مارو هم تحویل بگیرید :n01:نقل قول:
مارو هم تحویل بگیرید :n01:نقل قول:
نه میدونم خودم هم عکسو از هیمنن سایت گرفتم میخوان بدونم تو این مایه ها مدل ازرون قیمت چنده؟؟ صدا جالب خم نداشت نداشتنقل قول:
اره کنوود به نظر منم از این پایونیر جدیدا بیشتر می ارزه ولی سونی و جی وی سی نگیرنقل قول:
یه کنوود خوب بستگی به سلیقت بگیر نسبت به بودجت مطمعن باش از 2550 بهتر جواب میده:n16:
ایشالا قبولی قبل کنکور هم نتو ول نمیکنی پسر:n08:نقل قول:
فکر نکنم بالا یا پایین رفته باشه همه قیمتا سیستمای صوتی تصویری یک ماه بیشتره که ثابت موندن
این دو مدل که بله خیلی خوب هستند ولی من اینقدر نمیخواهم هزینه کنم !نقل قول:
میخواهم تا حدودای 250 هزینه کنم
تا این حدود دوستان چه مدلی از کنوود رو پیشنهاد میدن ؟
مناسبترین گزینه برای شما دوست مننقل قول:
KENWOOD 353 و
KENWOOD 349
هستش دو جفت خروجی هم دارن همونجور که میخواستین
خوشبختانه خوب دادمنقل قول:
قیمتش چقدره لنگرود جان؟(اسم شریفتون چیه؟)
با سلام به دوستان عزیزنقل قول:
دوست خوبم شما مطمئن هستی که دو جفت خروجی rca دارن؟
با تشکر
سلام..
دوستان نظرتون در مورده پخش پایونیر 7450sd چیه؟
کوچیک شما علی هستمنقل قول:
والا قیمت دقیق ندارم
پخش خوبیه ولی اخه قیمتش خیلی بالاست این پایونیرا قیمتشون این نیستن پول مارکشونو فقطنقل قول:
والا نسبت به قیمت اگه بخوای حساب کنی 7016 به این خیلی بیشتر می ارزه 8019 چرا بر نمیداری خیالت راحت شه چیزی توش میبینید که باعث شده تو انتخابتون نباشه؟
والا من همون حدود 2م میتونم بدمنقل قول:
الان پراید دارم ولی میخوام عید 206 بگیرم،واسه همین الان میخوام دستگاه پخش خیلی خوب با باند توپ بگیرم،سابو بقیه متعلقات بمونه واسه ماشین جدید
واسه همین خواستم سایتیو بم معرفی کنین که اطلاعاتم بره بالاتر
میشه بهم بگین برای یه سیستم 2م از چه چیزایی تشکیل شده و هرکدومشون حدودا چقد هزینه برمیداره؟
سلام داداش من چیزایی که بستم رو بت میگم با قیمتاشوننقل قول:
یه جفت کامپgladen rs165به قیمت 540
هدیونیت kenwood8019قیمت 595
سابوفر mx12plus audio system که با باکسش شد335 تومن
باتری هم 65 امپر 150 تومن
هزینه نصب و کابل برق و.....300 تومن
حدودا میشه 1800
البته امپ از قبل داشتم یه 4کانال
از صدا هم کاملا راضیم
اگه بخوای یه امپ بگیری حدودا یه 600 یا 700 تومنی فک کنم بشه
که جمعا میشه 2500
ولی میتونی مثلا بجایgladen rs165 ازmx165 audio systemاستفاده کنی
البته اینا کواکسیال نیستن و کامپونت ان.
موفق باشید
یه جا 6975 V2 میدن 420 تومن . بخرم ؟ ارزششو داره کمی توضیح بدین
نزدیک ترین صدا به 6975 چیه که اصلش هم موجود باشه ؟ فقط از پاییونیر میخوام.
300 هزینه نصب :n04:نقل قول:
من الان یه پخش و امپو باند عقب بخوام نصب کنم یعنی 300 پیاده میشم ؟؟؟؟ فک نکنم اینطوری باشه ها نهایت 80 90
هزینه اکسسوری هم هست یه کابل RCA متوسط 50 ت هست بقیه اش بماند !نقل قول:
300 هزینه نصب :n04:
من الان یه پخش و امپو باند عقب بخوام نصب کنم یعنی 300 پیاده میشم ؟؟؟؟ فک نکنم اینطوری باشه ها نهایت 80 90
بعد نصب داریم تا نصب ... یکی سریع دریل میکنه میره یکی چه میدونم تخته میبره و ... و لایکو میزاره تو در ها و ...
ولی نصب ساده رو همون حدود که قیمت دادید میگیرند .
من پیشنهاد نمیکنم ...نقل قول:
یه جا 6975 V2 میدن 420 تومن . بخرم ؟ ارزششو داره کمی توضیح بدین
نزدیک ترین صدا به 6975 چیه که اصلش هم موجود باشه ؟ فقط از پاییونیر میخوام.
چه ماشینی ؟ امپلی دارین ؟
حذف شود ....
نه بابا انقد در نمیاد ......نقل قول:
لنگرود جاننقل قول:
این اصلشه 6975 V2 هستش . از کجا خریدی ؟؟؟؟؟؟؟
با توجه به این که پشتش نوشته ساخت ژاپن و از کیفیت اسفنجش میشه فهمید که اصله . حالا بازم صداشو تست کن . من بودم در خریدش شک نمیکردم.:n12:
زیبا جان دلخور نشی هانقل قول:
ولی این کاره نیستی مثل خود من
این اصل نیست درجه یک چین هستش و به صورت تقلبی پشتش ژاپن زده شده جنس ووفرشم به خاطر این خوبه چون درجه یکه
تو ایسام یکی آگهی کرده از چین آورده با قیمت 180 تومن فکر کنم حتی جعبه هم کپی اصلی هست گفته صدا خیلی خوبی داره با اصلی مو نمیزنه
پیشنهاد میکنم بهت دوست من هر وقت برا خرید سیستم رفتی با یکی برو که بتونه تشخیص بده چون پول حلال حیفه حروم شه
فدات:n16:
من خودم 6975V2 دارم .پارسال که ارزونتر بود دو جور جنس درجه یک و دو از این مدل تو بازار بود که با هم مو نمیزد.درجه یکش حدود 220 تومن بود و درجه دو 120 تومن بود .من خودم درجه یکش رو خریدم.از صداش هم راضیم.الان فکر کنم درجه ی یک این مدل حدود 400 و درجه دو حدود 200 هست. اونی که 200 تومنه مطمئن باشید درجه 2 هست و صدا هم فرق میکنه.نقل قول:
ولی من جای شما باشم پول پای کواک نمیدم .یه کامپ درست حسابی ببندی بهتره بعدا هم ساب اضافه کن.به نظرم کواک تفکیک جالبی نمیده.
420 تومن بدی برا 6975:n04:نقل قول:
تو رو خدا نکن این کارو با این پول میتونی ادیو سیستم یا dls یا باندای خوبی از mtx و هرتز بگیری
ولی اگه خیلی اسرار داری پایونیر بگیری به نظر من 6902 از 6975 بهتره 6975 تقلبیش خیلی هست
اگه فقط میخوای بقیه بگن که 6975 داری خب کاری نداره شما یه باند خوب بگیری توری روشو مال 6975 بزار 20 تومن هم نمیشه هم صدای خوب داری هم همه فکر میکنن تو نگاه اول 6975 هستش
gladen mc609 اینو بگیر 400 تومن فقط هم اصلش هست با اقا حمید هماهنگ کنید شاید تونست تخفیف هم براتون بگیره یه توری 6975 هم روش بزار راحت کن خیالتو عزیز:n16:
خواهش میکنم .نقل قول:
منم زیاد سر درنمیارم . و ااکثرا از فروم ها مشاوره میگیرم.:n12:
ظاهرش خیلی گول زنندست . به نظرم فقط باید با تست صدا فهمید .
در حد همین 6975 چهی پیشنهاد میکنید ؟ امپلی ندارم .؟
من کلا" یه مدته بعد از اینکه پخشه آلپاینمو پنلشو دزد برد دارم پشت سر هم اشتباه میکنمو ضرر میدم..نقل قول:
الان این 7450 رو خریدم ولی ازش راضی نیستم!صدای خوبی داره ها ولی نه برای کسی که صدای آلپاین رو شنیدههههههههه:n19:
فداتنقل قول:
ولی آخه داداش من 6975 بدون آمپ که جواب نمیده قربونت برم صداش به درد نمیخوره بدون آمپ 6975 به 80 وات حتیاج داره پخش شما 20 وات بیشتر بهش نمیده
مبارکه ایشالا به سلامتینقل قول:
لامذهب این آلپاین یه چیز عجیبیه هست دیگه آدمو معتاد میکنه صداش شما باید مثل من با فابریکی پراید و fm پلیر کار میکردی بعد 7450 میگرفتی نه از صدا دل نشین آلپاین به این بیاین به نظر من صدای آلپاین مثل پایونیر و کنوود اون تیزی خاصو نداره من از اینش خوشم میاد البته فق صدای یه مدل آلپاین شنیدم که فقط سی دی خور بود نامرد حتی نزاشت به تنظیماتش کوچیکترین دستی بزنم:n27:
زیبا جان بیس قوی میپسندی یا کیفیت و نرمی؟
زیبا جان پیشنهاد من اینه که به باند بدون آمپ فکر نکنی اونم 6975 که بتون آمپ اصلا به درد نمیخوره شما
هزینتونو بین آمپ و باند نصف نصف کن
اگه باند قدرتی بیس قوی میخوای بهت جی بی ال GTO-938 پیشنهاد میدم قیمت فکر کنم حدود 210 باشه
با بقیه پولتم یه آمپ دو کانال قوی براش بگیر مطمعن باش صدات 10 برابر صدای 6975 بدون آمپ میشه:n09:
اینم لینکش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کیفیت و نرمی و شفافیت و وضوح صدا رو دوست دارم و ترجیح میدم به بیس قوی .نقل قول:
خوب گفتی . بهتره قیدشو بزنم ... ریسکه 6975 بخری اصل و چینی. تشخیصش خیلی خیلی سخته..:n12:
اگه کیفیت و نرمی شفافیت میخوای بدون فقط کامپوننت مناسبه برات قید کواک رو بزن یا باندای mtx نرمی خیلی دلنشینی دارننقل قول:
کامپ هم بهت TRC6N پیشنهاد میدم قیمت 220 براش یه آمپ دوکانال خوب هم با بقیه پولت میتونی بگیری ولی در کنار کامپوننت ساب هم داشته باشی بهتره
به نظرم آمپو 4 کانال بگیر بعد بودجه اومد دستت یه ساب هم بگیر بزار تنگش
اینم لینک کامپوننت ساند استرین
تو رو خدا این کامپ
TRC6N در مقابل 6975 ببینید با اینکه کامپوننت هستش ولی قولی هست برا خودش مگه نه؟
کاملا" درسته اون تیزیه مسخره ی پایونیر رو نداره و هم اینکه به نظره من کیفیت قطعاتش خیلی بالاست..نقل قول:
دوست عزیز این سه نقطه ای که گذاشتم شامل ای چیزای زیر میشهنقل قول:
خازن 80 تومن
کابل برق 0 گیج واسه مثبت و منفی تو این اهواز کسی نداشت انگاری بزور پیدا کردم!!!!!!!
0گیجbig3 ( منفی باتری به بدنه
وکابل + دینام به + باتری
و کابل - دینام به بدنه)
طاقچه(تاقچه) و هزینه بریدنش کامپ ها تو فابریکی زشت میشدن منم گذاشتم شون تو طاقچه که وسط باشن کلا45+ روکش
کابل rca مارک پایونر 85 تومن از 35 بود تا 120 تومن
+:n18:اجرت نصب
سلام
دوستان حدود 500 پخش خوب برا 405 معرفی کنید ممنون
kenwood7016نقل قول:
سلام.من یدونه کامپوننت mtx دارم با میدرنج میخواستم بدونم چه آمپیلی ای بگیرم که صداشون در بیاد
همچنین یدونه ساب 305c هست اینم بگید بی زحمت چه آمپیلی ای بندازم؟
به نظرتون واسه هر آمپیلی ی خازن 8فاراد بندازم خوبه؟
نقل قول:
این جو 6975 همه رو گرفته ما هم گفتیم ببین چیه !
یه امپ 4 کانال میگریم . تا فعلا پول بیاد دستم ...بعد یه ساب هم میندازم روش. :n12:
ممنون از راهنمایی لنگرود جان . خودمم زیاد نظر خوبی روی 6975 نداشتم میخواستم تستش کنم .:n17:
من ی زمان 6050 داشتم الان نزدیک 400 میتونی گیر بیاری.
به نظر من 6050 بگیر من ی زمان رو 405 داشتم.هیچی از 7150 کم ندارهنقل قول:
نقل قول:
کسی نیست جواب منو بده:n03:
دوستان برای پرایده صبا میخام ظبط مانیتور دار ببندم از این تصوریا چه مدل و اینچی خوبه تو چینیا اگرم اصل داره معرفی کنید یه پخش تصوری +2 باند بشه 500 تومن
با سلام به دوستان عزیز
ممنون میشم سوال بنده رو پاسخ بدید. پخشی مانند کنوود 353 که یه خروجی rca داره و باهاش میشه فقط یه جفت باند رو با امپ داریو کرد پس چرا روش زده خروجی 4*50 ؟
از محبت عزیزان سپاسگزارم
موفق باشید
یعنی حداکثر توان 4 تا خروجی که بدون آمپ میتونه به باندا بده تقریبا به هر باند به طور متوسط خودش 20 تا میتونه بدهنقل قول: