دادا کم پول ندادیم که.کمم از حجممون نپروندن!!!! کجای دنیا واسه مودم 100 تومن پول میگیرن؟؟؟ من با 100 تومن تو ژاپن فک کنم اینترنت 10 گیگی میگرفتم ( البته اگه داشته باشیم دی:)
Printable View
دادا کم پول ندادیم که.کمم از حجممون نپروندن!!!! کجای دنیا واسه مودم 100 تومن پول میگیرن؟؟؟ من با 100 تومن تو ژاپن فک کنم اینترنت 10 گیگی میگرفتم ( البته اگه داشته باشیم دی:)
فعلاً سریع ترین از 1 گیگابیت نداریم که اونایی که من دیدم تو رومانی و بریتانیا بوده. شما زیاد تند نرو:31:
نه.نسبت به پولی که میدیدم!!! الان 512 جزو اینترنت پر سرعت محسوب نمیشه. و ما برای هر گیگش باید 8 تومن بدیم.یعنی حدودا 4 دلار که با همین 4 دلار ماهی خدا میدونه چه نتی تو ژاپن یا همین ترکیه میدن!!!
اینجا رو یه نگاهی بندازین:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوشته برای سرویس های بالاتر از 128 باید مدرک کاری داشته باشیم، منظورتون چیه؟ چه مدرکی؟
این سرویس وایمکس شبانه هم داره یا نه؟
ما که با بدبختی گرفتیم. شما 128 بگیر برو تو خود سایت راحت عوض کن
حق با شماس. شکی نیس. شما زیاد راه دور نرو. همین افغانستان، اتصالات داره 3.75G (سرعت 3.5 رو میدونم که 7.2 مگابیته) رو با 4 گیگ ترافیک به قیمت ماهی حدود 40 تومن میده.نقل قول:
فعلاً از فرصت موجود استفاده کن تا تموم نشده:31:
منم فکر می کنم اگر واقعاً نشد سرعت دلخواهتو بگیری، همون 128 (2 گیگ 8 تومن) رو بگیر، فوری تمومش کن، بعد از تو سایت هر طرحی میخوای انتخاب کن.
نیازی به تموم کردن نیست چون پول میمونه((((( البته فک کنم )))))نقل قول:
نه نمیمونه، مگه اینکه بیشتر از مبلغ تعرفه پول ریخته باشی که در اینصورت باید به اندازه بسته مصرف کنی، بعد مبلغ مونده رو از تعرفه ی دلخواه کم کنی، حاصل این عملیات رو واریز کنی. چقدر پیچیده شد!
حالا این که درس میشه! ولی اگه حساب میشده که احتمالش کمه که نشه واست منفی میاد که مجبور بشی بعد پولشو بدی ! اگه نپردازیم مودمت انگار بی مصرف میشه! پس دعا هم کن! :ینقل قول:
و هم اکنون مصرف 3 روز 31 ، 1 و 2 در حاله ای از ابهام!
مبین نت ضرر نمیکنه که!! میگه مصرف میکنن به خیال حساب نشدن پولشو باید بدن یا از حجمشون کم میشه
یا میگه میترسن مصرف کنن مثل الان ما!!!!
برادرا اينطوري هم نيست كه بري 128 بگيري بدون مدرك, بعدش از توي صفحه مشتركين 2 مگ برداري ! همون صفحه مشتركين كه برين مداركتون رو اسكن كردن و وقتي مدرك واسه 128 به بالا ثبت نشده باشه قاعدتا طرح هاي با سرعت 128 به بالا رو نميتونيد بگيريد
این احتمالم هست. یه نفر باید امتحان کنه، خبرشو بده. ولی من کسی رو سراغ ندارم 128 کیلوبیتی باشه.نقل قول:
فکر نکنم حساب منفی داشته باشن. اصلاً بعیده اینا به خدمت دهی به کسی که حسابش منفیه فکر کرده باشن. به مثبتش به زور سرویس میدن. منفی پیشکش. باز اگر مثل ایرانسل اعتباری و دائمی داشت، میشد در مورد دائمیا همچین فکری کرد.نقل قول:
دوست دارم مورد اینترنت مجانی سیم کارتای دارای شماره ی خاص ایرانسل رو یادآوری کنم. من خودم همچین سیم کارتی داشتم، کلی دانلود کردم، اما حسابم منفی نشد. چون اصلاً همچین چیزی تعریف نشده.
در هر صورت امیدوارم حدس شما درست نباشه.
با اينكه مهر هم شده اما سرعت خيلي پايينه , گفتيم اين بچه مچه مدرسه اي ها بخوابن كه ما جغدا با سرعت بالا دانلود كنيم :31: البته اكثرا ميزارن دانلود شه و ميرن بخوابن
اگه همه اینجا سرعت بالاتر از 128 دارن، میشه یکی لطف کنه بگه این مدرک چیه؟
شخصا گواهي اشتغال به تحصيل از دانشگاه گرفتم , اكثر بچه هاي اينجا دانشجو هستن . اگه ميبيني كسي وايمكس 128 نميگيره واسه اينه كه در حد ديال آپه ! نهايت سرعت دانلودش 16-17 هست, هم ايرانسل هم مبين نت.نقل قول:
ايرانسل هم دست به كار شده مثه اينكه و ميخواد پوز مبين نت رو بزنه :31:
در فاصله ۱ مهر تا ۳۰ آذر ۹۱، هزینه ترافیک مصرفی شما کاربران اعتباری وایمکس ایرانسل از ساعت ۲ تا ۶ بامداد، رایگان خواهد بود.
حالا اين هيچي , اينو بگم دانشجو جماعت بسوزه :
۸۰ درصد تخفیف مودم USB وایمکس ويژه دانشجويان
البته توي 4-5 تا استان فقط.
نمی دونی مخابرات (ADSL) هم همین جوری یا نه؟ منظورم سرعت های بالاتره؟ برای دو مگ می گم؟نقل قول:
سرویس شبانه داره یا نه؟ منظورم همون شبانه رایگانه!
والا هرکی از مخابرات تغییر میده هیچ مدرکی نمی گیرن.مبین نت هم همینکه پول باشه فعال میشه.این مدرک همش کشکه. پول باشه داداش.
نه.128 بعضی جاها خیلی خوبه.من یه ماه داشتم.50 دانلودش بود.( اگه شانس بیارید)نقل قول:
شخصا گواهي اشتغال به تحصيل از دانشگاه گرفتم , اكثر بچه هاي اينجا دانشجو هستن . اگه ميبيني كسي وايمكس 128 نميگيره واسه اينه كه در حد ديال آپه ! نهايت سرعت دانلودش 16-17 هست, هم ايرانسل هم مبين نت.
نه منفی تو مبین وجود نداره.هر وقت پول کافی باشه فعال میشه.یه قرون کمتر باشه فعال نمیشه.نقل قول:
اگه بخوان پول بگیرن هزارتا بهونه میارن که بگیرن.
این کدوم مدل مودم هست ؟نقل قول:
نقل قول:
طرح دمو یعنی چی ؟ چه سرعت و حجمی ؟ هزینه نصب چی ؟
كلاً از بالا دستور دادن كه اينترنت 128 به بالا به كاربر هاي خانگي ندن ! اكثر شركت هايي اي دي اس ال هم نميدن. مگه اينكه يه از طرف شركت خصوصي نامه بگيري يا دانشجو باشي. راه هايي ديگه اي هم هست كه من نمي دونم والا.نقل قول:
منم فك ميكردم همين كه پول باشه كافيه ولي تا يه هفته طرح دمو ام فعال بود تا گواهي رو فرستادم رفت رو طرح خودمنقل قول:
احتمالش خيلي كمه كه حساب منفي بشه . من خودم اگه نزديكاي پايان طرحم بود دانلود ميكردم 24 ساعت ولي 2.5 گيگ دارم فعلا. تو اين بي پولي به ريسكش نمي ارزهنقل قول:
نه دمو فرق داره.شما باید 128 میزدی میرفت رو طرح بعد میرفتی رو 512 در ضمن این سیستم تازه فعال شده قبلا اینطوری نبود. ( البته چون فک کردم شما قبلا فعال کردی )نقل قول:
اتفاقا همون موقع كه روي دمو بود 1 گيگ دانلود كردم به جاي 128 مگابايت :31: هنگ كرده بود سيستمشون انگارنقل قول:
با سلام دوستان .
این مبین نت چرا این طور شده سرعت دانلود یک مگابایت که من دارم به 50 فقط میرسه در حالی که قبلا 130 اینها بود ضمنا من سیگنال 75 درصد و rssi 70 و بقیه مشخصات هم بالا هست ولی این سرعت دانلود پایین هست واقعا مبین نت پایین اورده یا مساله ای دیگر دخیل است ؟
این سوال دیگه من رو هم جواب بدین ممنون می شم: شبانه هم داره یا نه؟
بله داره، ساعت 2 تا 8 صبح!نقل قول:
اما می بینید که همه ناراضی اند!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان این وضعیت سیگنال من هست!!!
جالب اینجاست که 1 هفتست دانلود شبانم نابود شده. مبین نت هم دزد از اب در اومد!
نمیدونم باید چه کرد! شب تا صبح که نمیشه بیدار بمونم برا دانلود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.بالاخره بعد از حدود یک ماه که دیگه واقعا از ته دل از مبین نت ناامید شده بودم و روزی چند بار اینترنتمون قطع میشد و یک سایت کم حجم رو 2 ساعت طول میکشید تا باز کنه امروز در کمال ناباوری (بزنم به تخته)برای اولین بار مودمم 5 انتنه شد:39:.تا به حال همچین چیزی برای من سابقه نداشته.rssi هم که همیشه در بهترین وضعیت روی -78 بود به -65 رسید و cinr به 17 رسید.در عجبم که جریان چیه؟ موندم ارامش قبل از طوفانه ( اینترنت ملی) یا واقعا مبین یه تکونی به خودش داده؟! بقیه چطور ؟ امروز تفاوتی رو احساس نکردن؟
البته اینم بگم امروز به یک انتن جدید وصل شدم که تا حالا بهش وصل نشده بودم! چطوری میتونیم انتن رو تغییر بدیم؟ لطفا یکی این رو بگه برام خیلی مهمه.
آقا برای ورود به حساب Ecare باید چطوری یوزر و Pass رو وارد کنیم؟ @mobinnet.net xxxxx ؟
باید از شناسه و رمز عبور روی جعبه ی مودم استفاده کنی. فرمت شناسه هم همینه که خودتون فرمودید. اگر کد کپچا رو اشتباه وارد نکنید، نباید مشکلی باشه.نقل قول:
دوستان مبین نت برای شما هم رایگانه ؟
آقا بخدا دهنمون سرویس شده اینم عکس :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان دانلود برای شما هم رایگانه ؟
فک کنم واسه اینکه ما هنوز داریم از دانلود لذت میبریم.ایشالا فردا هم همینطوریه.
خدایا این اینترنت ملی رو نیار!!!
دوستان واسه شما هم مبین نت گوگل باز نمیشه؟؟؟؟؟!!!!!
یعنی :41:
شما هنوزم مشغولی؟ الان به چند گیگ رسیدی؟
مشکل گوگلو منم دارم. بعضی وقتا باز نمیشه. البته مشکل از داخله ظاهراً! با ابزارآلات دور زدن مشکل حل میشه.