تو گوگل اینو جستجو کن :نقل قول:
pes 2010 gamecopyworld
Printable View
تو گوگل اینو جستجو کن :نقل قول:
pes 2010 gamecopyworld
سلام کسی میتونه یه اپشن فایل که همه ی بازیکنان مخفی و تیم کلاسیک باز باشند برام بذاره؟
دوستان راهی نیست تو مسترلیگ یه بازیکن رو مجبور کرد به تیمت بیاد ؟ یا یه برنامه ای که اینکارو بکنه ؟
من بازیم همون بازیه اولیه pes2010 هست و هیچگونه تغییری توش ایجاد نکردم!
درضمن. چرا وقتی یه بازیکنی با اورال 80 میخرم و اورالش بعد از چندفصل به بالای 100 میرسه حقوقش بصورت نجومی میره بالا ؟ مگه این بازیکن غیرت تیمی نداره ؟ : دی
خیر سرش 7-8فصل برام بازی کرده!
یه چیز دیگه این که تو قسمت leave to coach گل زنها کاملا رندوم هستن ؟ : دی آخه هر بازی که اینکارو میکنم مدافعام گل میزنن : ))
کمتر پیش میاد کسی هت تریک کنه! حتی وقتهایی که 5تا هم میزنه توی leave to coach ! همه متفاوت اند!
جالبه ferdinand تو جام حذفی آقای گل شد : دی
و wilson هم که دفاع راستمه توی champions league اسیست لیدر شد!
فصل 2050-51 هستم!
!!!!فردیناند که آقای گل شد و شما هم تو سال 2050 هستی؟؟!!!فردیناند الآن چندسالشه؟نقل قول:
الان 25سالشه ولی فصل پیش که آقای گل شد 24سالش بود
بازیکنایی که بازنشست میشن بعد از یکی دوفصل بعنوان بازیکن جوون میان تو بازی دوباره!
الان این سومین دوری ایه که فردیناند در بازی حضور داره
و حتی کسانی مثل هانری 4مین دوره شونه!
---------- Post added at 10:28 AM ---------- Previous post was at 10:26 AM ----------
اورال فردیناند 102 : دی
اورال کرگر 100
اورال ساموئل 101
اورال کاروالیو 97
تیمم اند دفاعه : دی
4تا دروازه بان هم دارم!
TONI 109
Y. THURAM 108
KHUDZHAMOV 107
CASILLAS 92
کریس رونالدو بعد بازنشسسته شدنش اومد برات ؟
آره1نقل قول:
کریس رونالدو بعد بازنشسسته شدنش اومد برات ؟
اورالش تا 103 هم رفت اما از 33 سالگی پسرفتش شروع شد و من یه وینگ دیگه داشتم به اسم bouaouzan با اورال 102 و رونالدو رو فروختم به NAC BREDA الانم 37سالشه و این فصل بازنشست میشه!
ببخشید که دوباره میگم، میشه این سوال من رو ببینید؟نقل قول:
سلامنقل قول:
شما همونطور که دوست خوبمون گفتن از کرک 1.3 استفاده می کنید.
سوال دوم هم فکر کنم پست 9000 صفحه ی 900 آخرین پچ و ... باشه.
موفق باشید.
---------- Post added at 12:15 AM ---------- Previous post was at 12:11 AM ----------
سلام دوستان من از پچ 1.4 فیکس استفاده می کنم، در قسمت Data Management که در Game Plan هست من ترکیب رو سیو میکنم ولی دفعه ی بعد که میخوام سیو رو اجرا کنم هیچ سیوی نمی بینم!!! مشکل چیه؟؟؟
(در قسمت مستر لیگ)
با سلامنقل قول:
من وقتی محخوام بازی رو از روی هارد بصب کنم ارور میده که نمیتونه فایل ها رو پیدا کنه ، همه کار هایی که گفتین هم انجام دادم. لطفا راهنمایی کنید
خب من بازی رو امروز نصب کردم ... چند سئوال و درخواست :
1- چطوری میشه این نسخه رو آنلاین بازی کرد ؟
2- Patch ها چه چیزی به بازی اضافه میکنند ؟ و آخرین پتچ ، ورژن چند(ه) ؟
3- چطور باید فهمید این نسخه ای که بازی میکنی ، آپدیت چه تاریخی هست ؟
=-=-=
ممنون !
اول از همه باید CD بازی اورجینال باشه.نقل قول:
1- باید بازی رو آپدیت کنی که به این صورت هست:
اگر به قسمت سيستم ستينگ بعد به قسمت دانلود بريد اگر به اينترنت وصل باشيد خودش آپديت ميكنه .:46:
اگه نشد از این لینک دانلود کن :
البته این آپدیت ممکنه (اگر از پچ یا کیت سرور استفاده می کنید ) به پچ یا کیت سرورتون آسیب بزنه.کد:http://hotfile.com/dl/17803398/4714725/PES2010Patch102.zip.html
پچ آنلاین فراموش نشه .
2 - پچ ها معمولا کیت ها و لوگو ها و اسم ها رو درست میکنن که بعضی پچ ها هم تیم و بوت و توپ اضافه میکنن. فکر کنم آخرین پچ پچ3.2 هست.
برای نصب این پچ ابتدا باید بازی را با پچ رسمی نسخه 1.3 ارتقا دهید سپس پچ نسخه 3.0 را نصب نموده و فایل DLC را در فولدر دیتابیس بازی کپی کرده و در آخر پچ 3.2 را نصب نمائید. راهنمای نصب به زبان لاتین و لینک دانلود فایلهای مورد نیاز در ادامه مطلب موجود می باشد.
این پچ 1.3:
کد:http://hotfile.com/dl/21421680/0a5f256/PES2010Patch103.zip.html
اینم پچ 3.2:
[CODE]
http://hotfile.com/dl/39839003/740bd99/PESEdit_2010_Patch_3.0.part1.rar.html
http://hotfile.com/dl/39839004/602fc69/PESEdit_2010_Patch_3.0.part2.rar.html
http://hotfile.com/dl/39839004/602fc69/PESEdit_2010_Patch_3.0.part2.rar.html
[/CODE]
و D.L.C ورژن 1.6:
کد:http://hotfile.com/dl/35432761/877189e/konami_dlc_1.6_pes2010.rar.html
سوال آخر رو متوجه نشدم!!
ببخشید یک سوال که شاید هم تکراری باشه ! تو مستر لیگ چجوری بازیکنهایی که بازنشسته شدند رو میتونم بخرم ؟ (لطفا کامل توضیح بدید) ممنون :11:
وقتی بازیکنان تو مستر لیگ بازنشسته میشن بعد از 1 الی 2 سال در Youth Team تیمها قرار میگیرند که اگه در Youth Team خودتون بود که می تونید عضو تیمتون بکنید و گر نه با سرچ کردن نام اون بازیکن اون بازیکنو پیدا و بخرید.نقل قول:
Youth Team خودتون هم در مستر لیگ در پنجره ی Club House گزینه ی 4 هستش.
موفق باشید.
دوستان بنده يه آپشن فايل ميخوام كه جديدترين نقل و انتقالات ساكر 10 توش اعمال شده باشه
در واقع فايل pes_edit رو ميخوام
پچ هم نصب نكردم فقط كيت سرورم فعاله
ممنون
سلام
وقتی میخوام دستمزد بازیکنا رو بدم یه پیغام میده که نمیدونم چی از سایزش از 16 تا بیشتر شده
جلوی اسم بعضی از بازیکنا هم اسمایل عصبانی اومده
یه سوال دیگه هم دارم
چطوری میتونم زمانی که میخوام بازیکن میخرم قیمت مورد نظر خودم رو بدم؟
دوست عزیز اولی رو متوجه نشدم .نقل قول:
ولی دومی می تونه یه اخطار باشه مبنی بر اینکه بازیکن احساس میکنه که شانس بازی کردن رو نداره یا به یه نحوی خواستش برآورده نشده و یا از تیم خسته شده به هر حال اگه میخوای بدونی مشکلش چیه روی با زیکن Enter کن و گزینه ی اول یعنی Dossier رو بزن اونجا توضیح داده که مشکل چیه. (توضیحات انگلیسیه)
موفق باشید.
ممنوننقل قول:
برای بعضی ها نوشته بود به استراحت نیاز دارن برای چندتا هم نوشته بود تو موقعیت خودشون بازی نمیکنن
در صورتی که همشون تو موقیعتهایی هستند که تخصصشون اونه
مثلاً مسی مهاجمه
حقوق بازیکنا رو خودش اتوماتیک پرداخت میکنه یا ما باید بدیم؟
گزینه release برای چیه؟
حقوق یا همون Salary رو تا ندی نمی تونی ادامه بدی بنابراین خودش میده و تو هم باید تایید کنی وگرنه ادامه نمی ده.نقل قول:
گزینه Release برای آزاد یا همون Free کردن بازیکنه که در واقع قرار دادش فسخ می شه و به صورت بازیکن آزاد در میاد. و تیمهای دیگه در صورت خریدش هیچ مبلغی نه به شما و نه به بازیکن میپردازند.
ممنوننقل قول:
پس به خاطر همین بود چندتا بازیکن از دست دادم
قسمت اول صحبتم تو پست اولم منظورم اینه که الان به یه بازیکن پیشنهاد میدم بیاد تیم من
آیا من میتونم مبلغی که پیشنهاد شده رو به خواست خودم تغییر بدم (بالا ببرم)؟
مبلغ بازیکن رو تیم صاحب بازیکن تعیین میکنه و بعد از این که مبلغ به شما پیشنهاد شد، شما اگه از مبلغ راضی بودید خرید رو با گزینه ی اول یعنی Negotation Successful انجام می دید.و اگر خواستید مبلغ پیشنهادی رو کاهش بدید باید بوسیله ی گزینه ی دوم Change کنید.نقل قول:
ولی من برنامه افزایش پول مستر لیگو بهت پیشنهاد می کنم:
کد:http://hotfile.com/dl/46003109/d3ea31b/Money_ML_2010_Tool_by_MxSoniC.rar.html
دوست عزیز راهی نداره که یه بازیکن رو مجبور کرد بیاد تیمت؟!!!!
من سال 2051 هستم و هرسال 3-4تا بازیکن talent رو که میتونم بخرم به هیچ وجه نمیان تیمم : (( هی بهشون پیشنهاد میدم هی رد میکنن : (
راهی نیست؟!
ایول 2051!!! با چه تیمی هستی؟ از بازیکنای اصلی تیم کسی زنده مونده؟ :دی فکر کنم در نوع خودش رکوردی باشه!
مادرید!
بازیکنای اصلی تا الان چند بار بازنشست شدن و دوباره اومدن!
تا 4سال پیش رونالدو و بنزما و کاکا و متزلدر و البیول و ژابی الونسو و رائول رو داشتم. اما الان فقط کاکا و رائول موندن! بقیه یا بازنشست شدن یا فروختم!
من بازیکنایی که میخرم اورال بین 78-85 هست و اونا رو به +100 میرسونم و اولین نشونه پسرفت که درشون دیده شد میفروشم :دی
مثله آرسنال کار میکنم!
بیشتر بازیها رو هم leave to coach میزنم!
بجز جام حذفی حدود 40سال پیش همه جامها رو گرفتم!
تیمم همیشه قوی بوده بغیر از یک فصل که با فاصله یک امتیازی از والنسیا قهرمان شدم!
بازیهای خانگی رو همه رو leave to coach میزنم! 98% برنده میشم بقیه هم مساوی! بازیهای خارج از خانه رو هم خودم بازی میکنم! که امکان باخت صفره ! 90% میبرم و بقیه مساوی!
الان تیمای قوی جهان! رئال و لیورپول و اینتر و PSV هستن! تیمایی مثله منچستر و بارسا و یوونتوس هم بشدت افت کردن! حتی بارسا حدود 7فصل دسته2 بود : دی
---------- Post added at 12:55 PM ---------- Previous post was at 12:52 PM ----------
تمام بازیها بغیر از بازیهای خارج از خانه ی لیگ! و فینال لیگ قهرمانان رو leave to coach میزنم! world footballer of the year هم همیشه بغیر از یک سال از تیم من بوده! اون یک سال هم که کس دیگه ای شد! بازیکن Youth Team من بود که فروختمش به میلان!
رائول باید 40-50 رو داشته باشه دیگهنقل قول:
فقط کاکا و رائول موندن!
رائول سومین دوره ی حضورشه! دفعه ی پیش اشتباه کردم و وقتی اورالش 92 بود فروختمش و به 98 هم رسید ! اما ایندفعه نگهش داشتم و اورالش 104 هست! 25-26سالشه الان!نقل قول:
رائول باید 40-50 رو داشته باشه دیگه
رونالدوی برزیلی تو کدوم تیمه؟اصلا هستش؟
تو قسمت خرید بازیکن نمیشه بازیکنمو با یه بازیکن دیگه عوض کنم؟
نه رونالدو اصلا ندیدمش ! فک میکنم(مطمئن نیستم) تو برزیل کلاسیک باشه! البته نه! کلی بازیکن دیگه بهتر از رونالدو تو برزیل بودن که دوره ی درخششون بیشتر بوده!
البته برزیل بازیکن زیاد داره اما رکورد دار تعداد گل در تمام ادوار جام جهانی فقط یک نفر هست.و اونم رونالدو
یعنی 40 ساله(فصل) بازی میکنی!!!نقل قول:
بجز جام حذفی حدود 40سال پیش همه جامها رو گرفتم!
من 10 سال دارم بازی میکنم خسته شدم دلم میخواد یه تیم دیگه انتخاب کنم!!!:46:
منم Man Utd مربی گری میکنم که از بازیکنام فقط Z.Tosic و Obertan موندن و همه رو فروختم.:31:
من 4فصل با من یو رفتم خیلی خسته کننده بود!
با لیورپول هم رفتم فصل سوم بعلت کمبود پول گیم اور شدم : دی
ولی رئال هنوز جذابه!
بستگی داره طرفدار چه تیمی باشی .
سرمایه یونایتد الان حدود 700 میلیون یورو هستش.همشم به خاطر اینه که بازیکنای 85 به بالا رو فروختم و بازیکنای با استعدادی که اورالشون بین 78 تا 83 بود رو گرفتم (البته تازه کار هم بودن)
من الان این کرک رو دانلود و جایگزین کردم ولی نه تنها اون مشکل حل نشد که یه سری مشکلات دیگه هم اضاف شد! مثلا 3-4 تا از بازیکن ها رو توی ترکیب تیم نشون نمیده! چیکار کنم من؟!نقل قول:
مشکل شما چیه ؟
من که از پست قبلیتون چیزی متوجه نشدم
کاملا و با جزئیات بگید مشکلتون رو تا راهنمایی کنم
سرمایم 1میلیارد و 200میلیون! 6تا بازیکن اورال بالای 96 فروختم از سن 27تا 33سال! 4بازیکن اورال از 78-83 خریدم!نقل قول:
سرمایه یونایتد الان حدود 700 میلیون یورو هستش.همشم به خاطر اینه که بازیکنای 85 به بالا رو فروختم و بازیکنای با استعدادی که اورالشون بین 78 تا 83 بود رو گرفتم (البته تازه کار هم بودن)
اما با من یو نمیتونستم همه ی leave to coach ها رو برنده باشم! ولی با رئال همه رو برنده میشم بغیر از تک و توکی 2-3تا!
سیستم بازیم 4,3,3 هست! cb-cb-rb-lb-dmf-cmf-amf-lwf-ss-cf
ببینید توی Master league ترکیب پیشفرض تیم من 2-4-4 هست حالا من وقتی میخوام تغییرش بدم میرم تو قسمت Club House بعد گزینه Game Plan، سپس Set Formation و Select Formation رو میزنم و مثلا 3-3-4 رو انتخاب می کنم. بعد میام بیرون و Exit رو میزنم... ولی وقتی دوباره میرم توی قسمت Game Plan دوباره ترکیب تیم همون 2-4-4 هست! نمی دونم متوجه شدید منظورمو یا نه؟ کامل تر از این نمی دونم چطوری بگم...نقل قول:
منم 3-3-4 هستمنقل قول:
ولی خب اصل بازی کردنه و اون leave to coach رو فکر میکنم برای بازیهایی گذاشتن که قبلش قهرمانی شما مسجل شده باشه (تو لیگ).شما با بازی کردن میفهمی که بازیکن جدیدی که گرفتی چقدر با تیم سازگاری داره و آیا میتونه با بازیکنانت هماهنگ بشه . هم چنین اگه بازیکنی در تیم مقابلت باشه که قصد خریدش رو داشته باشی هم میفهمی که چطور بازیکنیه. به نظر من از این لحاظ Pes 6 خیلی بهتره چون در اون بازی یادمه باید بازی می کردیم و همینم قدرت گیمر و تسلط گیمر رو بازی رو بیشتر بکنه .اگه دقت کرده باشید مستر لیگ سخت ترین Level رو از نظر مسابقات داره.
از دوستان كسي نبود؟نقل قول:
دوستان خسه نباشید
یه سوال دارم اگه یادتون باشه تو 2009 یه قسمت تو مستر لیگ داشت که نشون میداد مثلا این بازیکن کلا این تعداد گل زده آیا تو 2010 داره همچین چیزیو من که پیدا نکردم؟
نه وجود نداره! توی 2009 یه قسمتی هم بود که ریویو های فصلهای قبلتو نشون میداد که اونم نداره! یه قسمت دیگه ای هم تو 2009 بود که روحیه بازیکنا رو تغییر میداد که اونم نداره!
همین دیگه : دی