ممنون از راهنمایتون.نقل قول:
Printable View
ممنون از راهنمایتون.نقل قول:
چند تفاوت عمده مابین طرح حرفه ای و شباهنگ وجود دارد
اولی و به نظر من مهمتر از همه میزان و زمان ساعات رایگان شبانه است ، طرح حرفه ای ساعت رایگان شبانه اش از ساعت 2 بامداد است تا 7 صبح یعنی 5 ساعت ، در حالیکه طرح شباهنگ از 3 صبح است تا 9 صبح یعنی 6 ساعت (یک ساعت بیشتر از طرح حرفه ای)
دومین تفاوت در هزینه گیگ اولیه است ، در طرح شباهنگ 6 ماهه با 24 گیگ شارژ اولیه ( با احتساب 9 درصد مالیات بر ارزش افزوده ) هر گیگ 3451 تومان قیمت دارد
اما در طرح حرفه ای 6 ماهه با 14 گیگ شارژ اولیه ( با احتساب 9 درصد مالیات بر ارزش افزوده ) هر گیگ 4593 تومان قیمت دارد
در سرعت هم سرویس شباهنگ و هم سرعت سرویس حرفه ای تا 10 مگ است و از این نظر تفاوتی ندارند
در نتیجه سرویس شباهنگ هم از نظر سرعت و هم از نظر ساعت رایگان شبانه بر سرویس حرفه ای برتری دارد
نقل قول:
برای بار چندم خواهش میکنم اگر اطلاعات کاملی ندارید لطفاً راهنمایی غلط نفرمایید
نقل قول:
یقینا وقتی این فرد وقتی میگه این طرح با شباهنگ با x گیگ با طرح حرف هایی با y گیگ چه تفاوتی دارد منظور ش قیمت و مقدار گیگ نیست چون خود فرد متوجه این تفاوت ها می باشد ..... مشکل شما اینه که این فروم و سایت را ملک و سایت شخصی میدانید و فکر میکنید همه ابله و نادان هستند و شما دانای کل .........نقل قول:
در ضمن من به ایشون گفتم سرعت برابری داره و اطلاعات غلطی به کسی نداده ام و اینجا یک فروم آزاد برای بحث و نبادل نظر میباشد و ایشون هم در پایان تشکر کرده اند واگر سوالی داشتند دوباره میپرسیدند . شماهم میتوانید نظر خود را به ایشون بگید نه اینکه برای رسید به اهداف نامشخصتون کاربری به دادن اطلاعات غلط متهم کنید ....
شما بهتراست من بعد وقتی وارد این فروم میشوید چوب و چماق خود را بگذارید و بعد وارد شوید گویا با تمام کاربران مشکل دارید . و بهتر است رفتار خودتان را اصلاح کنید
سلامنقل قول:
به نظرتون وقتی سرویس شباهنگ اینقدر برتری محسوس داره ، چرا هنوز سرویس حرفه ای هم ارائه میدن؟
چون عقل سلیم میگه اون سرویس کامل به صرفه تر هست اون وقت این وسط تکلیف سرویس حرفه ای چی میشه؟
به نظرتون عجیب نیست؟
سپاس :n16:
نقل قول:
تشکر از توضیحات کامل شما.
ببخشید دوست عزیز پس به نظر شما باید چیکار کرد ؟!!! دست روی دست گذاشت و آه ناله کرد ؟!!!نقل قول:
این سامانه 195 مربوط به وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات هست و مخابرات و کلیه شرکت های اینترنتی و غیره زیر مجموعه و تحت نظارت این سازمان هستند. وقتی با رجوع و شکایت به شرکت مربوطه جواب درستی نمیشنوی و نتیجه ای نمیگیری تنها راه شکایت کردن به ی سازمان نظارتی هست.
جالبه هرچی مودم و خاموش روشن میکنم از روی این آی پی 5.219.205.189 تغییر نمیکنه
هیچوقت اینجوری نبوده
آی پی مزخرفی هم هست. سرعت دانلود 60 کیلو
سلام
من طرح حرفه ای 1 ساله دارم
میتونم شباهنگ هم داشته باشم همزمان ؟
زنگ زدم پشتیبانی انگار داشتم به زبان مالاگایی حرف میزدم نمیفهمید
من چی میگم .
سلام.عزیزان کسی این تعرفه های مخابراتو داره لینکش برا من باز نمیشه.
هدف مخابرات از طرح شباهنگ جذب مشترکین دیگر شرکتهای ارائه کننده سرویس ADSL است و نه کاربران خودش
در ضمن اینکه شرکتی در یک زمان با ارائه طرح جدید طرح قدیمی را حذف کند و مشترکین را مجبور به استفاده از طرح جدید بکند خلاف مقررات سازمان تنظیم است
اگر منظورتان فعالسازی دو سرویس بر روی یک شماره تلفن است جواب شما مثبت است ، در حال حاضر هر مشترک مخابرات اصفهان می تواند تا 5 سرویس را بر روی یک شماره تلفن فعال کندنقل قول:
ولی اگر منظورتان استفاده همزمان از دو سرویس بر روی یک مودم است باید توجه کنید که حداکثر سرعتی که در این حالت خواهید داشت به 10 مگ محدود خواهد بود
نقل قول:
تشریف ببرید به این آدرس : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
نقل قول:
سلام و تشکر
چطوری میتونم دو سرویس حرفه ای و شباهنگ همزمان داشته باشم ؟ روی یه خط منظورم هست
که تا ساعت 9 از شباهنگ استفاده کنم و بعدش مثلا از حرفه ای . الان حرفه ای دارم.
زنگ زدم پشتیبانی کلا چیزی نمیدونستن ...گفت برو رزو کن ... در قسمت رزرو که میرم
و شباهنگ بدون مودم را انتخاب میکنم میگه سرویس روی خط شما فعال هست و نمیتونید ادامه بدید
قاعدتاً نباید چنین مشکلی داشته باشید ، خود من روی یک خط هم سرویس حرفه ای دارم و هم شباهنگ ، شباهنگ را هم آنلاین رزرو کردم
کدام شهر و کدام مرکز هستید ، ممکن است مخابرات برای مرکز شما محدودیت خاصی گذاشته باشد ، از مخابرات بعید نیست
نقل قول:
من به عنوان برادر کوچیک همه
خواهشمندم بیاین به هم کمک کنیم و مشکلی از همدیگه رو حل کنیم
هیچ کسی اینجا جر برای راهنمایی و کمک همشهریهاش نمیاد
میدونیم مشکلات زیاده و حل شدنی هم نیست چون کار از پایه خرابه
ولی همین که مشکل کوچیکی رو بتونیم کمک کنیم حل بشه گام بزرگی برداشتیم
با تشکر:n16:
درودنقل قول:
من اصفهان هستم و مرکز شهید قندی
رزرو را که میرم جلو اینو میگه
در حال حاضر حساب فعالی با این شماره برای سرویس انتخاب شده وجود دارد. امکان ادامه ثبت نام وجود ندارد.
جالبه که طرح زرین رو که مثلا انتخاب میکنم فعال میشه و میشه ثبت نام کرد ولی شباهنگ رو نمیذاره
مربوط به این نمیشه که سرویس فعلیم حرفه ای هست و این فکر میکنه من همین سرویسو مخوام دوباره بگیرم ؟
چون در قسمت رزرو حرفه های وشباهنگ رو در یک دسته قرار داده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما وارد پنل کاربریتون بشید در قسمت تمدید اعتبار تعرفه جدید را انتخاب کنید و در قسمت بعدی نوع تعرفه ---» و در پایان روی محاسبه هزینه تمدید اعتبارنقل قول:
درودنقل قول:
بنده هنوز زحمتی که شما برای من کشیدید رو فراموش نکردم
و ممنون بابت پاسخ شما
اگه تعرفه جدید رو بزنم طرح 1 ساله حرفه ای کنسل نمیشه یا جاگزین بشه؟
و برای استفاده از 2 سرویس همزمان 2 یوزر پسورد مختلف باید داشته باشم ؟
مثلا ساعت 8 صبح بخوام استفاده کنم از کدام سرویس کم میکنه ؟
من یکم گیج شدم
از قسمت تمدید سرویس باید برم و بعد تعرفه جدید رو انتخاب کنم ؟
چون در قسمت پرداختها تعرفه جدید نیست
از قسمت رزرو که نباید برم ؟
من از قسمت سرویسها--> سرویس فعلیم رو که حرفه ای هست انتخاب میکنم
و بعد تمدید اعتبار و تعرفه جدید رو میتونم بزنم ولی میترسم جایگزین طرح فعلی بشه
و یکسالم سوخت بشه
یکدنیا تشکر
درود دوست عزیزنقل قول:
من کار خاصی انجام ندارم وظیفه بود ...
من الان طرح سه ماهه شباهنگ را ثبت کردم هنوز اسم تعرفه ام حرفه ایی ها هست اما وقتی روش کلیک میکنم در اسم تعرفه سه ماهه شباهنگ هست... یعنی جایگزین طرح قبلی شده.
اینجا اگر دو یوزر و پسورد جداگانه میخواهید باید از روشی قبلی که درخواست دادید و نتیجه نگرفتید استفاده کنید...
من در حال حاضر برای دو طرحی در پنلم هست یوزر و پسورد جداگانه دارم.
بله تعرفه جدید را انتخاب کنید
ببخشید منظورم قسمت تمدید اعتبار بود
با این روش و در این حالت سرویس قبلی ایشان حذف میشود و این سرویس جدید جایگزین آن میشود ، البته دقیقاً نمیدانم چه اتفاقی برای گیگهایی که قبلاً خرید کرده اند می افتد چون هرگز چنین کاری را پیشنهاد نمیکنم مگر آنکه سرویس فرد به پایان رسیده باشد
نقل قول:
درود و تشکرنقل قول:
پس اگر شباهنگ را از پنل کاربری انتخاب کنم جایگزین قبلی میشه
و کل پرداختی که برای یکساله حرفه ای داشتم از بین میره ؟
من باز از قسمت رزرو تست کردم
همه سرویسها رو میذاره بگیرم بجز همین که میخوام
حتی شباهنگ با مودم رو میتونم بگیرم ولی بدون مودم رو نه
چون دقیقا سرویس قعلیم هم حرفه ای بدون مودم هست فکر میکنه داری سرویس
تکراری درخواست میدی
نتیجه این میشه که سرویسی که داری رو نمیذاره دوباره بگیری
اشتباهشون اینه که طرح شباهنگ و حرفه ای رو در یک دسته بندی قرار دادند
من اول در قسمت تمدید اعتبار حجم پلکانی را ۱گیگ زدم و هزینه اعتبار سه ماه را صفر و بعد از پرداخت ترافیک دائمی باقی مانده از طرح قبلی انتقال پیدا کرد و اسم تعرفه تغییر کرد... البته انجام اینکار برای دوستانی که ترافیک بالا دارند قدرت ریسک میخواد.نقل قول:
در ابتدا درخواست این دوست عزیزمان این بود که همزمان دو سرویس داشته باشند
همانطور هم که خودشان گفتند الان چون تعاریف گروه سرویس حرفه ای و شباهنگ در یک گروه است اجازه فعالسازی سرویس توسط پلوتو داده نمی شود
الان شما دو راه حل دارید
1- مراجعه حضوری بکنید به مرکز تلفن آقابابایی ، ابتدای خیابان 22 بهمن و همانجا درخواست سرویس بکنید و پرداخت را همانجا با POS انجام بدهید، سرویس هم در همان لحظه فعال میشود.
2- برای یک خط تلفن دیگر (خانه و یا محل کار) سرویس شباهنگ را آنلاین سفارش بدهید ولی بر روی همین مودمتان استفاده بفرمایید.
نقل قول:نقل قول:
نقل قول:
دلیلی داره که می خواهید دو تا سرویس همزمان روی یک خط داشته باشید؟خوب بزارید حرفه ای تموم شه بعدش......
راستی دوستان دیروز فرصت نشد به ۱۹۵ زنگ بزنم ، امروز خودشون تماس گرفتند و پیگیری کردند ! (غیر از خود ایرانسل که کارمندش قبلا تماس گرفته بود .)
البته اپراتور ۱۹۵ گفت در صورت شکایت مجدد باز هم شکایت رو ارجاع میدهند به ایرانسل و باز همان جواب ر و خواهم گرفت .
اما گفت در مورد مشکلاتی مثل کم فروشی و ... خودشون پیگیری میکنند . پس حتما هر شکایتی از مخابرات دارید در لینکی که دادم طرح کنید . مشخصات درست هم بنویسید چون پیگیری میکنند و تماس میگیرند . بلافاصله پس از ثبت شکایت یک مسیج به شماره موبایلی که ثبت کردید هم ارسال میشه :)
و در نهایت بنده باز هم کوتاه نخواهم آمد و همسایه ها رو ترغیب به شکایت میکنم .
شما هم اگر مشکلی هست که در محله تون شایع هست ، حتما لینک مذکور رو در اختیار همسایه هاتون هم قرار دهید (در صورت مشترک اینترنت مخابرات بودن!) تا اونها هم شکایت کنند . مشکلات بدون پیگیری مجدانه خودمان حل نخواهند شد ...
خبر آمد خبری در راه است
فکر نمیکنم توضیحات بیشتری لازم باشد
کسی نیست کمک کنه؟ من آی پیم از 5.219 تغییر نمیکنه.
میخام بیاد رو 37.55
خاموش روشن کردن مودم دردی رو دوا نمیکنه جدیدا!
خیلی آی پی بدیه
کدام شهر و کدام مرکز هستید؟؟ مودمتان چه مدلی؟؟
- - - Updated - - -نقل قول:
کدام شهر و کدام مرکز هستید؟؟ مودمتان چه مدلی؟؟
نقل قول:
سلامنقل قول:
بهارستان
مرکز استقلال
مودم تی پی لینک 8151
اگر تا ساعت 9 امشب به من وقت بدهید که برسم خانه ، از خانه راهنماییتون میکنم
نقل قول:
دوست عزیز ممنون از شما که نتیجه شکایت خودتون را گزارش کردیدنقل قول:
بله تا زمانی که مشکل شما برطرف بشه یا با دلیل فنی و قانع کننده شما توجیه بشید و رضایت بدید رسیدگی میشه و در هر مرحله سامانه 195 به جد پیگیر احقاق حقوق و رضایت شما خواهد بود
من هم از مخابرات به علت کم فروشی شکایت کردم و انصافا پیگیری 195 خیلی خوب بود و مشکل من برطرف شد
لینک سامانه برای دوستانی که میخوان شکایت کنن:
هر کسی ازادانه حق داره پست بده ولی طبق قوانین بخش !
اینجا محل کل کل یا درگیری و کی بیشتر میفهمه یا کمتر نیست
تاپیک ایجاد شده برای راهنمایی بهتر کاربرین,سوالات,مشکلات پیرامون سرویس دهنده
پس نظم تاپیک رو دوستان رعایت کنید و این صحبت های حاشیه ای رو هم پایان دهید
ادامه این روند باعث برخورد با کاربرین خاطی میشه//
مدیر خود باشیم...
اینترنت 10 مگ مخابرات استان اصفهان!
امروز اینترنت به فنا رفت! دیگه سایت خارجی باز نمیشه.هر کاری میکنم ارور میده.فقط سایتهای ایرانی باز میشن.بعضی از سایتهای ایرانی که روی سرور خارجی هست بالا نمیان.داداشم که شیراز زندگی میکنه میگفت زنگ زده به شاتل که چرا اینطوری شده بهش میگن مشکلی نیست!
نقل قول:
شما باید مودم رو روی bridge بذارین بعد تو ویندوز بتونین PPPoe بسازین.یعنی برین تو مرورگر IE بعد ، از منوی تب
Tools==> Internet Option ===> Connections ==> ADD
بزنید و مراحلشو دنبال کنید.بگم گزینه ADD VPN نزنید.بعد تموم شد این کانکشن بذارین تو دسکتاب یعنی Create shortcut انجام بدین و بعد ده بار قطع و وصل کنید.اینطوری جواب میده.منم همین کار رو میکنم البته یک وقفه بین قطع و وصل بذارین مثلا 5 تا 10 ثانیه صبر کنید.رنج آی پی من 37.255 که خیلی بد شده ، 37.254 ، 5.220 هست.یک زمانی 5.221 گرفتم ولی دیگه اصلا وصل نمیشه به اون آی پی
آقا دو روز ه اینترنت من هم نصف سایتا رو باز نمیکنه!!!چرا انقد داغونه؟؟؟حتی بعضی ف ..ی ..ل تر شکنا هم وصل نمیشن!!1کلافه شدمنقل قول:
کجای کاری ؟! من یکی دو ساله خیلی وقتا سایتای دارای دامین .ir هم نمیتونم باز کنم :))) دویست تومن پول دادم وی چی ان نسبتا امن از یک شرکت خارجی خریدم که دیگه محتاج وی چی انهای مجانی (که معلوم نیست اطلاعات ما دست کی میفته) هم نباشم :)نقل قول:
برای من هم با پارس آنلاین هم سایتهای ir باز نمیشه
فاید با فیل کش برم تا سایت داخلی باز بشه
دیگه اینم از اون معجزه های اینترنت ایرانه که سایت داخلی
هم باز نمیشه
اخوی واسه دیوایس اندرویدی راه چاره ای نداری؟نقل قول:
الان که این دوستمون از این رِنج آی پی گفت دیدم منم مشمول همین رَنج شدم :)
چند روزی میشه که وی چی انها هم داغون کردند (قبلا گفته بودم!) و الان دیگه حتی کلی طول میکشه تا وی چی ان کانکت بشه !!!! خاموش روشن کردن مودم هم جواب نمیده [emoji14]
دوست عزیز مخابراتیمون راه حلی ندارن واسه حل این مشکل؟؟:n23:سایتای خارجی که هیچ سایتای داخلی هم به زور باز میشن!!!!
ESPSV@
سلام
میگم این قسمت رزرو کجاست که من هم چک کنم میتونم رزرو کنم یا نه؟
داخل پنل گشتم نتونستم پیدا کنم.
سپاس:n16: