشت گوه اومدی و الان اینترنتت رو قطع میکنم
منم گفتم زر نزن بعدش قطع کردم
یعنی اعصابم حسابی خراب شد
دزدی داشتیم اما نا تا این حد
اینا دیگه اخرشن بخدا
اگه چاره داشتم کلا مخابرات رو جمع میکردم
بنظر شما چیکار کنم؟
جایی میتونم شکایت کنم؟
شکایت؟؟؟؟ هه هه هه!!!!!نقل قول:
آره میتونی!!!!میتونی تو همین فروم یا نهایتا پیج های FB شکایت بنویسی!!!!
سر قضیه سرعت اینترنت دوستان شکایت کردن چرا سرعت نا محدودا واقعی نیس؟؟آخرش یکی فرستادن خونه طرف هیچی بارش نبود گفت احتمالا اون 7 نفر دیگه به مخابرات نزدیک ترن دارن سرعت تورو هم میخورن.!!!!!!!
ولی تو یک سایت میرفتیم شکایت میکردیم به ما کد پیگیری می دادن آخرش هم هیچی نشد!!!
داداش نت من هم قطع بود زنگ زدم گفتن مودمت خاموشه بهش گفتم من میگم صبح تا الان قطعی دارم باید مودم روشن باشه اونم گفت که نمیدونم چرا خط رو شلوغ میکنی و از این حرفا بهش گفتم من الان میرم خونه مودم رو روشن میکم فقط خدا کنه درست نکرده باشین گوشی رو قطع کردم اومدم دیدم وصله.مخابرات همینه دادا اصلا کارمنداش فرهنگ ندارن.بیخیال ممکنه که از ترافیکت دارن استفاده میکنن.نقل قول:
بیخیال باش اصلا هر وقت مشکلی پیش اومده بهشون زنگ نزن اینا مثل دستگاه رمزیاب هستن چون فقط میتونن رمز بدن تمام.
به نظر من از این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شکایت کن به خاطر پشتیبانی نامناسب و بگو کارمنداش ادب ندارن
خنده دار اینه که طرف خودش قبول داره اشتباه کردن ولی میگه کاری نمیتونه بکنهنقل قول:
اگه -- کرده باشن یوزرتو واقعا نمیتونن کار بکنن.باید شکایت کنی تا مشخص بشه چه یوزری با اکانتت اتصال داشته.فردا برام پیام بده شماره رئیس 2020 رو بهت بدمنقل قول:
رکورد پینگو زدم تو مازندران،عحب پینگی شده این شاتل :n20:128 نامحدود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند گیگ دانلود کردی؟ تا حالا!نقل قول:
بابا این ایمیل یاهو چرا اینجوری باز میشه؟؟؟؟
فقط به صورت متن بالا میاره.
اصلا نمیشه ایمیلارو چک کرد.
اقا روزبهنقل قول:
شما چقدر بیکاری
هر دقیقه تست سرعت میگیری که چی بشه مثلا میخوای رکورد بزنی؟!؟!؟!!!!
اون 15ms هم احتمالا باگ بود
کلا" نمی دونم چه اصراری داری کیفیت اینترنت منو زیر سوال ببری،پس این بار خوب نگاه کن،شما باگ می بینی عزیز، شما بچسب به مخابرات،128 نامحدود شاتلنقل قول:
:n19:
روزبه این سرویسی که فعال کردی تو قسمت سرویس های شال نیست.چقدر هزینه شد این سرویس جدید رو فعال ک:n09:ردی؟>نقل قول:
مجانی فعال می شه :n10: واسه بازی عالی هستش :n09:نقل قول:
جدی مجانی؟هزینه ای نمیگیرن؟نقل قول:
خیلی عالیه.شاید منم بیام:n10:
آره هر وقت اومدی به من پیغام خصوصی بده تا بگم چی بگی به پشتیبانی :n09:نقل قول:
سرعت 128 یک ماهه 4گیگ = سرعت دانلودش چقدر هست
سرعت 45تا 50 هستنقل قول:
وای دهنشون سرویس + فحش خوار مادر اینترنت هر 5 ثانیه قطع میشه
سلام
من سرویس 256 آسیاتک دارم
تست سرعتی که گرفتم رو در زیر قرار دادم
واقعاً آسیاتک یکی از شرکت های برتر در این حوزه است
من نماینده ی آسیاتک هم هستم و طرح های ویژه ی مودم رایگان برای سرویس های 6 ماهه و 1 ساله ی شهاب و کولاک هم داریم
وجداناً خیلی به صرفه تر از شرکت های دیگه هست ...... تا 12 مگابایت پهنای باند هم میده
طرح جدید این شرکت با نام «شهاب» این شرکت ، 10 مگابیت بر ثانیه هست که خیلی فوق العاده است
در صورتی که بخواین ثبت نام کنید یا مشاوره بگیرید به صورت پیام خصوصی یا تماس با شماره ی بنده ، در خدمتتان خواهم بود.
از آملم نت مخابراتم قطعه واسه بقیه چطوره
بابل که وصله!نقل قول:
بزن 2020 بازم گند زدن فکر کنم 99 درصد مشکل از خودشونهنقل قول:
سلام داداشنقل قول:
مخابرات رو ها کن بیا آسیاتک ...... خیلی سرعتش بالاست ....... من هم آمل هستم ....... با 256 ، 700 کیلوبایت سرعت دانلود دارم!
اگه خواستی خودم در خدمت هستم ...... با تخفیف ویژه
دقیقا صبح تا ظهر قطع بودنقل قول:
مخابرات افتضاح شده حالا به هر دلیلی. ما که تموم شه میریم از یه جا دیگه می گیریم. زمان دکتر محمود خیلی بهتر بود یادش بخیر :n02:
داداش گلم 700 تا سرعت در روز چه بدرد ما می خوره چه فایده که در ساعات رایگان سرعت دانلود میشه 32 تازه بماند که برا داشتن ساعات رایگان باید سرویس 10 گیگ بخری که قیمتش رو ادم نگاه می کنه مخش سوت می کشه اسیاتک فقط روزانش کیفیت داره و عملا در بین دانلودر ها هیچ جایی برا انتخاب شدن ندارهنقل قول:
جناب مسکوت آسیاتک ممکنه اینطور باشه ولی نوین نت یا همون هایوب جدیدا یه بنده خدا می گفت شبی 3 گیگ میشه رایگان دانلود کرد. من قبلا نوین نت داشتم ثبات خطش خوبه این مخابرات هی زرت و زرت در روز چند بار چراغ اینترنت بکل خاموش میشه یا چراغ Adsl میپره قبلا اینطوری نبود. اینا یا باندشون عوض شده یا دستگاهاشون یا سوادشون که من فک می کنم باندشون عوض شده بیشتر سعی دارن مردمو سوق بدن به شرکتای خصوصی طبق سیاستای کلی.نقل قول:
داداش محدودیت حجمیش چقده؟؟همون 10 گیگ؟؟ ماهی چقد میدین؟؟نقل قول:
تو سایت زده 9 گیگ ولی پسر داییم داشت تا 22 گیگ سرعتش شد 70 بعد از 25 گیگ رسید به زیر 10 5 همشدنقل قول:
دقیقا....اگر آدم بخواد وب گردی هم کنه میره از شاتل یا پارس آنلاین میگیره.....نقل قول:
این مقایسه و خودتونم کنید:
1 ماه نا محدود 128 با محدودیت دانلود 10 گیگ (پارس و شاتل) = ماهی 30 تومن.......پهنای باند تا 8 مگ بازه...کاملا ماسب بازی و وب گردی.
1 ماه 1 مگ حجمی آسیاتک با کلی منت و قطی (10 گیگ حد الاقل حجم) = خدا تومن
:دی امید وترم قانع شده باشید :دی
ی سوال دیگه میشه از همون روشی که سرعت دانلود سرور خارجی بالا می بریم با همون روش هم محدودیت حجم نا محدود دور بزنیم؟؟؟نقل قول:
ببین من اون روش برای اینه که سرعت سرور داخلی محدود نباشه و خارجی محدود باشه که با این روش مثل سرور داخل دانلود میکنی.ولی اگه شرکت یوزرتو محدود کنه هر کاری کنی نمیشه.اون روش برای شبانه هست که داخلی ها کم محدود میشه.ولی نامحدود ها سقف مجاز دارن چه محدود چه نامحدودنقل قول:
نوین نت بحثش از اسیاتک جداست بله سرویس های 1 مگ نوین نت که شبانه رایگان دارن میشه شبی حداکثر 2.5 گیگ دانلود کرد و اگه منطقه مخابراتیتون خوب باشه از ثبات عالی و پینگ خوبی هم برخوردار خواهید بود و قیمتش هم معقوله ولی اونم مشکلات خاص خودشو دارهنقل قول:
مخابرات هم که تو بابل فعلا مشکل نداره چند وقتی هست ثبات داره و سرعت هم خوبه الان بیشتر مشکل رو بچه های امل دارن که فکر کنم اونم به خاطر خود زیر ساخت مخابراتی امل باشه با زیاد شدن مشترک به مشکل خوردن
شما الان دقیقاً چه سرویسی از مخابرات میگیرید و چقدر هزینه در ماه بابت اون میپردازید ؟؟نقل قول:
بهترین adsl استان مازندران :n09::n20: