دوستان من قصد خرید یه ددوربین دارم که صفحش حدود 3.5 اینچ باشه و مهمتر از همه بلوتوث داشته باشه قیمتشم حدود 400 باشه ممنون میشم منو راهنمایی کنی
دوستان من قصد خرید یه ددوربین دارم که صفحش حدود 3.5 اینچ باشه و مهمتر از همه بلوتوث داشته باشه قیمتشم حدود 400 باشه ممنون میشم منو راهنمایی کنی
قصد خرید گوشی دارید یا دوربین ؟؟؟؟
مرسینقل قول:
میشه اخرین راهنمایی رو هم کنید که واسه فیلتر محافظ لنز و هود چه مارکی و چه قیمتی بگیرم که
گرون ندن بهم؟؟
دوستان من دنبال یه دوربین دیجیتال سونی آلفا 850 بدون لنز هستم (لنز مینولتا maxxum 7xi دارم و نیازی به لنز ندارم) . اگر کسی قیمت دست دوم تمیز و یا نو با قیمت مناسب سراغ داره لطفا یه ایمیل به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزنه.
خوب الان یه چیز خوب دیدم
دیجی کالا تو رشت نمایندگی داره و نمایندگیش نزدیک خونمون هم هست :) و تو سایتشون هم نوشتن شهرهایی که نمایندگی دارن مستقیم ازشون بخرید
حالا غروب برم ببینم اونجا چه قیمتی میدن.اگه همون قیمت سایت رو بدن که خوبه.یعنی قانونا باید همون قیمت رو بدن دیگه
تازه یه چیز دیگه که اگه واقعی باشه خیلی خوبه و اون اینه که تا 48 ساعت هر محصولی رو که خریدی میتونی پسش بدی و به عبارتی به صورت تست تا 48 ساعت میتونی استفاده کنی و خوشت نیومد پس بدی به شرط اینکه خرابش نکرده باشی
کلا اگه شرایط واقعی باشه خیلی خوب میشه
داداش یعنی دوربینی نیست که بلوتوث داشته باشه؟نقل قول:
دوستان استاد هستند اما پیشنهاد من اینه که برای فیلتر یا هویا HD بگیر و یا سیگما ... ترجیحا هم از نمایندگی اصلی. چون اخیرا مدل تقلبی زیاد شده. ولی اگه از این مدل ها نخواستی پیشنهاد میدم بیشتر از 6 - 7 تومن پول ندی چون تفاوت چندانی ندارند.البته مدل هاما هم اخیرا بسیار زیاد شده و گرون اما از نظر من دو مدل نام برده کیفیت خوبی دارند با قیمت مناسب تر.نقل قول:
فکر کنم اسم بردن نام نمایندگی خلاف مقررات باشه اگه خواستید پ.خ میکنم براتون.
سلام
یه سوال فنی: خروجی عکس دی90 با لنز 18-105 بهتره یا دی5100 با لنز 18-55؟
چرا یه سری از سامسونگ ها دارند اما ارزش دوربین بودن ندارند:13:نقل قول:
دوستان کدوم یکی از این هودها خوبن که بخرم؟؟:
Canon ET- 78 II
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و Canon EW- 63 B
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها من تقریبا تو تعویض دوربین فعلیم ( فوجی s4000 ) با کانن sx230 HS به قطعیت رسیدم .
فقط دو تا سوال :
1- این دوربین فوجیم هر چیش که بد باشه ولی فلش خوبی داره . ولی این مدل کانن فلشش 3.5 متر برد داره . به نظرتون به مشکل میخورم تو محیط های باز مثل خیابون ؟
اصلا میشه رو عکس هاش تو شب حساب باز کرد ؟( سایتی نیست که چند تا سمپل خوب تو شب گداشته باشه ؟ هر چی دیدم تو روز بود )
2- به جز این مدل کانن ، دوربین دیگه ایی تو این رنج سراغ ندارید ؟
بچه ها d90+18-105 یا d5100+18-105؟
با توجه به اینکه یه قیمت در میان کدوم ارزش خریدنش بیشتره؟
بیشتر از نظر کیفیت عکس میخوام بدونم
یکی میگفت همون کیت 18-55 روی d5100 بیشتر جواب میده!
بچه ها من بالاخره می خوام این HS310 رو بخرم
درمورد دوربین قبلی که کل بازار رو گشتم یکی از مغازه دار ها که دوربین رو ارزون می داد با زرنگی خاصی می خواست توی رمش 40 تومن بخوره
و هی می گفت تضمین نمی کنم که هنگ نکنه با رم ارزون تر
بالا خره من یه رم کلاس 6 8 گیگ رو 25 تومن به زور ازش بر داشتم
حالا برای این دوربین نمی خوام پیش آدم ناتو یی برم
کسی فروشنده با انصاف تو تهران سراغ نداره؟؟
Canon PowerShot SX40 HS رو که فعلا باید تو خماریش بمونم.من نهایت با کیف و رم حدود 700 گذاشته بودم کنار ولی الان قیمت دوربین رو میگن 690 !! و 100 تومن از بودجه ام میزنه بالا.
باید حدود یه ماهیی صبر کنم با این حساب :(
راستی یه سوال
این مدل حالت اتوماتیک داره که؟
.
سرعت شاتر حداقل 15 ثانیه چه سودی داره؟
این جور که متوجه شدم و نمیدونم درسته یا نه جاهایی که نور کمه سرعت شاتر حداقل به درد میخوره ولی 15 ثانیه واقعا نیاز میشه؟
اگه همونجا 18-55 رو بدیم و 18-105 برداریم ، d5100 چند درمیاد؟
18-105 بهتره یا 18-135؟؟؟
sx40 شده 690 ؟نقل قول:
دیجی کالا که 595 زده
سرعت شاتر 15 ثانیه ای بیشتر بدرد عکسهای هنری بخصوص مناظر تاریک میخوره و ...
3.4 تا فروشگاه رفتم میگن اون سایت قیمت 2 هفته پیش رو زده و قیمت پرت دادهنقل قول:
3 نرخی شدن ارز رو همشون میگن باعث این عامله
حالا 2.3 هفته ای صبر میکنم ببینم ارزون تر میشه یا نه
به ایران دوربین هم زنگ زدم گفتن فعلا به دلیل بالا پایین شدن قیمت نمیفروشیم البته اولش میگفتن موجود نیست!
دیجی کالا که میزنگم اصلا بر نمیدارن!!
---------- Post added at 04:19 PM ---------- Previous post was at 04:17 PM ----------
راستی الان دیدم برای عکس گرفتن از دنباله های نوری باید محدوده دیافراگم حداقل تا 8 باشه
پس با دوربین های نیمه حرفه ای هم نمیشه چنین عکس هایی گرفت؟
مثلا همین Canon PowerShot SX40 HS محدوده دیافراگم رو F2.7 تا F5.8 زده :(
یعنی حتی با این قیمت هم نمیشه چنین عکس هایی گرفت؟
نقل قول:
18-105 قبلا حدود 340 بود ولی الن شده حدود 440. فعلا به نظر می رسه خریدش چندان منطقی نباشه
18-55 ذ=رو حدود 90 تومن شاید بردارن
18-105 نیکون از 18-135 کنن بهتره ...
من بهت توصیه میکنم 600D رو بخری :46:نقل قول:
دوستان وقت بخیر
یه راهنمایی می خوام گفتم تاپیک نزنم دیدم اینجا نزدیک ترین تاپیک واسه طرح سوالم هست
یه دوربین آلفا230 دارم می خوام بفروشم کاملا سالم و تمیز هست کسی میدونه دست دوم تا چند قیمت می خوره؟
البته HS10نقل قول:
شما برو بازار ،جمهوری از پل حافظ تا خیابون ولی عصر اون جا رو زیرورو کن ، گارانتی هم مهم نیست
نقل قول:چی ؟؟؟؟؟؟نقل قول:
راستی الان دیدم برای عکس گرفتن از دنباله های نوری باید محدوده دیافراگم حداقل تا 8 باشه
F2.7 تا F5.8 این محدوده برای باز ترین حالته دیافراگمه توی واید و تله :46::5:
بالاخره یه فروشنده منصف پیدا کردم
غروبی یه مغازه ای که فکرش رو نمیکردم گفت 600 میفروشه با 2 سال گارانتی و بیمه سرقت
کلا اگه تا هفته بعد همین قیمت رو بگه میخرمش
از دوست خوبم ELSIN عزیز میخوام یه اطلاعات کامل و نهایی از این 3 تا لنز بده بهم که یکیشو انتخاب کنم برای شروع کار
عکاسی از چهره :
1 - Canon Kit EF 18-135 IS
2 - Canon Kit EF 18-55
3 - Canon Kit EF 55-250 IS
مرسی احسان جاننقل قول:
600D رو که خودم دارم
اینو واسه نامزدم میخوام
بابا من 600D گرفتم همه تو همین تاپیک گفتن d5100 میگرفتی بهتر بود :دی
حالا چطور الان 600D?
انگار بد نگفته با توجه به این که دوربین تازه اومدهنقل قول:
گارانتی و بیمه نگرفتی هم مشکلی نیست بعدا خودت میتونی بیمش کنی
برای عکاسی چهره گفته میشه یه لنز 80mm عالیهنقل قول:
اما از نظر هزینه 135-18 با دو لنز 250-55 و 55-18 یکی میشه اما محدوده بیشتری میده که ارزش داره
اگر به قول دوستمون میتونستید یه 85-15 بخرید عالی بود حدود 800 میشه
:10:نقل قول:
من با توجه به اون دوستمون که هر دو این دوربین ها رو داشتند و تحقیق های بیشتر به این نتیجه رسیدم ، البته هنوزم موارد قبل هست مثلا نویز بهتر 5100 یا فیلم بهتر 600 و یا پشتیبانی از لنز ها کم 5100 (که بسیار مهمه) اما ارزش کلی و در مجموع ، خرید 600 منطقی تره
راسی D90 هم هست ااااا ، البته بازم الان 600 منطقی تره :46:
d90 رو هم فکر کردم راجع بهش اما من خودم یه کرمی دارم که رو چیزای خیلی کوچیک و دور کراپ میکنم و خوب مسلما هرچی عکس بزرگتر باشه منم راحتتر کرمم رو پیاده میکنم!نقل قول:
در نتیجه ترجیه میدم مگاپیکسلش بالاتر باشه. میدونم که کاملا غیر حرفه ایه! اما خوب مهمه برام دیگه :دی
آره من بين D5100, 600D با اطمينان 600D رو انتخاب ميكنم البته منكر نويز كمتر D5100 نيستم ولي كم بودن نويز فقط در بعضي شرايط كه ايزوي بالاي 1600 لازمه به كار مياد ولي تنظيمات دستي در مود فيلم برداري و رنگهاي زنده تر كنون رو بيشتر دوست دارم.... در ضمن هندلينگ 600D در مفابل D5100 خيلي بهتره...
با اين حال من قصد دارم براي 600D خودم يه باطري گريپ بگيرم كه خوشدست تر شه و با لنزهاي سنگين و فلاش اكسترنال بشه بدون ترس از رها شدن در دست گرفتش! كلا دوربيني كه لنز ميخوره نبايد بد دست و كوچيك باشه يا لااقل لنزش هم مثل خودش كوچيك و سبك باشه...
البته نيكون در رده هاي بالاتر دوربينهاي با ارزشي مثل D7000, D700 , D3s, D3x داره
اگه از دوربين كراپدار استفاده ميكنيد لنزهاي ثابت 50mm , 85mm بهترين انتخابن و اگر فول فريم داريد 85mm , 135mmنقل قول:
اون سه تا لنزي كه در نظر داريد لنزهاي معمولي با كيفيت متوسط هستند ولي فكر ميكنم 18-135 از بقيه بهتر باشه...
نقل قول:
پیشنهاد من 250-55 + 55-18 است
البته یک پیشنهاد دیگر هم دارم و آن هم این است که در کنار هر لنزی که گرفتید یه 50mm f1.8 هم بگیرید که واقعا ارزش 120-130 هزار تومان را دارد و اینکه فاصله کانونی خیلی مناسبی برای چهره ندارد اما عکسهای پرتره خوبی میتوان با آن گرفت.
کسی نظری در مورد سوالات من نداره ؟نقل قول:
از عزیزان کسی نمیتونه یه راهنمایی بکنه:11:نقل قول:
بگن یکی رو انتخاب کنین کدوم رو میگین ؟!
PowerShot SX210
IXUS 310 HS
برای یه استفاده معمولی ( رو به حرفه ای : دی )
با عرض سلام خدمت دوستان
میخوام ی دوربین دیجیتال بگیرم که کیفیت عکس و فیلمبرداریش تو شب و روز خوب باشه.همینطور موقع نگاه کردن با ال سی دی فیلم و تصاویر خوب باشه(شطرنجی نباشه).میخوام ی دوربین همیشگی باشه.
بودجه500
با تشکر
سلامنقل قول:
شما بودجه تون چقدره ؟؟؟؟
و این "رو به حرفه ای " بودن چقدره ؟؟؟
سلامنقل قول:
زوم و اندازه دوربین بری شما مهمه ؟؟؟
Sx210 گرفتم ...نقل قول:
سلام
شما بودجه تون چقدره ؟؟؟؟
و این "رو به حرفه ای " بودن چقدره ؟؟؟
مرسی