سلام
مدارکم را روز 10 آبان تحویل پلیس +10 دادم. صبح دیروز که 16 آبان بود، برگ سبز رسید...... چقدر کارشون سریع شده
این بین 2 روز تعطیل هم بود. یعنی ظرف 4 روز کاری
احتمالا جنگی در پیشه که انقد زود تعیین تکلیف شدیم
Printable View
سلام
مدارکم را روز 10 آبان تحویل پلیس +10 دادم. صبح دیروز که 16 آبان بود، برگ سبز رسید...... چقدر کارشون سریع شده
این بین 2 روز تعطیل هم بود. یعنی ظرف 4 روز کاری
احتمالا جنگی در پیشه که انقد زود تعیین تکلیف شدیم
والا چی بگم داداش جنگ که نمیدونمنقل قول:
اما با کمبود نیرو مواجه شدن اساسی اخبار تایید نشده حاکی از افزایش یافتن مدت زمان خدمت هست دوستان که میخوان برن خدمت امروز فردا نکنن
send from my open source device
خیر این قانون دیگه اجرا نمیشهنقل قول:
جدی میگی ؟نقل قول:
از این هم بیشتر؟
بابا جوونا کلا از زندگی ساقط میشن اینطوری
والا چی بگم داداش اون ها هم ناراحت نمیشن جوون ها از زندگی ساقط شن یعنی هدفشون همینه. من خودم رو با قبل از خدمت مقایسه میکنم میبینم واقعا از زندگی ساقط شدم و دیگه حوصله هیچی رو ندارمنقل قول:
نه حوصله تفریح دارم نه حوصله خونواده. رو دارم نه حوصله رفقا رو دارم. و نه حوصله زندگی رو...
قبلا اينقدر معافي هاي الكي دادن كه الان ظاهرا سرباز كم آوردن و توش موندن چيكار كنن: معافيت لاغري! چاقي! دو برادري! سه برادري! فرزند جانباز! كسري هاي فله اي!! (يعني معلومه اين معافيت ها براي بچه هاي خودشون بوده) حالا ما بايد جور اين كارا رو بكشيم ، منو كه از تحصيل محروم كردن ، اول گفتن همه انصرافي ها و اخراجي ها اجازه شروع مجدد به تحصيل رو دارن من هم رفتم انصراف دادم و فوق ديپلم گرفتم حالا مي گن چون مدرك گرفتي اجازه ادامه تحصيل نداري!! اگه مدرك نگرفته بودي و مي خواستي از اول شروع كني ميتونستي ! همونجا فهميدم كه براي وقت و عمر آدما هيچ ارزشي قائل نيستن !
سربازي كه بايد دير يا زود برم ولي اون موقع كه به من معافيت تحصيلي ندادند خيلي ناراحت شدم
به نظر من واسه این نیرو کم آوردند که نیرو واقعا کم شده، نه به واسطه ی معافیت بلکه به خاطر جمعیتنقل قول:
شما متولدین 61 تا 65 را ببین از اون اول زندگیشان تو صف بودن، از پوشاک بگیر تا کنکور که یه جمعیت زیادی شرکت میکردند و خیلی کم قبول میشدند
این وضعیت واسه خدمت هم بود، من هفته بعد از اتمام تحصیل مدارکم را پست کردم افتاد 10 ماه بعد، رفتم که جلو بندازم که گفتند به خاطر زیادی نیرو جا ندارند، البته من جلو انداختم.
الان جمعیت پسر کمتر از قبل شده
منم لیسانس فرستادم تاریخ اعزامم افتاد یکسال بعد
ولی الان که بعد از فوق فرستادم یکماه بعد
دوستان ناجا واقعاً جهنمه. سعی کنید ناجا نیفتید.همه جوره بده. هیچ فرقی بین دکترا با زیبر دیپلم نمیگذارند.
با مدرکه لیسانس نظافت باید کنی. در صورتی که تو ارتش و سپاه به لیسانس احترام میگذارن.
نه بابا از اين حرفا گذشته من به اين نتيجه رسيدم كه اينا خودشون رو از قانون بالاتر و مقدس تر مي دونن و خودشون اگه خواستند قانون رو اجرا نمي كنند :نقل قول:
ماده 49 قانون وظيفه عمومي : حقوق سربازان وظيفه حداقل شصت درصد 60% و حداكثر نود درصد حداقل حقوق كاركنان نيروها مسلح مبتني بر قانون مديريت خدمات كشور است كه با توجه به تحصيلات و درجات آنان توسط ستاد كل تهيه مي شود و به تصويب فرماندهي كل مي رسد.
با يه حساب سر انگشتي حقوق سربازا بايد الان حداقل حدود 300 400 تومان باشه ، الان حقوق سربازا چنده بچه ها؟؟ پس چرا قانون اجرا نميشه؟
دوستان عزیز تهرانی،
من برای شورای پزشکی میخوام از شهرستان به اداره بهداشت لویزان برم
این رو میدونم که اول از ترمینال جنوب با مترو تا نزدیکترین ایستگاه باید برم و بقیه مسیر رو با تاکسی و ...
اگر با مسیر آشنایی دارید لطفا بگید کدوم ایستگاه از مترو پیاده بشم و بقیه راه رو چطور برم
ممنون
پارتي رو خوب اومدي .اصلا يه وضعيه . يعني اگه پارتي نداشته باشي ، حالا هرجا، هِي قوز بالا قوز ميشه !!!.نقل قول:
برای لیسانس 62500 توماننقل قول:
برای فوق دیپلم 53500 تومان
واقعا؟نقل قول:
اول گفتن همه انصرافي ها و اخراجي ها اجازه شروع مجدد به تحصيل رو دارن من هم رفتم انصراف دادم و فوق ديپلم گرفتم حالا مي گن چون مدرك گرفتي اجازه ادامه تحصيل نداري!!
آخه گفته بودن میشه انصراف داد و تو یه مقطع بالاتر شرکت کرد
من کارشناسی پیوسته میخونم میخوام انصراف بدم و برم یه دانشگاه دیگه.اگه اینطور باشه که یه دروغ بزرگ گفتن
یه علت اینکه کمبود سرباز اینهمه به چشم میاد و امورات نظام داره میخوابه اینه که ارتش و سپاه و ناجا اینقدر متکی بر نیروی وظیفه هستن که کوچکترین کمبودی ، بعضا کارها رو فلج میکنه.همین هم شده که همه معافیت ها رو برداشتن و دارن مدتش رو هم بیشتر میکنن.
شما توی پادگان ها ببینید 95 درصد کارهای اداری، فیزیکی (باربری و رانندگی فرغون)، خدماتی (نظافت ، رانندگی ماشین، تعمیرات، پخت و پز ، حمالی و عملگی )،حفاظتی(نگهبانی و...) برعهده سرباز وظیفه هست و کادر عملا فقط وظیفه خطیر و سنگین گرفتن حقوق و مزایا و خونه سازمانی و بخور بخور و شرکت در جشن ها و گرفتن پاداش و هدیه گرفتن به مناسبت روز ارتش و سپاه و ناجا (اینجور موقع ها اینا میشن نظامی و سرباز میشه حمال) و خوردن چای و و صبحانه و ناهار مفتی و سهم سرباز بدبخت کار دیگه ای ندارن.یعنی بندگان خدا دیگه نمیکشن زیر این همه بار مسئولیت. چندین ساله که وضعیت به این صورت هست و اصلا هیچ اراده ای بر اینکه اتکا به نیروی وظیفه رو کاهش بدن دیده نمیشه. یعنی برنامه های نبوده و نیست. خوب همیشه سرباز مفتی و اجباری بوده ، اینا هم بیگاری کشیدن ازشون و دیگه فکر نمیکردن که مثل امروز اینطوری به پیسی بخورن. پس فکر کردید برای چی دارن تبلیغ افزایش جمعیت میکنن؟ دلشون به حال پیشرفت ممکلت که نسوخته . سرباز مفتی وگوشت دم گلوله میخوان.
صبح بلند میشی میبنی مسئول اومده توی تلویزیون میگه طول خدمت سربازی زیاد شد، تا شب نشده همه جا بخشنامه اش میرسه و از همون روز هم اجرا میشه. یه بار بعد از چند سال سنوات ها رو بخشیدن تا 4 ماه بعد از اومدن خبرش هنوز بخشنامه اش نیومده بود و خیلی از سربازهای سنوات داری که که از شنیدن خبرش خوشحال شده بودن و روزهای آخر خدمتشون بود سنوات کشیدن و رفتن . یا الان 2 ساله میگن حقوق زیاد میشه ، کو ؟ همه معافیت ها رو برداشتن و مدت خدمت رو هم زیاد کردن ، هنوز یه قرون به حقوق ها اضافه نشده.
ما که خدمتون رو کردیم و رفتیم .... خدا بداد سایر سرباز ها برسه با این ...........
ناجانقل قول:
ستوان دوم 48 تومن
ستوان سوم 45 تومن
استوار یک و دو حدودا 43 تومن
گروهبان 41 تومن
سرباز صفر 37 تومن
داداش بخدا حرف دل ما رو زدی. تو سن 24 سالگی که قاعدتا باید بهترین دوران زندگیم باشه باید پاشم برم خدمت تا 2 سال! وقتی به مدتش فکر میکنم افسرده میشم. نمیدونم باید خوشحال کنم خودمو یا ناراحت باشم.نقل قول:
سلام
اقا من امروز بركه تاريخ اعزامم اومد ولي كسي خونه نبوده ، حالا بايد كجا برم ، المثني رو هم دارم حالا اصلشو بايد از كجا بكيرم؟:(
اداره پست منطقه توننقل قول:
برای اینکه اسفند اعزام بشم بهترین زمان برای ارسال دفترچه چه موقعیه؟
چون دی هوا سرده و ممکنه آدم یه جای سردسیر هم بیوفته و به فنا بریم ! از اون طرف هم ترجیح میدم اعزامم نیوفته برای سال دیگه و الکی چند ماه معطل بمونم
ممنون
شما اول دی بفرستنقل قول:
اول دی:sq_24:نقل قول:
در واقع اينقدر تبليغ كردن كه انصرافي ها و اخراجيها مي تونن ادامه بدن همش دروغ بود . در واقع با اعلام اين خبر به خيليا ركب زدن و فرستادنشون سربازي. اومدن تو تلويزيون و رسانه ها يه چيز گفتن ، در حالي كه تو بخشنامه هاي اجراييشون يه چيز ديگه بوده.نقل قول:
اگه با انصراف مدرك مقطع پايين بگيريد ، تا پايان خدمت حق ادامه تحصيل نداريد.
اگه هم اخراج بشيد هم كه به هيچ وجه تا پايان خدمت اجازه ادامه تحصيل نداريد.
انچه به ما گفتند و آنچه در واقع انجام دادند مثل اين داستان بود كه :
1- عفو! لازم نیست اعدامش کنید (آنچه به ما گفته شد) 2- عفو لازم نیست، اعدامش کنید(آنچه داره انجام ميشه)
فقط اگه انصراف بدهيد و هيچ مدركي دريافت نكنيد تا يكسال فرصت داريد دوباره تو يه دانشگاهي ثبت نام كنيد ( كه اخيرا در اينباره هم بايد بگم كه در هر كنكور هر جور بخوان اجرا مي شه اين قضيه دانشجويان انصرافي.) پس اگه مي خواهيد انصراف بدهيد و نمي خواهيد به سربازي برويد پس بسيار با دقت عمل كنيد و مواظب باشيد كه معافيت تحصيليتون از دستتون نره )
ممنون ، فردا ميرم ببينم جي ميشه ، اما نميدونم اداره منطقمون كجاست...نقل قول:
اظهر من الشمس میگی!!!!!نقل قول:
مرد مومن مرخصی های تشویقی سرباز ها رو به زور براشون ثبت میکنن ؛نمیزارن سقف مرخصی های استحقاقی زیاد بالا بره ؛ دیگه کسی نمیتونه یه پایان دوره درست و حسابی بره اونوقت شما حقوق 300 یا 400 تومنی میخوای!نقل قول:
اگر سربازی رفتی که میدونی مهمترین مسئله برای سرباز مرخصیش هست شاید باورت نشه با ارزش تر از حقوق 300 تومنی!! ولی همون مرخصی رو هم بهش نمیدن! چه برسه به....
ویه مسئله دیگه اسمش خدمت وظیفه عمومی هست! یعنی بایددو سال رو مجانی برای نظام کار کنی
همچنین پشت کارت پایان خدمت نوشته اعتبار این کارت تا زمان صلح است در صورت بروز هر گونه جنگ و یا اعلام بسیج همگانی این کارت باطل--> است! یعنی مزخرف ترین قانون سربازی در بین کلیه ملت های جهان! چون هم باید دو سال اجباری خدمت کنی هم اگر جنگ شد و یا اعلام بسیج شد انگار شما هچ کاری نکردی!! این در صورتی هست که بسیاری از کشور ها قانون سربازی اجباری رو حذف کردن
مثل
- آرژانتین
- آفریقای جنوبی
- آنتیگو و باربودا
- آنتیل هلند
- اتیوپی
- اردن
- اسپاینا
- استرالیا
- اسلواکی
- اسلونی
- افغانستان
- آلمان
- امارات متحد عربی
- ایالات متحده آمریکا
- ایتالیا
- ایرلند
- باربادوس
- باهاماس
- بحرین
- برمه
- برونئی
- بریتانیا
- بلژیک
- بلغارستان
- بنگلادش
- بوتان
- بوتسوانا
- بوسنی و هرزگوین
- پاکستان
- پرتغال
- پرو
- تانزانیا
- ترینیداد و توباگو
- تونگا
- تیمور شرقی
- جیبوتی
- چک (جمهوری)
- دومینیکن (جمهوری)
- رواندا
- رومانی
- زامبیا
- زلاند نو
- ژاپن
- سریلانکا
- سنت کیتس و نویس
- سوازیلند
- سورینام
- سیرالئون
- سیشل
- شیلی
- عراق
- عربستان سعودی
- عمان
- غنا
- فرانسه
- فیجی
- قطر
- کامرون
- کانادا
- کرواسی
- کنیا
- کونگو
- گامبیا
- گینه نو پاپوا
- لبنان
- لسوتو
- لوکزامبورگ
- لهستان (لغو در ۲۰۰۸)
- لیبریا
- لیتوانی
- مالاوی
- مالتا
- مالدیو
- مجارستان
- مراکش
- مقدونیه
- مونتنگرو
- نامیبیا
- نپال
- نیجریه
- نیکاراگوا
- هائیتی
- هلند
- هند
- هندوراس
- یمن
اين چند جمله حرفي رو كه مي خوام بگم ميزنه :نقل قول:
خداوندا
آرامشي عطا فرما تا بپذيرم آنچه را كه نمي توانم تغيير دهم؛
شهامتي، كه تغيير دهم آنچه را كه مي توانم؛
و دانشي كه تفاوت اين دو را بدانم.
به نظرتون اين طرز فكر درباره سربازي درسته يا كاري از دستمون بر مياد؟
سلام دوستان
من دیروز رفتم نیروی انتظامی و یه فیش 10 هزاری تومنی بهم دادن که برم پرداختش کنم برای معاینه قوز قرنیه
راستی نامه رو دیگه دم خونه نمیارن و یک راست خودش میره نیروی انتظامی. { خدا رو شکر } :31:
راستی برای قوز قرنیه معافی دائم میدن؟
دوستان ما هم آموزشی شهید باهنر ناجا در کرمان رو تموم کردیم دوستان هم اگه سوالی دارن در خدمتیم.
الان هم افتادم ستاد کل ناجا میدون ونک هفته دیگه باید خودمو معرفی کنم.
سلام
من که خودم از پایان خدمتم 6 ماهی میگذره ولی برای کسی میپرسم
اونهایی که توی ارتش خدمت کردند یا میکنند جواب بدن
کسی که دوره کد مخابرات توی ارتش بخوره چطوره کارش توی یگان ؟ از نظر راحتی و ....
و آیا کسی دوره کدش رو کرمانشاه گذرونده ؟ اطلاعات از نظر پادگان مربوطه و وسایل رفاهی و ... می خوام
دوستان عزیز تهرانی،
من برای شورای پزشکی میخوام از شهرستان به اداره بهداشت لویزان برم
این رو میدونم که اول از ترمینال جنوب با مترو تا نزدیکترین ایستگاه باید برم و بقیه مسیر رو با تاکسی و ...
اگر با مسیر آشنایی دارید لطفا بگید کدوم ایستگاه از مترو پیاده بشم و بقیه راه رو چطور برم
ممنون
مشکلتون چیه؟ اگه پزشکی هست باید دفترچه رو برای معافیت پزشکی بفرستید و ادامه مراحل...نقل قول:
سلام
دوستان من برای معافیت پزشکی (چشم) اقدام کرده بودم :
10 آبان رفتم بیمارستان و معاینه شدم و اونا یه نامه زدن به نظام وظیفه ، دیروز جواب نامه اومد
تو این نامه نوشته
مدارک لازم:
برگ واکسن ، برگه معاینه اولیه دفترچه ، رونوشت ثبت دفتر الکترونیک انتظامی (پلیس+10) ، کپی شناسنامه ، کپی کارت ملی ، کلیه مدارک پزشکی خود را همراه داشته باشید
مدارک پزشکی؟ یعنی الان باید خودم برم دکتر و برای چشمم مدارک بگیرم و روزی که مشخص کردن برای حضور در شورای پزشکی با خودم ببرم؟!! مگه تو شورای پزشکی خودشون دکتر ندارن که معاینه کنن؟ کسی اطلاعی در این مورد داره؟
سلام
دوستان چشم من به قدری ضعیف هست که معاف بشم
(دانشجوی کارشناسی هستم)
میتونستم معافیت کفالت هم بگیرم اما سن پدر رو انگار کردن 65 سال که دیگه شامل من نمیشه مگه اینکه تا دکترا پیش برم!
به نظرتون برم معافیت چشم رو بگیرم؟
خیلیا توصیه میکنند که خوب نیست و نمیخواد معافیت پزشکی بگیری
البته به احتمال 80% کلا کارم طوری هست که خودم کار برای خودم درست میکنم و یعنی وابسته به شرکتی ناآشنا نمیشم
نظر شما چیه؟
بعضی میگن تا قانونش عوض نشده برو سریع همین معافیت چشم رو بگیر و خلاص!
و ضمنا اگه معافیت چشم بگیری آموزش هم کنسل میشه؟
سلام دوستان
کسی جواب ما رو نمیده ؟
در کمیسیون به بیماریه پدر نگاه میکنن یا به تواناییِ پدر؟
سلام
ببخشيد مجموع شماره دو چشم من بعد از ريختن قطره شده 10 .آيا من از خدمت معاف ميشم ؟ در ضمن من ليسانس دارم
دوست عزیز شرایط شما مثل یکی از دوستای خودمه، در وهله اول این و بهت بگم ک سعی کن تصمیم گیرنده نهایی خودت باشی و توصیه دیگران و در حد ی توصیه گوش کنی نه چیز دیگه ای!نقل قول:
در مورد معافیت پزشکی اگه اطلاع داشته باشی تو همه جا اولویت اول با کارت پایان خدمت هستش، دوم معافیت غیرپزشکی و سوم معافیت پزشکی و سایر.... در مورد کاربرد این کارت ها و اینکه کجاها بکار میان هم باید ب شرایط خودت نگاه کنی (ک شما گفتی خودت برای خودت کار جور میکنی) اگه مطمئنی ک تو مسیرت این کارت معافیت پزشکی مشکلی ایجاد نمیکنه حتما بگیرش! چون الان مدت زمان خدمت شده 21 ماه واین برای خودش عمری محسوب میشه . تو این مدت خیلی کارها میشه کرد و اصلا زمان کمی نیست
.
طبق آخرین تغییراتی ک اعمال کردن و تا اونجا ک من اطلاع دارم معافیت غیرپزشکی در صورتی که تایید بشه باید دوماه اموزشی و حتما بگذرونه مشمول اما نمیدونم در معافیت پزشکی ب چ صورتی هستش .
یعنی چی داداش؟؟نقل قول:
خوب اگه بیماری داشته باشه که توانایی مراقبت از خودش رو نداشته باشه و شما تک پسر بالای 18 سالش باشید معاف هستید!
شما همون ترمینال جنوب سوار مترو میشی، بدون اینکه خط رو عوض کنی یه کله میای تا بالا ایستگاه تجریش که آخرین ایستگاه است پیدا میشهنقل قول:
بعدش خطی های مینی سیتی را پیدا میکنی اونجا هم آخرش پیدا میشی، اونجایی که پیاده میشی بلوار ارتش اسمش است.
یه بلوار شمالی جنوبی است که تاکسی سرش وایساده میبره تا تهش، ته اون بلوار میخوره بزرگراه صدر و از زیر بزرگراه میخوره اداره بهداشت
یه تاکسی هم اونجا سوار میشی و میری اداره بهداشت، 5 دقیقه راه بیشتر نیست با تاکسی.
بهترین راه این هست که شما تشریف میاری میدون آزادی ماشین های لویزان رو سوار میشی جلوی در اداره بهداشت پیاده میشی ! همیننقل قول: