از دیشب ساعت 3-4 تا حالا سرعت 2 مگ نامحدوده من که به زور تا 120 میرسید رفته روی 500 :n04: منم نامردی نکردم همینطوری دارم دانلود میکنم:n09:
Printable View
از دیشب ساعت 3-4 تا حالا سرعت 2 مگ نامحدوده من که به زور تا 120 میرسید رفته روی 500 :n04: منم نامردی نکردم همینطوری دارم دانلود میکنم:n09:
من سرعتم خوب بود ولی امروز خیلی بد شده
300کیلو قبلا دانلود می کردم
آلان 45کیلو شده:n03:
اینجوری باشه ماه بعد دوباره برمیگردم نامحدود:n27:نقل قول:
برای من 3 روزه اینطوری شده.نقل قول:
از قسمت crm.asiatech.ir یه فایل pdf هست اونو بگیرین ببینین نهایت سرعت با IDM چند کیلوبایت ؛ برای من تو ساعات معمولی که نا محدود ۲۵۶ ۷۰ تا اخرش ؛)
فکر کنم اون سرور داخلی باشهنقل قول:
دوستان هرکس اگر میتونه یه تست دانلود با تک کانکشن بزاره....
من سرعت تک کانکشنم (با گوشی) اینه:(سرویس کیمیا)
آقا درسته سرعت یه نمه بهم ریخته ولی دلیله اصلیش به نظرم مقدار دانلودیه که میکنی!
یعنی اگه زیاد دانلود کنی محدودت می کنن
من واسه پینگ اومدم آسیاتک اما از روزی که من گرفتم، پینگش داره هر روز بیشتر به سمت بینهایت میل میکنه!(همه میگفتند بهترین پینگ رو آسیاتک داره!)
اگه من جمعآوری کنم، پینگش میشه صفر! طوری که از سراسر دنیا میان تحقیق میکنند که چگونه چنین چیزی امکان پذیر هست!
حالا چهقدر میدید برم درخواست جمعآوری بدم تا هم شما راحت شید و هم من؟
من 2 مگابیت ماهی 10 گیگ هستم
تقریبا تا اوایل اردیبهشت شبا توی ساعات مجانی (1-9 که از 20 اردیبهشت بدون طالاع دهی شد 1 تا 8)، طرفای 16-17 گیگ دانلود داشتم! یه 3-4 باریم وسطش کانتر حجمم گیر کرده بود و کل روزو دانلود کردم. اما الان چند روزه جدا از قطعی بین ساعت 1 تا 2، کلا دانلود شبانم زیر 3 گیگ رسیده! یعنی از زمانی که 512 کیلوبیت داشتم هم کمتر!
پشتیبانیشونم که خیلی سربالا جواب میدنو ادمو گاگول فرض میکنن!
بعد از 7 سال همراهی با اسیاتک، تصمیم گرفتم بالاخره ازشون جدا شم! :)
اورین...نقل قول:
حالا با کجا قرار دا بستی؟
بعد جالبه که قبل از ساعت 1، همه چی خوبه! من رسما با 700 میتونم دانلود کنم! بعد یهویی اینترنت رسما قطع میشه یه 15 دقیقه ای!
بعدم میاد رو 40-50
زنگ میزنی میگن اون موقع یوزرا زیاد مشن! خوب مثلا یوزر از 15 روز عید بیشتر میشه؟ من کل عید با خفنترین سرعت شبا دانلود میکردم! اصلا بهشتی شده بود! باورم نمیشد از خونه توی 8 ساعت تایم فری، بتونم 16 گیگ دانلود کنم
سرورمم امامت لعنتیه که همیشه خدا میگن پهنای باندش کمه
سر همین تغییر بدون اطلاع زمان دانلود مجانی، من 4 گیگ ضرر کردم! بهشون زنگ زدم میگم شما ایمیل منو که دارید، حالا سرویس اسمستون نمیوتنس به 240 هزار کاربر (بقول خودشون) اسمس بده، ایمیل میزدید! من بعد از 2-3 سال از کجا بفهمم یهو از 20 اردیبهشت حال میکنید زمان مجانی رو یه ساعت کم کنید؟!!! واحد شکایات برگشته بهم میگه شما طبق تبصره 5 قرارداد، نسبت به زمان فری هیچ ادعایی نمیتونید داشته باشید و شرکت هروقت بخواد میتونه این تایم رو جمع کنه!
منم بهشون گفتم همونطور که با خودم بالای 20 نفر رو اوردم اسیاتک، 50 نفر رو به زعم خودم از ادامه همکاری با شما منصرف میکنم!
توی یه فضای رقابتی اینطوری حرف زدن حکم خودکشی رو داره براشون!
آقا شما برو هر موقع پینگ آسیاتک به سمت 0 میل کرد من پول شمارو میدم :n02:نقل قول:
همین شماها بودید و این دانلود هاتون که باعث شدید سرعتو بیارند پایین:n02: چه خبره 16 17 گیگ:n04:نقل قول:
من در بهترین حالت 5 گیگ دانلود داشتم اونم نه هر شب حالا هم سرعتو اوردن پایین شده 2.5 گیگ یا کمتر:n27:
نه برادر! من تازه یه سه ماهه جدید باهاشون بستم که تا اواسط تابستون باهام هست! این که تموم شه، میرم سمت شاتل و پارس انلاین! (هنوز تحقیق نکردم راستش).... تنها چیزی که میدونم اینه که با این همه تحقیر و توهین و کلاهبرداری دیگه اسیاتک جای موندن نیست!نقل قول:
شما وقتی مینویسی سرویس 2 مگابیت، بعد توی پرانتز اعلام میکنی اشتراکش 1:1 هست، عینی چی؟ یعنی من شب باید 256 کیلوبایت سرعت داشته باشم! ولی وقتی شب میشه، میگن شب یوزر زیاده و ما هیچ تعهدی نسبت به شب نداریم! خب مگه من سرم درد میکنه ماهی 40 تومن بریزم تو حلقوم کسی که تعهدی نسبت به چیزی که ارائه میده، نداره؟
جالبه که قبل از آپدیت از 512 به 2 مگابیت، با 10تا از پشتیبانان فنیشون صحبت کردم که یعنی این آپدیت، واقع سرعت منو از 64 به 256 (حالا 256 نشد، 230) میرسونه یا نه؟! همه با قطع و یقین میگفتن، آقآآآآآآ ما میدونستیم که نوشتیم! شما هم پولو بده، بقیش حله! برو حالشو ببر!!
هه! داداش شاتل شبا سرعت رو میاره رو 50! همشون سر و ته یه کرباسن من تقریباً از همهی ISP ها سرویس داشتم.نقل قول:
ولی این ISP های ما هرچقدر سرعتشون کمه ولی پینگشون خوب بالاست!
بابا داریم بین یه مشت دزد و سارق زندگی میکنیم . من امروز برای چهارمین شب متوالی تست کردم . دقیقا تا 12 و 59 دقیقه با سرعت 550 کیلو بایت دانلود می کردم . برای دانلود سیصد مگ نوشته بود 13 دقیقه .
سر ساعت 1 . بدون یک ثانیه تاخیر سرعتم افت کرد تا 80 کیلو . اینا یک سارقین دومی ندارن ...
از بالا بگیر تا پایین کل اینا سارقن
ببخشید انقدر به این بحث دامن میزنم ولی برام خیلی عجیبه آخه
باور کنید آسیاتیک توی این مدت اصلا اینطور برخورد نمیکرده! این برخوردا برام خیلی جدیده! یعنی مثلا الان آسیاتک اونقدر معروف شده که ریزش مشتریای قدیمیش براش ارزشی نداره؟!
با این تفکر، شما دو-سه ماه اخیر رو چطور تفسیر میکنید که خیلی راحت اجازه میداد ادم تا بیخش دانلود کنه؟
هرچند الان که فک میکنم این نکته یادم میاد که اخیرا داشتن سیستم crm را اپدیت میکردن... شاید به این مربوط باشه! یه بار یکیشون بهم گفت ما دیگه بر خلاف قبل، سرعت کاربرا رو توی روز هم نسبت به سرویسشون میبندیم! ولی قبلا برای همه در طول روز آزاد بود. من کلا 10 روزه هر روز صوب به اینا زنگ میزنم و هر دفعه یه نظری میشنوم! دوست دارم با هم بشینیم تجربیاتمونو بذاریم روی هم بفهمیم مشکل از کجاس! هر کسی از اینا چه جوابی شنیده! لامصبا یه جواب درست درمون که نمیدن
- جا داره به یکی دیگه از خاطراتم اشاره کنم :)) اقا ما یه بار زنگ زدیم، بعد از کلی تهدید و اینا که نگی چه خبره من بعد از 6 سال میرم که برم! بعد یارو حرف جالبی زد! گفت من اجازه توضیح detail به کاربرا رو ندارم، ولی حالا چون شما خیلی قدیمی هستی و اینا، فلان لینک ما با شرکت زیرساخت ارتباطات قطع شده! به ما هم نمیگن کی درست میشه! شرکتای دیگه مثل شاتل و پارس انلاین هم از این قضیه شاکی هستن
- همشون بلا استثنا از نقش جریانات اخیر و پیش رو (!!!) در کاهش سرعت اینترنت اظهار بی اطلاعی میکنن!
- یه زمزمه هایی هم از تعرفه جدید مخابرات گفتن یکی دوتاشون! نمیدونم مخابرات طبق ماده 152 (؟) یا همچین چیزی، یانا رو جدیدا محدودتر کرده یا چی! [خودم میدونم دارم اطلاعات دقیقی میدم:))))))]
عزیز به طور خفن باهات موافقم من از 27 اردیبهشت اومدم 2 مگ 10 گیگی . کاملا مشخصه که دست خودشونه و هیچ ربطی به تعداد کاربر نداره . الان 3 4 شبه که از ساعت 1 سرعت روی 1 مگ یعنی 120 بسته میشه . ولی یکی دو شب روی 2 مگ بود و سرعت 350 !! حالا خیلی از بچه ها معتقدن isp های دیگه از این بدترن . ولی من قبلا که از همون مخابرات افتضاح داشتم همچین دزدی های مسخره ای رو نمیکردن . من تو مشهدم حیف که دیگه نامحدود مخابرات نمیدن والا با کله میرفتم . هر چند که تصمیم خودمو گرفتم چون همون مخابرات مشهد یه سرویس 2 مگ 8 گیگی میده که 1 تا 7 رایگانه . از کسانی که این سرویس رو داشتند تحقیق کردم دانلود شبانه از 256 کمتر نمیشه تازه پینگش هم که خیلی از آسیاتک بهتره! من نمیدونم چرا بچه ها از آسیاتک تعریف میکنن! درسته بعضی مواقع سرعتش عالی میشه ولی همین که ثبات نداره اعصاب آدم رو بهم میریزه تازه بدتر اون که آدم میفهمه تمام این کارا عمدیه! افزایش قیمت ، کاهش ساعت شب، کاهش سرعت، و .... واسه همین گفتم خفن باهات موافقم . تازه هزینه رانژه و اینکه واسه من 18 روز طول کشید تا سرویس وصل شد!:n14:! خدا عالمه طلاق گرفتنش چقدر طول میکشه:n28::n28:نقل قول:
این 2 مگ ما هم سر عتش رسید به 100 کیلو دیشب هم که از 4 به بعد دیگه کانکنت نشد
اوایل با 400 کیلو دانلود میکردیم شبی 12 گیگ . اومدن یک ساعت شبانه رو کم کردن بعد سرعت شبانه رو یک چهارم . جالبه
آسیاتک همون موقعی که ساعت رایگان رو کرده بود 1 تا9 برام پیام اومد که عیدی آسیاتک هست به مشترکاش
هر شرکتی یه جوری عیدی دادن مثلا شاتل 1 گیگ یا 2 گیگ عیدی داد یا هر شرکتی یه جور اینکار رو کردن.
آسیاتک به خاطر همین تغییر ساعت رایگانی که داده یه سودی هم خودش کرده خوب کسایی هم هستند که از این تغییر شبانه تازه خبر دار باشند و پیگیری هم نمیکنند این خودش میشه یه سود برای شرکت.
ممنون از مشارکتتون توی بحث بچه ها...جدا دمتون گرم
من کلا مدتیه دانلود شبانم بالای 3 گیگ نرفته! امروز زنگ زدم یه چیز جالب شنیدم :)))))))) هر دم از این باغ بری میرسد!
زنگیدم گفتم درسته که شما شبانه رو روی 120 بستید؟ ازم پرسید شما 2 مگ محدود هستید یا نامحدود؟ منم گفتم نامحدود ببینم چی میگه! گفت ما 2 مگ نامحدود رو روی 1 مگابیت بستیم :|
گفتم اخه مردم ازار فلان فلان شده! من 2 مگ نامحدود خریدم، خدا تومن پول دادم، بعد شما زل میزنی توی چشمم میگی روی 1 مگ (همون 120 کیلوبایتی که اولش پرونده بودم) بستی؟!!!!!!!!!!!!! خب این یعنی دزدی تو روز روشن!
گفت شما در طول روز سرعتت چطوره؟ گفتم برمیگرده روی همون سرعتی که باید باشه (250)... گفت ما شب رو محدود کردیم و دلیل کاهش سرعت شما توی اون بازه هم همینه! خیلی از شرکتای طرف قرارداد با ما اعتراض داشتن که 8 تا 9 صوب سرعتشون پایینه، ما هم بخاطر همون دانلود شبانه رو یه ساعت کم کردیم!
بعدم دیگه اراجیفشو ادامه داد و وصل کرد به شرکت زیرساخت ارتباطات و خواجه حافظ شیرازی
منم در اولین مکثش، قطع کردم :))
حالا این سه ماهه تموم شه یه تستی از مخابرات میگیرم ببینم چی میشه! اگه طبق فرمایش شما 2مگ 1-7 رایگان بده که خیلی خوبه! از شر این دزدها هم خلاص میشیم!
نقل قول:
دوست من کمی واقع بین باشید دو مگ نامحدود همه شرکت ها بالای 300 هزار تومان قیمت داره آسیاتک اومده میده 110 هزار تومان تا سرعت خاصی هم سرعت بالای داره بعدش می یاد پایین .
با افتخار اعلام میکنم جمع اوری کردم خداحافظ پینگ بالا:n09:
مسخره شده باز این شرکت من پینگم با فرانکفورد 450 تا 500 هست یعنی عملا اینترنت وجود خارجی نداره از اورجین با سرعت 10 کیلوبایت میشه دانلود کرد من 8 گیگ رو میتونم 12 روزه دانلود کنم اخه این دیگه چه بد بختی ما گرفتارش شدیم:n14:
دوستان یک چیزی که کاملا مشخص هست وقتی هزینه شرکت ها بالا رفته پهنای باند , حقوق کارمند و.... ولی مخابرات اجازه گرون کردن رو نمیده شرکت می یاد در تعرفه ها دستکاری می کنه اولش دانلود رایگان می بره بالای 10 گیگ بعدش ساعت رایگان یک ساعت کم می کن بعدش سرعت ها رو محدود می کنه !
این داستان مطمین باشید ادامه پیدا خواهد کرد بزودی هم تا می تونن سعی می کنن در ساعت دانلود رایگان سرعت ها محدود کنن .
ما هم باید کمی واقع بین باشیم وضعیت کشور ببنید هارد 60 هزار تومانی شده 350 هزار تومان ولی اینترنت گرون نشده اگه گرون نشده این مشکلات هم باید طبیعی باشه .
به نظر میاد شبانه هم دقیقا از ساعت 1 تا 8 نیست
این 20 روزی که اومدم اسیاتک خیلی حجم مصرف میکنه با اینکه روز ها اصلا دانلود نمیکنم . مثلا برای دیروز زده 550 مگ استفاده ار حجم روزانه . فکر میکنم قسمتی از حجم مصرفی مال دانلود رایگانه که اینها از حجمم کم میکنن .
ما فکر میکردیم فقط صبانت دزده و حجممون رو میخوره
دوستان من یه بار گفتم الانم میگم:
خود پشتیبانی فنی بهم اینو گفت
شرکت بعد از عید سروس های:
۲مگابیت: شبانه سرعتش رو یه مگ بسته میشه(که همینم هست، حالا ممکنه بعضی شبا بالا پایین بشه)
۱مگ : رو ۷۰۰ کیلوبیت
۵۱۲، ۲۵۶ ، ۱۲۸ همون سرعت اسمی خودشون
قطعا خودتون متوجه شدید شرایط به چه صورت هست!!
اینو گفتم تا هرکس شک و شبهه ای داره براش برطرف شه و هی مدام نگه چرا وضعیت اینطوریه اونطوریه!!:n24:
دقیقا درست گفتی چون زیرساخت دست مخابراته و فقط اسمش عوض شده.و مخابرات هم چون خودش پهنای باند داره و نمیزاره که قیمت ها روشرکتای خصوصی افزایش بدن (جذب مشتری)الان پینگ مخابرات که عالی شده.محدود مخابرات رو هم که بگیری سرعت عالی بدون اینکه ترافیکت زورد تموم بشه.بیشتر مشترکا دارن میرن سمت مخابرات.نقل قول:
من خودم آسیاتک بودم 5 گیگ رو چشم به هم میزدی میپرید ولی مخابرات اینطوری نیست خیلی دیر تمام میشه.فقط مخابرات پشتیبانی نداره.گیگ های مخابرات 4000تومنه .من فکر کنم مخابرات یه 2 سال دیگه همینجور کار کنه بیشتر شرکتا ورشکسته میشن چون فکر کنم تو این زمانی که سرویس دهی میکنه شرکتا رو به این روز دراورد وای به حال چند سال دیگه.فکر کنم فقط شرکتای شاتل و آسیاتک میمونن که با سیلی صورتشون رو سرخ نگه میدارن
منم تو عید آسیاتک داشتم به پشتیبانی زنگ زدم گفتم که سرعتم پایینه اونم برگشت بهم گفت که سرویستون چنده منم گفتم 512 گفت که شما باید سرعتتون 64 باشه منم گفتم این که فقط تو نامحدود نه محدود میگفت الان دیگه داره اینجوری میشه.نقل قول:
بعد که تو خود سایت شکایت کردم بهم زنگ زدن که گفتن مشکلت چیه منم بهشون گفتم که همکارتون اینو گفت درسته یارو گفت با یه صدای (برق گرفتش) دیگه گفت نه کی اینو گفته(فکر کنم زیر فشار بودن که این خبر درز نکنه که از دهنشون پرید)چقدر پیله بود که به من گفت اسم یارو چی بود منم پیچوندمش سریع برام سرعت رو درستش کردن.
پس بگو یه بوهایی میومد
راه حل بهتر اینه که کلا با دانلود شبانه خدافظی کنید:دی بعدش هم کلا با اینترنت! بعدشم برید تمرینات نظامی کنید و برای یک COD واقعی آماده شید:دی
پ.ن: سرعت پایین تایید میشه. دیشب 3 گیگ دانلود داشتیم.
پ.پ.ن: عزیزانی که میگن ترافیکشون زود تموم میشه. اگر کانکشن شما بیش از 1 دقیقه بعد از ساعت 8 کانکت باشه، ممکنه همنجوری ازتون یک 200 -300 مگی کم کنند. هیچ جوری هم نمیشه فهمید یا اعتراض کرد. کانکشن رو ساعت 8 ریست کنید.
پ.پ.پ.ن: البته خداییش این 1 سالی که آسیاتک داشتم خیلی بیش از کامل راضی بودم. مطمئینم اگر میتونستند این کار ها رو نمیکردند. فکر میکنم مشکل این بنده خداها هم سراسری و در راستا با مملکت است....
طبق حرف اون دوست عزیزمون که گفتن همه زنگ بزنیم ببینیم چی دستگیرمون می شه .
من دوباره امروز زنگ زدم . بشدت به اپراتور فشار آوردم . آخر سر خودش گفت که سر ساعت یک وارد پروفایل رایگان می شید . سرعت پروفایل رایگانتون هم رو 100 بسته می شه . (لزومی نداره اون هشت نفری که باهاش شیر هستین دانلود بکنن یا نکن . چه بکنن نکنن سرعت شما همینی که هست هست ).بیچاره خودش خودش رو لو داد آخرسر .
آخرس سر گفتم جمع آوری چند روز طول می کشه .یه جای بهتر پیدا بکنم از آسیا تک می رم.
خیلی باحال گفتینقل قول:
ایولا
نگفت چند روز طول میکشه؟؟:n13:نقل قول:
اونا میگن 2 هفته ولی اگه نمایندت خوب باشه همون لحظه نامه تخلیه رو ارسال میکنه
گفت چند روزه؟نقل قول:
پیگیری شما و سایر دوستان فوق العادسنقل قول:
باید بگم منم حق میدم وقتی قیمت رو نمیتونن ببرن بالا باید از کیفیت کم کنن
با این اوضاف تنها جایی که شاید بهتر از اسیاتک باشه (با فراض اینکه 2-3 سال اخیر، اسیاتک گل سرسبد ISPهای دزد و مفت خور بود)، خود مخابرات هست
برنامه بعدی من به شخصه اینه که این 3 ماه رو صبر کنم (اثر این جریانات اخیر از بین بره + مشکلات این شرکت کوفتی زیرساخت حل شه) و بعد ماهی 6 تومن پول زور به اسیاتک بدم که پورتم رو جمع نکنه و از مخابرات تستی یه 1 ماهه بگیرم
--------
هرچند طیف ما بعد از بسته شدن فروم موسیقی کلا پی30ورلد رو ترک کرد و من با آیدی 5 سالم دیگه نمیام، ولی در سایر موارد این فروم هنوز هم کارش درسته!
بازم ممنون از synergyای که انجام دادید و من فهمیدم که تنها نیستم:n11:
راستی POLAAB جان، امضات تهشه :)))) کیفیت بالاشو نداری بندازم بک گراند سیستمم؟ =))
512 نامحدود برنزی - آسیاتک اصفهان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کدوم نامحدودش سرعت 100 میده؟ و قیمتش چنده؟ نوسان هم مهم نیست فقط حتما به 100 برسهنقل قول:
1 مگ چابک نامحدود برنزی سرعت دانلود بین 90 تا 100 هست ماهی 46 تومننقل قول: