الآن چطوریه؟
من از ساعت 1 تا 7 صبح دانلود میکنم بعد ریزکارکرد میگه 00 تا 6.
اینا یعنی نتونستن ساعت درست کنند؟
خدایی تصور میکنید گلدنتی ها چه نوع انسان هایی هستن؟
ویرایش:
البته ساعت اونها هنوز یکساعت عقبه.
ولی از ما چیزی کسر نشده
Printable View
الآن چطوریه؟
من از ساعت 1 تا 7 صبح دانلود میکنم بعد ریزکارکرد میگه 00 تا 6.
اینا یعنی نتونستن ساعت درست کنند؟
خدایی تصور میکنید گلدنتی ها چه نوع انسان هایی هستن؟
ویرایش:
البته ساعت اونها هنوز یکساعت عقبه.
ولی از ما چیزی کسر نشده
وای خدایا، گفتم بعد تغییر ساعت رسمی درست میشه، هیچی نمیتونم بگم، یه مشت ... دور هم جمع شدن:n04:
هنوز ساعت این گوه نت یک ساعت عقبه.... اینا طول سال خیلی کار میکنند که حالا رفتن تعطیلات؟
مال من تا 1 فروردین از 12 تا 6 رایگان بود بعد که ساعتا کشید جلو همون 1 تا 7 دان رایگانهنقل قول:
از کجا میگی؟ جدی؟:oنقل قول:
Sent from my C6903 using Tapatalk
تا جایی که من چک کردم 1 تا 7 هست و حجم کم نمیکنه ولی تو ریز مصرف 1 ساعت عقبه!!نقل قول:
سلام دوستان محترم سال نو رو خدمت همگی تبریک عرض می کنم . اگر میشه کمکم کنید. من بچه مشهدم خونه ام آب و برق -بلوار پیروزی به سمت خیابان صیاد شیرازیه میخوام سرویس adsl بگیرم کاریرد اصلیم دانلوده کلا دانلود زیاد می کنم و بعضی مواقع بازی آنلاین. ماهی 60 تا 70 تومان می تونم هزینه کنم /مودم هم دارم حجم برام مهمتره ! میشه راهنماییم کنید چه شرکتی بدردم میخوره ممنون میشم :x
! ببخشید اگر اینجا مشکلمو مطرح کردم !
اینم تست طرح پائیزه ی نقره ی+شبانه
فک کنم از نظر پینگ من خیلی خوش شانسم.....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طرح طلایی پاییزه بگیر و سوال نکن.خوبهنقل قول:
ابراهیم جان طرح سما و من و حتی روزمون دقیقا یکیه و مشکلاتمون مثل اینکه قبلا شارژو صبح روز هفتم برج به جای شبش اضافه میکردن و............ مال من هفتم بوده، یک روز کم شده شده ششم. 2020 میگه تو سیستم ما هفتمه. من چک میکنم ششمه. سما برا ابن مشکل چه کردی؟
سلام . قیمت طرح طلایی با شبانه و نقره ای با شبانه چقدر است ؟ دوستانی که میدانند میدانند لطفا راهنمایی کنند.:n16:
سلام.بعد از این همه مدت تازه فهمیدم یکی طرحش مثل منه.نقل قول:
خوب.منم گفتم.اونا میگن که تو سیستم 7 تمه .یکیش.م میگفت پنل خرابه.یکیشون میگفت شما تا ساعت 24 6 وقت داری.
من امروز به بازرسی مخابرات پیام میدم و هم سایت شکایت از ISP ها.بعدشم میرم رگولاتوری(خیابان فلسطین.)
این دفعه من مشکلی ندارم.دفعه قبل(5 ماه پیش)چون دانلود داشتم نمی تونستم برم بگم اینطوری اما این دفعه میرم.ولی نه با عجله.
انشاالله از یکی جوابی میاد برای من.
هر اتفاقی افتاد حتما در جریانی قرار میگیری.
یه فیلم از سایت آپلودباز رو دانلود گذاشتم تو تایم روزانه وقتی ادامش میدم سرعتش به 4 مگابایت میرسه...خخخخخ
البته فقط اولش اینجوریه...:دی
شما هم DC زیادی دارید.
من تو هر 30 ثانیه داره DC میشه
دیشب چرغ ADSL مودم قطع و وصل میشد الان ولی درست شده.
بچه ها این 2020 چی میگه؟
زنگ زدم میگم میخوام طرح طلایی پاییزه بگیرم.
میگه شما فیبر نوری هستی و برای فیبر نوری سرعت طلایی با نقره ای فرقی نمی کنه!!! میگه فیبر نوری بیشتر از نقره ای جواب نمیده، فقط پولتو می سوزونی!!!
چی می گن اینا!!! بشون میگم من مهندس کامپیوترم، فیبر نوری یکی از پیشرفته ترین خطوط انتقاله، تا 45 مگ بر ثانیه رو به راحتی میتونه انتقال بده!!! یارو میگه دیگه اینجوری شده.
کسی نیست از طرح پاییزه طلایی استفاده کنه؟
منم فیبرم امانقره ای و طلایی داشتم.سرعت طلایی بیشتر بوده.نقل قول:
شما کدام منطقه ایی؟ بعضی مناطق اینجورین.نقل قول:
خراسان رضوی-مشهد-طرح طلایی پاییزه
سلام.
تاحالا کسی شکایتی از مخابرات پیش بازرسی کل داشتی؟؟
من اون زمانی که نا محدود ورداشتن یک شکایت تو سایت بازرسی کل نوشتم.حالا بهم زنگ زدن و میگن یا یک مثال و طرح برای ما بزن ویا بیا شکایتتو پس بگیر.
قرار برم خیام تا شکایت پس بگیرم.
شما چی میگید؟؟چی بگم؟؟
حجـم کسی برگشته یا نه هنـوز ؟!
- - -
اومدم تست سرعت بزارم اما متاسفانه یه 20 دقیقه ای هست که Speedtest داره همینطوری لـود میشه و خبری هم نیست :))
منطقه امام خمینی (اطراف مطهری شمالی)نقل قول:
شما این مشکلو داشتین، یا جایی دیدین؟
مثال چی؟؟؟؟نقل قول:
تهران طرح های نا محدود داره.نقل قول:
اونی که شما مد نظرته فیبر نوری هست ولی اینی که روی خط تون هست فیبر نوری مخابرات خراسان هست که زمین تا آسمون با اونی که شما مد نظرته متفاوته!نقل قول:
فیبر نوری مخابرات خراسان یک عدد شیرفلکه داره که دوستانی مخابراتی به میزان که صلاح بدونن اون رو باز میکنن و نتیجش این میشه که بیشتر از 2-3 مگ ساپورت نکنه!
جدا از شوخی این موضوع کاملا برای من ثابت شده هست که سرعت دانلود ما دقیقا وابسته به اینه که مسئول محترم چقدر اجازه و پهنای باند بهمون بده ولا غیر
چون تو دانشگاه هم دقیقا این موضوع صادقه
خود مخابرات نامحدود داشته دیگه ندارهنقل قول:
شهرهای دیگه مثل تهران نامحدود دارن ما نداریم
اصلا خود اینها اینترنت رو نامحدود میخرن به ما محدود میفروشن
منظورش سندی چیزیهنقل قول:
شنبه قرار حضوری برم شکایت پسبگیرم.آخه فکر نکنم بجایی برسه
مازندران هم از اسفند 91 نامحدود ارائه میده تا الان...نقل قول:
سرعت های نامحدود تا یک روز قبل روز قدس 370 بودش !!!! ماهی 15 تومن میدادی همین سرعت داشتی !!! تک فایل سرور خارج 80تا 100 بودش 3-4 تا فایل میزاشتی همزمان سرعتت به 370 میرسید داخلی هم تک فایل بالای 300 بودش !!!
اما بعد روز قدس سرعتا ترکید !!! 256 نامحدود سرعتش 32
512: 50 کیلوبایت میده!!!!!!
1مگ نامحدود 80 تا 90 کیلوبایت میده !!!
بیچاره اونی که 2 مگ نامحدود بگیره 130 کیلوبایت میگیره سرعت به جای 256 کیلوبایت !!!
هییییییییییییی یادش بخیر !!با سرعت 370 تو 5 ماه 1ترابایت دانلود کردم !!! دیگه حالم از دانلود بهم میخوردش !:n02: نه به اون سرعت نه به این سرعت!!!!
به خدا اینا میتونن اما نمیزارن دیگه !!!!!!!!
ولی ای کاش بشه دهن این وزیر رو بست هر موقع درباره اینترنت حرف زد به قرآن تا 2 روز اینترنت میترکید :n29::n29::n29:
سلام بچه یه مشکلی دارم دقیقا 1 ماه که دیگه چراغ ADSLروشن نمیشه از سره خط هم چک کردم هرجا هم میرم و زنگ میزنم میگن سالمه چیکار کنم؟؟در ضمن با چندتا مودم تست کردم
معمولا چراغ ADSL از طرف ISP هستش و اگر سر خط هم چک کردید نباید مشکلی از طرف شما باشه. بهشون بگید خط تون رو دوباره رانژه کنند یا پورت تون رو عوض کنند.نقل قول:
سلام
من اینترنتم همین چند دقیفه ی پیش قطع شد و گفت اعتبار زمانی به پایان رسیده.دو دقیقه بعد اس ام اس اومد که تمدید شد.
ولی ایندفعه سارژ حجمی+شارژ فبلی با هم شد.
یعنی مثل قدیم نبود که حجم ماه قبل صفر بشه و حجم هر ماه قرار بگیره.
این ماه+حجم ماه قبل.
مخابرات تو این زمینه پیش رفت کرده.یعنی مثل قدیکا نیست که گلدنتی ها ساعت 8 صبح پاشن دستی سارژ کنن.البته از اینا بعید نیست برای اضافه کاری شب موندن تا هم سارژ برای ما بریزن هم خودشون پولی بگیرن.
شب خوش
منم همین منطقه هستم. الان طرح طلایی دارم که باید 2M باشه ولی 1M است.نقل قول:
نقل قول:
نه برنگــشتـه .
-------------------
سرعت هم که طبق معمول داغونه
دوست عزیز میشه بگی سرعت شما روزانه و شبانه اش چقدره؟نقل قول:
دوستان ساعت رایگان بالاخره از چند تا چنده؟؟؟
از دیشب و امشب سرعتم افتضاعست از سرور دانلودها با 20 داره دان میکنه
از اکسپرس لیپ 50 تا ست
تک لینک هم میزارم 20 تاست مودم رو هم ریست کردم اما بی فایده است
بقیه هم این مشکل رو دارن؟؟؟
طرح طلایی
آخه این چه سرعتیه :| :| :|
آخه نمیکنن اینکارو دیروز رفتم پیشه ملک نبود رفتم پیشه معاونش زنگ زد به یکی بعد به من گفت که سپردم ویژه برات پیگیری کنند اما اومدم خونه دیدم نخیر درست نشده!نقل قول:
سرعت برای من که خیلی خوب بود.
سرعت دانلود روزانه حدود 100 تا 120 و شبها هم کمتتر از این.نقل قول:
مدتي بود مشكل قطعي نداشتم
الان چندروزه اينترنت برام غيرقابل استفاده شده
يا قطعه يا وقتي وصله داون استريم رو خيلي خيلي پايينتر از اوني كه بايد باشه نشون ميده
هي مودم رو بايد خاموش و روشن كنم يه صفحه لود ميشه باز همون آش و همون كاسه
جالب اينه كه يه وقتايي اينترنت ظاهرا وصله همه چي درسته اما صفحه لود نميشه
كسي ديگه اي هم هست از اين بدبختي من داشته باشه
بلوار سجاد خيابان نيلوفر مركز فرشچي
مودم رو بدون اسپلیتر وصل کنید ببینید درست میشهنقل قول: