دانشگاه پیام نور رشت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دانشگاه پیام نور رشت
داداش شما از کی گرفتی اینو؟مگه سایتش باز شده؟؟؟هنوز بستست که!!!!!!!!!!نقل قول:
بلدی ازش سرعت 4 مگ بگیری؟
من با 4 مگ دانلودیدم
سلام به عزیزان و شاتلی های گل...
والا سه چهار روزه دانلودم در حد چی نابوده (منظورم شبانست) رو 10 کیلو میچرخه ، والا امتحان نکردم لینک های مستقیم دیگه رو (امشب میخوام تست کنم) نمیدونم مشکل از سروریه که لینک مستقیم گرفتم ازش یا شاتل مدیته داغون شده.... اگه شما هم مشکل دارین یه خبری به بنده بدین.
2 مگ شاتل
ممنون میشم
سلام عزیزنقل قول:
شاتل قانون fair use policy رو که تاحالا تو رشت اجرا نمیکرد حالا اجرا میکنه.دیگه نمیتونید یسره دانلود کنی
همتون جمع کنید بیاید اندیشه و پارس.منم دیگه عمرا برم شاتل.ماه دیگه میخواستم بیام
نقل قول:
نه اتفاقا خیلیم شبش بیشتر شده سرعتش. دیگه 1 تا 3 سرعتش زیر 250 نمیاد . 24 ساعته 250 به بالاست. شک نکن تو ام fair use policy شدی :31: یه سره دانلود میکردی؟ من که الآن دانلود ندارم اما دو تا از دوستام که با سرویس 2 مگ تو ماه قبل 80 و اون یکی 95گیگ دانلود رایگان داشتن شبانشون (1 تا 8) اینجوری شده مثه شما. با هم رفتیم شاتل و بمون گفتن که جریان از این قراره و اگه الوگوی مصرفتونو تغییر بدید به صورت هوشمند نرم افزار شما رو به حالت اول بر میگردونه . اما منتظر نموندن هردو تغییر سرویس دادن. نظر منم همینه یا تغییر سرویس بده یا اگه سرویس نا محدود گرون برات جمع آوری کن چون اینجوری درسته سرعت شبانه خیلی بیشتر شده اما فکر نکنم با این نرم افزارشون دیگه بشه هر شب دانلود کرد!
4 مگ؟ جریانش چیه arashlolos جون؟ منم میخوام :31:نقل قول:
نقل قول:
این در باغ سبز نشون دادنشون یه طرف غش آوردنشون یه طرف
اگه 2 مگه باید سرعت 2 مگ باشه , اگه رایگانه نباید توش حرفی بیارن , یهو اسم سرویس رو بزارن "متغییر محدود" خیال همه راحت بشه! روزی که دوستات رفتن سرویس بگیرن چیزی از این "FUP" میدونستن ؟
---------- Post added at 11:07 PM ---------- Previous post was at 11:04 PM ----------
ایهاالناس! ببینید چی پیدا کردم!
Battlefield 3 2011 CLONEDVD-P2P
نقل قول:
نه . اونجا که رفتیم متوجه شدیم. نمیدونم در باغ سبز یا نه اما کلا سرویس خیلی بهتر شده . هم شبانه کاملا مثل روزانست هم اینکه اوضاع پینگ برا امثال من که گیمریم خیلی عالی شده در صورتی که قبلا تو ساعتای 1 تا 3 شب پینگ 100 تا 200 تا بیشتر میشد. راستی این بتلفیلد 3 که میگی کاملشه؟ من بتا شو دانلود کردم از Origin. شاهکاره! اگه بتلفیلدش کامله بگو مام دانلود کنیم که بد جور تو کف اینم که آنلاین بازی کنمش!:8:
این pre-release حدود 10 گیگ هست , فقط سینگل دارهنقل قول:
بازی چند روز دیگه میاد اونوقت نسخه ک ر ا ک شده هم میاد فکر کنم حدود 18 گیگ باشه
هر وقت امد تو این فروم بگو رفیق. خیلی خیلی ممنون. :11: میمونم تا همون نسخه کرک شدش بیاد چون فضای بازیو دیدم تو ورژن بتا برا همون زیاد کنجکاو نیستم. اما خداییش تخریبش خیلی بالاست خیلی حال میده :31:نقل قول:
ممنون دوستان... پس بگین بدبخت شدم رفت دیگه... هر شب دانلود چند گیگ داشتم... اینقد که هاردم پر شده الان :31:
این نامحدود هاش سرعتشون چطوره؟
مطمعنا 2 مگ نامحدود که حرفشو نزنید که 400 تومانه ، تا 40 تومان میتونم بدم ...نظرتون چیه؟؟؟
این fair use policy کی از رو سرویسم جمع میشه؟ الان چهار روزه بازداشتمااااااااااااااا :31:
آقااااااااااااااااااااااا اا الان داشتم با پشتیبانی آنلاین سایت شاتل صحبت میکردم... ازش پرسیدم مگه سرویس های محدود هم fup دارن؟؟؟؟؟ پشتیبانی گفت نه
گفتم خب با این اوصاف ، بنده که سرویس 2 مگ محدود شاتل رو دارم پس چرا سرعت شبانم به زیر 10 کیلو کشیده شده؟؟؟ پشتیبانی هم گفت در زمانی که داری دانلود میکنی باهامون تماس بگیر تا بهت بگیم مشکل از کجاست ، حالا موندم تا ساعت 1 یا 1:30 ببینم چی میشه
تنها چیزی که فعلا مشخصه و البته تو سایت شاتل برای سرویس های محدود به هیچ وجه ذکر نشده سیاست FUP هست...که با گفته پشتیبانی آنلاین سایت مشخص میشه همچین چیزی صحت داره ... البته منطقی هم نیست... منی که نمیتونم توی روز دانلود کنم چون حجمم تموم میشه و تنها زمان دانلودم شباست اونم فقط 7 ساعت دیگه FUP چه معنیی میده؟؟؟ ... نا محدود موضوعش فرق میکنه طرف 24 ساعته میذاره دانلود و عملا باید FUP روش اعمال بشه...
به نظر میاد کاسه ای زیر نیم کاسه باااااااااشه دوستان
نقل قول:
حاجی پشتیبان انلاین و ول کن شما .احتمالا حال نداشت جواب بده پیچوندتت . میگم ما رفتیم اونجا تو پشتیبانیش پرسیدیم!!! بعد تو میگی پشتیبان آنلاین؟؟؟ 100% FUP شدی مثل دوستام و شک هم نکن. در مورد اینکه کی از این حالت در میاد نمیدونم چون دوستام منتظر نموندن و هر دو شون ART5 گرفتن. در ضمن َART 3 سرعت دانلود 60 است و قیمتش 43000 تومن.
بچه ها من الان داشتم 10 صفحه ی قبل رو می خوندم اینطور که متوجه شدم قانون Fair Usage Policy رو شرکت شاتل داره پیاده می کنه. واسه همین نگران شدم و زنگ زدم اندیشه که ببینیم اگر قراره اونا هم همین کار رو بکنن من جمع کنم. اما گفتا ما چنین قانونی نداریم و هر چه قدر بخواین می تونین دانلود کنین. یکی از آقایون شاتل اینجا نیست بگه چه بلایی سر شاتل اومده که می خواهد Fair Usage Policy رو پیاده کنه؟ البته اینطور که می گن پیاده شده و کلی هم شاکی شدن.
راستی الان من از ساعت 1 شب به بعد با سرویس 256 که دارم دارم تا سرعت 100 دانلود می کنم. فکر کنم الان دیگه اندیشه شب ها هم سرعت رو محدود نمی کنه. کسی در این مورد اطلاعات داره بیاد نظر بده. مرسی
ممنون دوست عزیزم soosmar_asl جان... الان از شاتل برگشتم منو فرستادن طبقه 3 (در مشکیه :31:) سرویسم رو نگاه کرد دید آره fup شدم... گفت دانلودت زیاد بوده... مثه اینکه آخر هر ماه سرویسها ریست میشن و عملا 5 روز باید صبر کنم... میگه یک یا دو روز در میون دانلود کن ، اونوقت میتونی شبی 2 گیگ دانلود کنی... اگه هر شب میخوای دانلود کنی بزار در طول شب فقط 2 یا 3 ساعت دانلود کنه و حداکثر 1 گیگ بگیر... اینجوری 100 در 100 مشکل fup واست رخ نمیده.
نمیدونم والا ، حالا 5 روز صبر میکنیم ببینیم چی میشه... البته گفت 2 مگ محدود ، محدوده ی قانونی دانلودش در ماه 30 گیگ هست ... اما 256 نا محدود بیشتر از اینه و سقفش 50 هست... خلاصه اینکه اونجا کلی سوال پیچش کردم.
دوست عزیز... یکی از پشتبانی های فنیه اندیشه توو دانشگاه ما درس میخونه امروز داشتم باهاش صحبت میکردم گفت فعلا ما fup نداریم اما مثه اینکه تصویب شده که این قانون یک به 10 یا fup رو همه ی isp ها اعمال کنن که در آینده اندیشه هم از این قاعده مستثنی نیستش... البته دلیل اینکه اندیشه هنوز اعمال نکرده این قانون رو ، این طور که ایشون گفتن: مثه اینکه هنوز واسشون ابلاغ نشده.نقل قول:
بچه ها من الان داشتم 10 صفحه ی قبل رو می خوندم اینطور که متوجه شدم قانون Fair Usage Policy رو شرکت شاتل داره پیاده می کنه. واسه همین نگران شدم و زنگ زدم اندیشه که ببینیم اگر قراره اونا هم همین کار رو بکنن من جمع کنم. اما گفتا ما چنین قانونی نداریم و هر چه قدر بخواین می تونین دانلود کنین. یکی از آقایون شاتل اینجا نیست بگه چه بلایی سر شاتل اومده که می خواهد Fair Usage Policy رو پیاده کنه؟ البته اینطور که می گن پیاده شده و کلی هم شاکی شدن.
راستی الان من از ساعت 1 شب به بعد با سرویس 256 که دارم دارم تا سرعت 100 دانلود می کنم. فکر کنم الان دیگه اندیشه شب ها هم سرعت رو محدود نمی کنه. کسی در این مورد اطلاعات داره بیاد نظر بده. مرسی
و البته یه چیز دیگه هم گفت که واسم جالب بود ، مثه اینکه دستور اومده که دیگه شرکت ها سرویس محدود ندن و همه نامحدود بشه و fup هم اجرا بشه ، و عملا سرعت ها هم استاندارد بشن... که با این وجود 126 سرعتش میشه 16 تا و 100 تای تشویقی دیگه خبری نیست. و حرف آخرشم این بود که: احتمالا در صورت ابلاغ این قانون بهشون ، واسه سرویس 128 یا 256 ، fup رو اعمال نمیکنن چون به قولش بخواد 24 ساعته هم دانلود کنه میشه ماهی 30 گیگ مشکلی پیش نمیاد واسش
دوست عزیز اینقدر از FUPکلمه تو این چند روز استفاده شده که شده یک اصطلاح فنی-بازرگانی شده. به عرض شما می رسونم که توی قوانین سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی کشور چنین قانونی تصویب نشده که تازه بخواهد ابلاغ بشه . این یک قانون داخلیه که فقط توسط شرکت شاتل برای محدود کردن حجم دانلود کاربراش استفاده میشه و ربطی به بقیه سرویس دهنده ها و قانون نداره. ممکنه یه روزی بقیه هم بخوان یه همچین کاری بکنن که اگه بکنن قطعا به نفعشونه و به ضرر ماها ولی در حال حاضر این قانون فقط توسط شاتل استفاده میشه و معنیش اینه که هر وقت حال کردیم سرعتتونو کم میکنیم و شما هم چون امضا کردین حق اعتراض ندارین و این هم که کی حال میکنیم دست خودمونه. الان شاید مثلا روی 50 گیگ اینکار رو بکنن ولی اگه فردا روی 20 گیگ اینکار رو کردن شما نمی تونین اعتراض کنین.نقل قول:
آره می گم که من هم زنگ زدم به من گفتا که این قانون رو اجرا نمی کنن. در مورد اون قانونی که گفتی می خواد همه ی سرویس ها نا محدود بشه من هم شنیدم اما گفتا اگر بخواد اعمال بشه کل کشور اعمال می شه نه اینکه یه شرکت بخواد اعمال کنه و یه شرکت نکنه.نقل قول:
خدا رو شکر پس اینجور که شما می گی الان اندیشه بمونم بهتره. آخه من الان سرعت دانلودم ساعت 2 شب تا 100 هم می رسه با 256 و این خیلی خوبه. شبی حدودا 2 تا فیلمی دی ال می زنم d:
ولی اینجوری که بچه ها از شاتل شاکی هستن فکر کنم همه مشتری هاش روونه بشن سمت اندیشه . به هر حال ممنونم بابت توضیحتون.
عزیزم اینو من از پشتیبانی فنی اندیشه شنیدم که میخواد ابلاغ بشه.. از خودم در نیاوردم کهنقل قول:
دوست عزیز اینقدر از FUPکلمه تو این چند روز استفاده شده که شده یک اصطلاح فنی-بازرگانی شده. به عرض شما می رسونم که توی قوانین سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی کشور چنین قانونی تصویب نشده که تازه بخواهد ابلاغ بشه . این یک قانون داخلیه که فقط توسط شرکت شاتل برای محدود کردن حجم دانلود کاربراش استفاده میشه و ربطی به بقیه سرویس دهنده ها و قانون نداره. ممکنه یه روزی بقیه هم بخوان یه همچین کاری بکنن که اگه بکنن قطعا به نفعشونه و به ضرر ماها ولی در حال حاضر این قانون فقط توسط شاتل استفاده میشه و معنیش اینه که هر وقت حال کردیم سرعتتونو کم میکنیم و شما هم چون امضا کردین حق اعتراض ندارین و این هم که کی حال میکنیم دست خودمونه. الان شاید مثلا روی 50 گیگ اینکار رو بکنن ولی اگه فردا روی 20 گیگ اینکار رو کردن شما نمی تونین اعتراض کنین.
اینو بخونید متوجه میشید که چی میگم ... اولش نوشته "به گزارش فارس، پس از ابلاغ دستورالعمل جدید سازمان تنظیم مقررات در خصوص ممنوعیت فروش اینترنت پرسرعت با هر نوع محدودیت حجمی و زمانی، شرکتهای ارائه دهنده اینترنت پرسرعت (PAP)ها نوع جدید از ADSL را ابداع کردند."
[HTML]http://www.ictna.ir/news/archives/037323.html[/HTML]
نه اشتباه میکنی زیاد فرق نمیکنه دوست عزیز... شما با سرعت 100 ، میتونی نهایت شبی 2 گیگ دانلود کنی... ما توی شاتل میتونستیم 4 یا 5 گیگ هم دانلود کنیم ، من خودم یه بار cod black ops که 7 گیگ بود رو یه شب دانلود کردم... که با این قانون مجبوریم مثه شما 1 تا 2 گیگ دانلود کنیم... عملا فرقی نمیکنهنقل قول:
آره می گم که من هم زنگ زدم به من گفتا که این قانون رو اجرا نمی کنن. در مورد اون قانونی که گفتی می خواد همه ی سرویس ها نا محدود بشه من هم شنیدم اما گفتا اگر بخواد اعمال بشه کل کشور اعمال می شه نه اینکه یه شرکت بخواد اعمال کنه و یه شرکت نکنه.
خدا رو شکر پس اینجور که شما می گی الان اندیشه بمونم بهتره. آخه من الان سرعت دانلودم ساعت 2 شب تا 100 هم می رسه با 256 و این خیلی خوبه. شبی حدودا 2 تا فیلمی دی ال می زنم d:
ولی اینجوری که بچه ها از شاتل شاکی هستن فکر کنم همه مشتری هاش روونه بشن سمت اندیشه . به هر حال ممنونم بابت توضیحتون.
دوست عزیز شما چطور چنین حرفی می زنین؟نقل قول:
قانون
Fair Usage Policy که شما از اون صحبت می کنین و متاسفانه چند وقتی هست در بین مردم به Fub معروف شده که از این بابت متاسف هستم یک قانون کلی و جهانی هست و این آپشن به صورت لوکال در ایران ران نشده، من از طرفداران شرکت شاتل نیستم، اما اینطور هم نیست که شما میای عنوان می کنی که شاتل چون دلش خواست این کار رو بکنه یا اندیشه چون دلش الان نخواست این کار رو نکرده و پس فردا بکنه. این قانون عمومیت داره و می تونه رو سرویس های نا محدود اعمال بشه. حالا اندیشه مشکل سرعت نداره و اعمال نمی کنه اما شاتل با این سرویس های 2 مگی که داد برای به دست گرفتن بازار به مشکل خورده و الان هم روز به روز داره مشکلش بیشتر می شه و این طور که من می بینم روز به روز به تعداد کسانی که دیروز از شاتل راضی بودن و امروز به دلیل همین قانون ناراضی هستن اضافه شده و اگر فکری نکنه از عرصه ی خارج می شه.
عزیزم خودت که میگی ابداع شرکت های ارائه دهنده سرویس هست نه قانون.نقل قول:
نه دادا منظور من از این قسمتش هست پس از ابلاغ دستورالعمل جدید سازمان تنظیم مقررات در خصوص ممنوعیت فروش اینترنت پرسرعت با هر نوع محدودیت حجمی و زمانی
حالا دیگه راست و دروغش با پشتیبانی فنی اندیشه دیگه... من بی تقصیرم والا :31:
دقیقا اینطوریه!!! شاتل چون میخواد ترافیک شبانشو کنترل کنه اینکار رو میکنه تا هرکی که میخواهد زیاد دانلود کنه سرعتش کم شه تا سرعت بقیه کم نشه. این یک سیاست داخلیه و به هیچ وجه قانون نیست .نقل قول:
نظرتون راجع به سرعت 2 مگ بنظرم درسته. وقتی زیرساختها برای ارائه این سرویس تو ایران مهیا نیست و یک شرکت برای جذب مشتری یه همچین کاری میکنه و بعد از جذب چند تا مشتری چون نمیتونه زیر ساختهای مورد نیاز رو تامین میکنه مجبوره دست به یه همچین کارایی بزنه که البته خیلی هم FAIR نیست.
بچه ها اگه این وضع شاتل ادامه پیدا کنه همه دانلودرها از شاتل میرن.ولی بچه ها و شرکت های بیخبر از دانلود و ... هستند خدمت شاتل!
من با 20000 تومن ماهی نزدیک به 60 گیگ دانلود دارم از اندیشه.کی میتونه حساب کنه چجوری با 20 تومن 60 گیگ میشه؟!!!!!!!!!!!!!
دقیقا همین جوره که میگی. در ضمن نرم افزار FUP شاتل( بر اساس راهنمایی پشتیبانیش) اینجوری نیست که به حجم خاصی حساس باشه بلکه به استمرار حساسه .نقل قول:
هر شب تا صبح بیداری یا اینکه دانلود منیجرت تاصبح بیداره:27:نقل قول:
به نظر من اگه اندیشه می خواست این قانونو پیاده کنه تا حالا میکرد من 5 ساله یوزرشونم تا حالا اسم این قانونم نشنیده بودم ازشونم پرسیدم به من گفتن نه ما چنین کاری نمی کنیم چون مشکل پهنای باند نداریم
خلاصه اینکه من موندم چی کار کنم!!!!!!!
دوستان راهنمایی کنید ممنون میشممممممممممم
- همین 2 مگ شاتل رو نگه دارم و یک روز در میون دانلود کنم؟
- برم 256 نامحدود شاتل بگیرم؟ خب چه فرقی میکنه؟ اونجا هم fup هست دیگه.الان فرقش چیه؟
- برم اندیشه 256 محدود 20 گیگ بگیرم..
کدوم بچه ها اگه شما جای من بودید و نیاز به دانلود داشتین چی کار میکیردین؟
أره به منم همين رو گفتن.نقل قول:
---------- Post added at 12:35 PM ---------- Previous post was at 12:33 PM ----------
چی بگم والا. برو جایی که همه جوره برات بصرفه دیگه.نقل قول:
از همشهریهای عزیز اشتراک اندیشه سبزی یک کمکی میخواهم
تو تنظیمات ppoe مشکل دارم تو بریج راحت وصل میشه
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6554746&postcount=12818
آخه این که جوابش معلومه.کاری نداره.نقل قول:
شاتل روکلا بیخیال شو.قبلا که این قانون نبود خوب بود و اتفاقا من از ماه بعد با اینکه 15000 اولش میگیرن ولی میخواستم بیام شاتل.واسه همون 5 گیگ دانلودش.ولی الان دیگه به هیچ وجه نمیام.با نامحدودشم میری تو لیست سیاه.کلا با شاتل دانلودرها از این به بعد استرس دارند و آروم و قرار ندارند.
بیا اندیشه.سرویس نامحدود 128 با 16000 تومن.که روزی میتونی حداقل 2 گیگ دانلود کنی.وبا 36000 تومن که روزی حداقل 4 گیگ.
15000 اولیه رو نداره.
ضمنا از بچه ها کسی میخواست کلا نامحدود اندیشه 128 و مخصوصا 256 بگیره
میشه کاری انجام داد که تا حجم مشخصی تا چند گیگ با سرعت 117 کیلوبایت رایگان دانلود کرد و همچنین از 16000 تومن و 36000 تومنتون هم حداقل 1000 تومن تا چندهزار تومن کم میشه.یه ترفند استثنایی و فوق العاده ساده.فعلا ولی تو خماری بمونید
راستی از دامون نت و البرز و پارس هیچ خبری نیست.شاید بی سروصدا دارن سرویس خوب میدن و ما خبر نداریم!!!از کجا معلوم
دنبالش هستم تا یه ترفندی پدا کنم که پهنای باندی که بین چند سیستم تقسیم شده رو همشو بکشم طرف یه سیستم.بلد بودی بگو.نقل قول:
اونم یجا داشتم دانلود میکردم یه سیستم خاص بود که سرعتش 500 کیلوبایت بود.کاش عکس میگرفتم ازش.
دانلود منیجر و کامپیوترم که خواب ندارند ولی من چرا میخوابم.نقل قول:
در ضمن گفته بودم ماهی 60 گیگ اشتباه بود.ماهی بیش از 70 گیگ درسته.
دوستانی که می خوان از شاتل اینترنت بگیرن حواسشون باشه
دوستان هیچ کی شاتل نگیره به تازگی سیستمی پیاده کردن که اگر یک یوزری چند شب متوالی دانلود کنه دیگه یوزرش بلاگ میشه و نمی تونه دانلود کنه و سرعتش رو با بقیه شر می کنن و میشه دیال آپ همگی به دوستاتون هم بگین که از شاتل نگیرن خیلی ایمنترنتش گوهه یعنی اینترنت میگیری از شاتل شما باید مثلا هفته ای 2 شب نهایتا 3 شب اونم با احتیاط دانلود کنی یعنی یوزر ها اجازه ندارن هر شب دانلود کنن چقدر مسخره !!!!
با با خدا پدر مادر اندیشه رو بیامرزه من به شاتل زنگ زدم میگم همه می خوان جمع کنن به خاطر این میگه ما 5000 تا یوزر داریم همشون راضی تر شدن فقط 26 تا یوزر ناراضی داشتیم که اونم به خاطر دانلود هر شبشون سرعت بقیه رو میاوردن پایین گفتم بهش چقدر سروراتون ضعیفه که با دانلودفقط 26 نفر می خوابه !!!! که بقیه نمی تونن دانلود کنن !!!
گفتم خودت خری !!!!!
ممنون دوست عزیز... منم داشتم فک میکردم به این نتیجه رسیدم که 20 گیگ اندیشه رو بگیرم (سرویس 256) رو... هم سرعت تشویقی داره که توی روز با سرعت خوب میتونم دانلود کنم و عملا در ماه 15 گیگ روزانه بگیرم... و بقیه دانلود رو هم شبانه کنم.نقل قول:
نقل قول:
من شک ندارم اونا خودشونم هدفشون همین بوده! به شکل باور نکردنی ای این قانون رو سرویسشون تاثیر گذاشته! حتی بین 1 تا 3 هم امکان نداره سرعت زیر 250 کیلو بایت بیاد. قبلا پینگ 1 تا 3 100 تا 200 تا زیاد میشد الآن 24 ساعته ثابته! اگه واقعا این عالی شدن کیفیت سرویس به دلیل اجرای این قانونه من به شخصه ترفدار این قانونم! :31:
اما از یه نظرم نا مردیه چون کاربرای پر دانلودشو به شکل غیر مستقیم داره اخراج میکنه!!! چون خیلی هاشون امکان مالیه این رو ندارن که سرویس های نا محدود شاتل رو خریداری کنن یه جورایی مجبور میشن برگردن اندیشه! به نظرتون هدف شاتل چی بوده؟ یکم درکش برام سخته چون اینجوری بازاری رو که خیلی سریع تو یه سال گرفته بود به راحتی از دست نمیده؟ کلا سیاستشون به نظرم مشکوک و عجیبه!
:18::27:جدی اینجوری گفتن؟ یعنی اگر 26 تا 2 مگ داده باشن و طرف فول دانلود کنه می شه 52 مگ. هه هه.نقل قول:
---------- Post added at 03:23 PM ---------- Previous post was at 03:22 PM ----------
تازه 256 تو شب هم با 100 دانلود می کنه. این دیگه عالیه d:نقل قول:
دوست عزیز اگه مودمت لینک سیزه باید encapsulation رو بزاری LLc دیگه چیزه خاصی ندارهنقل قول:
توی این لینک ببینیدنقل قول:
اگر میتوانید اینجا راهنمایی کنید
مودمd link 2740u استکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6554746&postcount=12818
اندیشه خط 4 نامحدود :
دوستانی که میخوان بیان اندیشه ،یا اینکه اندیشه تخفیفات رو از سرویش حذف کرده(میگه موقتی) بیایید مار و معرف کنید تا یه تخفیفی هم ما بگیریم !کافیه شما مشتریه ما رو موقع ثبت نامتون به منشی شرکت بگید همین :10:
جک گفتن خب.نقل قول:
رشت با مراکز ریموتش 13 تا مرکز داره. یعنی بطور متوسط 2 کاربر تو هر مرکز شاکی شدن!!! یعنی اینقدر اوضاعشون خرابه که نمیتونستن یه کاری کنن تا این 2 تا کاربر بتونن با همون سرعت قبلیشون دانلود کنن !!!! حالا چون اینا قطع شدن اوضاع اون 4974 بهتر شده!!! عجب!!! ما گوشمون درازه داداش پشتیبانیشون راست گفته !!! :31: