شما درخواست تخلیه دادی؟نقل قول:
Printable View
شما درخواست تخلیه دادی؟نقل قول:
نه فردا صبح دیگه حتما میدم امروز کار داشتم نرسیدم برم دفترنقل قول:
خوش بحالت حداقل های وب میتونی بری من که هیچ جا ثبت نامم نمیکنن تازه اگه تخلیه کردم مخابرات خطموpcm میکنه:n03:نقل قول:
هر یک از دوستان اگه میدونه همراه اول چطور رایگان میشه به ما هم یاد بده؟
:n26:
چرا اخه ؟ نمیتونی خودت یه خط تلفن بگیری ؟نقل قول:
اگه خط تلفن بگیرم اونم pcm میکشن باید اول با مرکز مخابراتیمون سر و کله بزنم 1بار هم باهاشون دعوام شد سر این موضوع فکر نکنم دیگه اینبار کارمو راه بندازن:n03:نقل قول:
برای چی PCM کنن؟ نمیشه شکایت کنی؟ مسخره بازیه مگه؟نقل قول:
Sent from my ST15i using Tapatalk
اینم از کارای مخابرات دیگه که نتونی از جای جز خودش نت بگیری :n21: از کجا میدونی تخلیه کنی این کارو میکنن ؟نقل قول:
به نظرت کجا شکایت کنم؟فایده ای داره؟!نقل قول:
میگن یا از مخابرات باید adsl بگیری یا pcm میشه تازه دفعه قبل هم که میخواستم از خود مخابرات adsl بگیرم با زور و دعوا عادیش کردن
به کجا رو نمیدونم ولی.کمی پرس و جو کنی، مثلا از پارس آنلاین راهنماییت میکنن.نقل قول:
اگر کلا تو منطقه مخابراتی شما اینجور بود، میگفتی یه دلیلی داره ولی اینکه خط تو رو اینجوری کنن، خلافه. اولین بار کسی درخواست PCM داده؟
فرشاد، فردا صبح تعرفه های افرانت رو میگیرم. طرف میگفت اگر یکساله بگیری، آنتن وایرلس و مودم رو رایگان میدن.
پرسیدم میگن باید با مرکز مخابراتی صحبت کنی که pcm ش نکنه چون میگه وقتی از مخابرات تخلیه کردی و ما درخواست دادیم وقتی خواستن پورتو وصل کنن میبینن که از مخابرات تخلیه کردی و فورا pcmش میکنننقل قول:
افرانت همونه که به دانشگاه ازاد نت میده!نمیدونم فکر کنم سایتشو طراحی کردهنقل قول:
اهواز هم ارائه میده؟
اهواز فکر کنم میده. شرکت اصلیش تو کار ماهواره هست و دیتاسنتر و... حالا ازش پرسیدم که چجوریه؟ گفت آنتن داره( نه مثل مبین نت) و مودم هم جدا. فردا جزییات بیشترشو ازش میپرسم.
اگه منظورت وایرلس هست تا جایی که می دونم تو اهواز داره با چندتا واسطه اینترنت میده. قیمت هاش رو بزار ببینیم چطوره؟نقل قول:
یه شرکت دیگه هست به اسم فارانت اون خیلی خوبه سرویس 2 مگ اش تقریبا شبا تا 8 مگ میده البته اهواز رو خوب نمی تونه پوشش بده جای دیگه رو نمی دونم
سلام دوستان، ساعت 6 صبحه باید بیدار باشم چون الان سرعت ایرانسل خوبه!سروش جان ممنون بابت زحماتت، نمایندگی اسیاتک کجاست؟ شاید عوض شده؟اون زمان که گوشی من رو ساختن تپاتالک نبوده :دی فرشاد عزیز یه پیام بده یه لینک بهت بدم خودت ببین می تونی بری دنبالش به اندازه 40 تومن ازش بکشی!البته اگه بتونم جوابت رو بدم با این سرعت! مورد بعدی در مورد پی سی ام هستش به نظرم داری زیادی بهشون گیر میدی!خط پی سی ام رو هیچ جا روش اینترنت نمی دن الان مخابرات که بهت سرویس میده خودش نعمتیه! برو خدا رو شکر کن! علی حال کردم با فوشات! بازم بده هوا خیلی گرمه خنک بشیم:دی
پا ک شو د
نقل قول:
علی رو میگی ؟ اره علی دربندی ادم خوبیه :n10:
بفرمایید :نقل قول:
داداش ایمیل ضحی رو میشه لطف کنی بدی ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اخه من چقد بدبختم زنگ زدم های وب میگه مرکز مخابراتیتون پورت خالی نداره :n14:
اشتباه از داداش من بود :-Dنقل قول:
همون فارانت، حالا دزفول هم آورده، طرف خیلی تعریفش رو میده. گفت که تعرفه هاش فرق میکنه.
الان میرم نمایندگی آسیاتک. و فارانت.نقل قول:
علی داغ کردی :-D شخمات تموم نشه این وسط o_Oنقل قول:
پا ک شو د
اون علی مال ضحیست ولی تو اوآسیس فکر نکن چیزی نمیدونم من از تو ibs همتونو زیر نظر دارم:n24:نقل قول:
از تاریخ حذف شبانه و نامحدود این تاپیک دارای مفاهیم مثبت هجدهی میباشد از شما میخواهم اگر به این سن نرسیده اید تا بهبود شرایط به این تاپیک سر نزنید:n09::n02:
3 سوال ! لطفا جواب بده :n02:نقل قول:
1- از ضحی سرویس داری ؟ من ضحی بودم پینگ با داخل 150 با خارج 300 . فقط صبح ها درست میشد :n15: چطور شما پینگت پایینه ؟
2-سرویس های 20 گیگ ضحی 100 درصد شبانه دارن ؟؟ ساعت چند تا چند ؟
3-با توجه به این که گفتی یکی از کارمندا دنبال برگردوندن سرویس های نامحدود بود ، نمیگم حالا ولی تا چند ماه آینده هم امیدی نیست سرویس ها برگردن :n28: ؟؟
1-بله از ضحی پینگم هم زیاد تعریفی نداره!نقل قول:
2-اره شبانه دارن ولی پول دور ریختنه و اصلا نمیصرفن
3-اگه مخابرات رو به ورشکستگی بره و بیشترا تخلیه کنن به احتمال زیاد برگردن
امروز رفتم نمایندگی آسیاتک:
محمد، پورت خالی اصلا ندارن تو مخابرات فردوسی، گفت تو صف هستن خیلیا :n09:
سرویسهاش هم یه لیست گرفتم ازش همون لیستی هست که تو سایتشه، یعنی رفته از اون پرینت گرفته :n02:
و اما... فارانت :n19:
سرویسهاش گرونه. اما یکساله هاش فوق العاده ارزش خرید داره اگر نامحدود باشه، قراره عصری بریم دفترش ببینم چی به چیه.
سرویس هاش ضریب اشتراک 4 دارن حداکثر. کمش هم 512، یعنی اولین سرویسش نوشته 128up to512. بقیه هم اشتراک 2. یعنی 512up to1024 تا 2048up to4096
وایرلس هست، اگر یکساله بخرم، مودم رو رایگان میدن.
دوستمون که میگفت خوراک دانلود هست و پینگش عالیه. :n19: اگر اینجور باشه که مخابرات برود بمیرد :n10:
خیلی جالبه مودم رو بعد از یه سال زدم به اون خط، می بینم هنوز رانژه اس :n09:
تعرفه های فارانت دزفول:
کد:
http://uploadazad.com/uploads/8zia_annual.pdf
http://uploadazad.com/uploads/gt1k_taarif.pdf
به نظر من ارزش داره نسبت به وضعیت الان نت... شما شبی 4 گیگ رایگان میتونی دانلود کنی که میشه حدودا شبی 12000تومان و در ماه میشه 360 هزارتومان ترافیک رایگان که روی این 20گیگ هم سرویس خودتون ترافیک داره.. به نظر من با وضعیت افتضاح الان تنها چیزی که صرف میکنه همینه.. البته واسه ی اونا که مصرفشون ترافیکشون بالاست مثل من... حالا تصمیم با خودتونه دیر یا زود همین 20گیگ هم جمع میکنن تا جمع نشده بگیرید... شما 78تومان در اصل پول ترافیک میدین که میشه 20گیگ و از همه جا ارزون تره و شبانه هم داره... بازم میل خودتونه..
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
منظورت از مودم چیه؟ رادیو (انتن) رو مجانی میده؟ چه مدلی رو؟نقل قول:
قیمت هاش که همینجوری گرونه مگه اینکه سرعت هارو بالاتر ببنده. رفاتک الان 2 مگ رو میده 39 تومن شبی هم 12-13 گیگ دانلود میده
همون آنتن، مهار و کابل شبکه رو باید خودمون پرداخت کنیم.نقل قول:
این سرویس های یکساله اش نامحدودن؟ :n13:
الان خودت از رفاتک داری؟ یا فارانت همون رفاتک شماس و ...؟
میشه از آدرس زیر برام یه پینگ بگیری؟
این وضعیت الان منه با مخابرات:کد:173.195.41.254
با تشکر.کد:
C:\Users\Soroosh>ping 173.195.41.254
Pinging 173.195.41.254 with 32 bytes of data:
Reply from 173.195.41.254: bytes=32 time=119ms TTL=238
Reply from 173.195.41.254: bytes=32 time=119ms TTL=238
Reply from 173.195.41.254: bytes=32 time=114ms TTL=238
Reply from 173.195.41.254: bytes=32 time=118ms TTL=238
Ping statistics for 173.195.41.254:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 114ms, Maximum = 119ms, Average = 117ms
منم دو هفته دیگه تحلیه میکنم میرم پارس انلاین ( ابادان) دو هفته دیگه چون ابادان نیستم شانس بیارم پورت خالی داشته باشه. با تهران صحبت کردم که سرعت فرقی نداره؟ گفت نه. حدا کنه همینطور باشه!
پا ک شو د
خوشبختانه تو این تاپیک مدیر و ناظم زیاد نمیچرخه :n02:نقل قول:
به فکر چاره باش بجای اینکه با خودت کیف کنی :n19:
اهوازی؟ اگر این وایرلس برام راه بیفته، دیگه فکر نکنم مشکلی داشته باشم من :n12:
نه رفاتک نماینده پارس انلاینه که وایرلس هم میده. 2 مگش تو روز رو 5 مگ بسته شده شب رو 4 مگ (کلا هرچی از سرعت ADSL کم میزاره تو قسمت وایرلس اضافه می کنه:n09:). تست هایی که تو اون تاپیک گذاشتم اکثرا از رفاتکه. خوبیش اینه که سرعت دانلود داخل و خارجش یکیه و افت ندارهنقل قول:
جایی که هستم تقریبا همه شرکت ها دکل دارن بجز این فارانت
سلام
برادرا طبق خبری که هم اکنون به دست من رسیده تعرفه های نامحدود و شبانه رایگان دیگه فعال نمیشن حداقل امسال این اتفاق نمیوفته
پس مشترکین محترم به سلامت راه خروج هم به این صورت است سرویس دهنده مورد نظرتون با ارسال نامه رانژه خط مخابرات بدون چرا و اگر و باید پورت شما رو تخلیه میکنه و دیگه شما ملزم به درخواست تخلیه به مخابرات نیستید
رامهرمز اینجوریه
دوستان من چه جوری تحلیه کنم؟ زمان من اسم این شرکت ها نیود مثلا ضحی و اکسین؟ من رفتم یه دفتر خدمات ارتباطی ( همینا که کارای همراه اول و مخابرات رو انجام میده) مدارک دادم و وصل شد حالا چه جوریه جریان؟
یعنی ADSL پارس آنلاین رو با آنتن میده؟نقل قول:
یه پینگ بگیر جان من :n02: یا اسپیدتست با لندن
من که اگر وایرلس بگیرم، اینا رو ول میکنم همینجوری، مخابرات هم مثل اینکه از رانژه در نمیاره. دانلود خونم به شدت کم شده، صبحا باید پامو بگیرم بالا، از دانلود ذخیره شده تو کف پام، برسه به مغز :n09:نقل قول:
دفتر خدمات ارتباطی هم به یکی از همینا وصل میشه.نقل قول:
اینجور که مهدی گفت، برو فقط درخواست وصل رو بده به ISP دیگه بدون درخواست تخلیه، احتمالا بات تماس بگیرن برای تایید.
سروش یه چیز جالب از فارانت برات بذارم کیف کنی :n02: ولی نمیدونم شب چه سرعتی میشه ! ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) منم مثل اقا احسان از رفاتک دارم شبی 12-13 گیگ دانلود میکنم . اینم دانلود این ماه که اکانتم از 1 خرداد شروع شده و تا 31 وقت دارم بترکونم . تازه بعضی شب ها دانلود زیاد نداشتم 4-5 گیگ دانلود کردم . دیگه دانلود هام تمام شده :n02::n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیر قسمت وایرلس از ADsL جداست ولی پهنای باندش از پارس انلاین هستنقل قول:
پینگ رفاتک از پارس انلاینه و خیلی خوب نیست میانگین همون ادرسی که چند پست قبل دادی 193 هست. دانلودش خوبه.
راصد خیلی پینگش بهتره البته روناش رو نمی دونم چطوره