پی اس پی 3000 کپی شده موقت 170 هزار توماننقل قول:
پی اس پی GO 16GB مشکی 300 هزار تومان
پی اس پی گو هنور کپی خور نشده
قیمت ها از فروشگاه فتحی هست
پی اس پی 3000 کپی شده موقت 170 هزار توماننقل قول:
پی اس پی GO 16GB مشکی 300 هزار تومان
پی اس پی گو هنور کپی خور نشده
قیمت ها از فروشگاه فتحی هست
حالا که بعد دو روز جی تی ای رو دانلود کردم همه میگن بازی مزخرفیه!!!!تا قبل این همه میگفتن خدای بازیه!
از این به بعد فقط به خودم اعتماد میکنم!!!
حالا نظر خودت چیه؟نقل قول:
هر کس یه دیدی نسبت به این بازی داره
فکر کنم کسایی که نسخه دی اس رو بازی کردن این بازی رو خیلی سطح بالا می بینن برای همین هم نمره بازی خیلی بالا شده
آخه DS هم شد کنسول ؟ بهترین بازیش هری پاتره :)نقل قول:
برای اونهایی که با DS بازی میکردند با اون بازی های زیر 5 سال شاید این GTA خیلی خوب بوده باشه . من یکی که حالم داشت بد میشد ، این چی بود آخه ؟
راک استار یه بازی داره یه پسر شر و شورس توی یه مدرسه ، برای ps2 هستش ، این از اون هم بیخود تر بود .
سلام دوستان
من قصد خرید psp 3000 رو دارم فقط چند تا سوال داشتم :
1. آخرین نسخه کپی خور دستگاه چیست و چه ورژنی بشه بهتر هست ؟
2.چه لوازمی بهتر هست در کنار دستگاه بگیرم ؟
3. مموری چند گیگ و چه مارک و چه کلاسی باشه ؟
4. 10 تا از بهترین بازی های موجود که همه اتفاق نظر دارین رو بفرمایید
5. لطف کنین به من pm بدین و یک فروشگاه معتبر معرفی کنید
6. در آخر هر نکتی که لازم می دونید قبل و بعد از خرید باید به اون توجه کنیم رو بفر مایید
ممنون
کسی این سوال ما رو جواب نمی ده ؟نقل قول:
سلام دوستان چند عدد سوال دارم .
من مقداری پول دستم اومده می خواستم یک وسایل جانبی بخرم می خواستم بدونم از کجا بگیرم مطمین باشه ؟
2. آیا واقعا برچسب LCD ضد خط وجود دارد ؟
3. باطری برای PSP قیمتش چنده ؟
4. پایین ترین سرعت ADSL که دوستان رکورد زدن و باهاش بازی PSP رو گرفتن چه سرعتی است ؟
من هم با 64K/b بازی PSP گرفتم هم با 1Mbنقل قول:
خوب مسلما 1Mb بهتره
GT رو می گی یا GTA؟نقل قول:
GT که خیلی بازی داغونی بود!ولی GTA:CW خدای بازیه!خیلی حال میده!
نقل قول:
خوب این سلیقه شماست. bully یکی از بهترین های ps2 بود که به خاطر محبوبیتش نسخه 360 اون هم اومد . به نظر من که جالب بود در مورد Gta هم من که هر روز 360 بازی میکنم برای من جذاب بود پس ربطی به ds و گرافیک نداره .
دوستان همه چی گرافیک نیست .( ولی به نظر من با این که از بالا نشون میده باز هم گرافیکش بالاست یه چیزی تو مایه های kilzon ).
در کل برای من خیلی جذابه . دوستان هم بستگی به سلیقه خودتون داره ممکنه براتون مزخرفترین بازی تاریخ باشه یا بهترین و جذابترین بازی psp که تا حالا بازی کردین.
دوستان من پیشنهاد میکنم بجای محافظ lcd از کیفهایی که psp میره توشون و جلوی lcd یه صفحه ی مقاوم دارن استفاده کنن
من خودم همره با psp ام یدونه گرفتم 5 تومن (البته میگفت 8 تومن) خیلی عالیه
منم راستش اولش خوشم نمیومد از این GTA جدیده!
ولی وقتی 2 روز بازی کنی معتادش میشی!
در ضمن صداها و جلوه های ویژه به کار رفته ی توش فوق العاده است !
اولش هم همه میگن شبیه 2 ولی اصلا شبیه نیست!
خداییش به نظر من که دمش گرم !
اقا این Dirt 2 روی 5.03 اجرا میشه دانلود کنم !؟
الته باید چند وقت یه بار باید بازش کنی و کناره هاش رو تمیز کنی چون به مرور زمان خیلی کثیف میشه و تمیز کردنش خیلی سختنقل قول:
منظورت قابه یا خود دستگاهنقل قول:
الته باید چند وقت یه بار باید بازش کنی و کناره هاش رو تمیز کنی چون به مرور زمان خیلی کثیف میشه و تمیز کردنش خیلی سخت
دوستان بازی ماشین خوب چی معرفی میکنن؟
به نظرم یه بازی ماشین و یه فوتبال توی psp از اوجب واجباته!!
کسی نبود؟؟نقل قول:
راستی چند تا سوال دیگه هم اضافه می کنم
این 3000 که می گن کپی خور موقت قضیش چطور ؟؟؟ هر بار که دستگاه رو خاموش کنی می پره و باید دوباره کپی خور کنی؟؟؟ (آسونه یا دنگ و فنگ داره؟؟؟ بدون pc هم میشه این کارو کرد اومدینم و pc در دست رس نبود)
و قضیه این که همه ی بازی های جدید رو دیگه نمی شه اجرا کرد چی؟؟؟ قبلا اینجوری نوبد (یه چند و قتی هست دیگه تاپیک رو دنبال نمی کنم خبر ندارم ممنون می شم یه توضیحی بدید)
و این که الان بخر ورژن فریمور دستگاه چنده؟؟؟؟
و در آخر به نظر شما برای psp ته چه سالی بازی منتشر می شه (بازی های زیبا نه بچگونه) و هر بازی بیاد به psp 3000 هم می خوره درسته ؟ اینجور که نیست فردا نه پس فردا سونی یه کاری کنه رو 3000 اجرا نشه فقط رو go اجرا بشه
با تشکر :11:
خوب...من یه نیم ساعتی جی تی ای بازی کردم.گرافیکش حالت خاصی داره و شبیه کتابهای کمیک استریپه!!! یعنی از حالت جدی در نسخه های قبلی به یه نسخه جمع و جور تبدیل شده.نکته آزار دهندش به نظر من دیلوگ های بدون صدای بازیه که حس بازی های موبایل به آدم دست میده!
البته من هم احساس میکنم کلا شبیه بازیهای دی اسه.مطمئنا سر گرم کننده هست ولی به پای نسخه های قبلیش نمیرسه.آخه هر بازی توی سبک خودش حال میده.
یکی از دوستان گفت گرن توریسمو افتضاحه! خوب به نظر من بازی خوبیه ولی چون سخته یه خورده تو ذوق میزنه.نکته جالب توی این بازی اینه که گرافیک ماشینها خیلی خوبه ولی گرافیک محیط در حد بازیهای سگاست!سبک گرافیکش هم شبیه ridge racer شده...
والا بازی ماشین سلیقه ایه.نقل قول:
دوستان بازی ماشین خوب چی معرفی میکنن؟
به نظرم یه بازی ماشین و یه فوتبال توی psp از اوجب واجباته!!
-اگه از دریفت خیلی خوشت میاد:ridge racer - ridge racer 2 گزینه های فوق العاده ای هستند.گرافیک خوبی هم دارن.
ا-گه عشق سرعت و داغون کردن ماشینی: burn out legend - burn out dominator
-اگه عشق رالی هستی: dirt2 جدیدترینشه.ولی خوب گرافیکش چنگی به دل نمیزنه!
-اگه یه چیز میانه میخوای و از طرفداران nfs هستی: nfs shift آخرین بازی این سری هست که گرافیکش خیلی خوبه ولی به gt نمیرسه
-خود gt هم یه بازی حرفه ای هست که گرافیک ماشینها فوق العاده و گرافیک محیط ضعیفه.کنترل ماشینها هم خیلی سخته.زیاد هم سرعتی نیست.ولی به قول بچه ها از پیکان 47 تا بوگاتی توش پیدا میشه!خیلی ماشین داره!!!!!!
- motor storm هم ترکیبی از چند مدل بازیه که توش تقریبا همه مدل وسیله واسه مسابقه داره و هیجان انگیز هم هست.گرافیک ماشینها متوسط و گرافیک محیط عالیه(دقیقا عکس گرن توریسمو!)
اگه داستانی بخوای nfs carbon خوبه.
اینها بعلاوه چندتای دیگه رو خودم دارم و همشونو بازی کردم.اینها به نظرم بهتر بودن.
در مورد فوتبال من pes2009 رو بازی کردم خوشم نیومد.الان fifa09 دارم توی مموریم!به نظرم بهتره.اگه میخوای دانلود کنی fifa10 بگیر!
موفق باشی
منظورم خود دستگاههنقل قول:
بذار یه مدت بگذره خودت متوجه میشی:46:
شما midnight club la remix رو نگفتینقل قول:
در ضمن من یه توضیحی درباره ی gt بدم
gran tourismo یا gt یه بازی در سبک racing هستش ولی تفاوت های بسیار زیادی با بازی های دیگه تو این سبک داره هدف اصلی این بازی
driving simulator یا شبیه سازی رانندگی با ماشین های مختلفه پس انتظار گرافیک از این بازی نداشته باشید این بازی میخواد شما تجربه
رانندگی با ماشین های مختلف داخل بازی که تعدادشون بسیار زیاده رو داشته باشید اگر gt رو یازی کرده باشید داخل بازی می بینید که گرافیک
بازی در مقابل بازی هایی مثل شیفت هیچه ولی واقعآ رانندگی با هر ماشین واقعآ متفاوته و هر ماشین قلق خاص خودش رو داره
اينقدر تعريف GTA CW رو دادن من گفتم واي اين چي هست :) فکر کنم يه سليقه هاي خاصي رو فقط
راضي کنه .. اصلا انتظار منو در همون ابتداي کار بر آورده نکرد... هنوز اميدوارم يکم بره جلوتر گرافيکش عوض بشه :)
شما اگه دنبال گرافیک بودین که نباید psp میخریدید. باز هم میگم همه چی رو گرافیک خلاصه نمیشه.
در باره GTA CWنقل قول:
گرافیک : افتضاح
گیم پلی : بسیار ضعیف
داستان : بسیار معمولی
فیزیک انجین : بسیار ضعیف
هوش مصنوعی : بسیار ضعیف
این بازی تمام فاکتور های یک بازی خوب رو نداره ، گرافیکش به جای خود ما توی PSP بازی های مثل GOD Of War داریم که هم گرافیک خوبی داره و هم گیم پلی خوبی داره ، در مقایسه با نسخه های قبلی GTA هم بسیار ضعیف تره .
شما درست گفتید همه چیز رو گرافیک خلاصه نمیشه ، ولی یه دفعه راک استار میرفت یه Snake دو بعدی درست میکرد در حد و اندازه Snake های نوکیا سری 3310 خودشو راحت میکرد دیگه .
تازه ماها پول ندادیم و انقدر شاکی هستیم ، ببین اونایی که پول دادن چه حالی هستند :)
سلام بچه ها
من چند وقتی بود نیومدم اینجا
از همه چیز بی خبرم
آخرین فریموری که دارم من 5.03 chikhen هستش
شنیدم 5.05 gen هم اومده
یه لطفی بکنید لینک آموزش نصب و دانلودش رو بزارین
اگر فریمور جدیدتر هم اومده لینک بدین
ممنون میشم
من که اگه یه 3310 با جلوم بذارن با یه psp که فقط این gta توش باشه 3310 رو انتخاب میکنمنقل قول:
به نظر من snake نوکیا می تونه از خیلی بازی های هم رده gta سر باشه ولی اینا همش نظر شخصیه
همین الان هم اختلاف نظر ها مشخصه
||||||||||||||||||
دوست دارم نظرتون رو درباره pes2010 بدونم
به نظر شما میتونه از لحاظ گرافیکی پیشرفت چشمگیری داشته باشه؟(یعنی psp این قابلیت رو داره؟)
نقل قول:
راستش من زیاد فوتبالی نیستم .
در مورد PSP سخت افزارش مشخصه و فرا تر از یک حدی نمیشه ازش کار کشید ، معمولا شما میتونید ماکسیمم راندمان بازی های کنسول پلی استیشن رو در بازی GT ببینید .
سلام بچه ها....یه سوال داشتم...می خواستم بدونم چطوری می تونم بازیهای ps1 رو روی psp مدل 3000 ورژن 5/3 بازی کنم و بازیهای ps1 رو از کجا می تونم براش دانلود کنم؟.....ممنون میشم کمکم کنین
اينم برنامه اجرا كردن بازي هاي PS1 بر روي PSP;نقل قول:
=========کد:http://dl.qj.net/POPStation-PSP-v3.1-PSP-Homebrew-Applications/pg/12/fid/26997/catid/151
راستي رم رو بردم مغازه دار عوضش كرد برام...(گفت ايراد از ماله ما بوده دي:) :27:
ممنون...دانلود کردم ولی میشه بگید این پوشه رو باید کجا کپی کنم و بازیهای ps1 رو از کجا بگیرم؟ بازم ممنون
با سلام
موقعي كه بازي smack down 2010 را در psp باز ميكنم سيستم خاموش ميشه
psp slim m33-6
2-اين اموزش وصل شدن به اينرنت در دانشگاه ما است چه جوري اون را در psp پياده كنم؟اصلا ميشه؟
کد:http://www.qiau.ac.ir/Services/Whelpe/Whelp-Xp.pdf
اقا من یه سری از mp3 هام رو هرکاری میکنم psp ام نمیخونه
اولین بار که ریختم گفتم شاید بعد از اینکه دستگاه رو از کامپیوتر جدا کردم اونها هم پاک شدن (قبلا بارها توی k750 برام اتفاق افتاده بود)
ولی بعد دیدم نه همشون توی رم هستن
بعد گفتم شاید فایلها مشکل دارن بخاطر همین با استفاده از ریپر مخصوص psp فایلها که mp3 بودن رو دوباره به mp3 تبدیل کردم ولی باز هم مثل سابق پوشه اش توی psp میاد ولی مینویسه که هیچ فایلی توش موجود نیست
از جواب های کاملی که دادین خیلی ممنونم:31:نقل قول:
کسی جواب نمیده؟؟؟ الو.... الوو....الووو....الوووووووووووووووووووووونقل قول:
سلام به برو بکس
دوستان قیمت های جدید psp رو لطف می کنید (تو بازار تهران)
3000
و go
راستی این go کپی خور شده؟
راستی چند تا سوال دیگه هم اضافه می کنم
این 3000 که می گن کپی خور موقت قضیش چطور ؟؟؟ هر بار که دستگاه رو خاموش کنی می پره و باید دوباره کپی خور کنی؟؟؟ (آسونه یا دنگ و فنگ داره؟؟؟ بدون pc هم میشه این کارو کرد اومدینم و pc در دست رس نبود)
و قضیه این که همه ی بازی های جدید رو دیگه نمی شه اجرا کرد چی؟؟؟ قبلا اینجوری نوبد (یه چند و قتی هست دیگه تاپیک رو دنبال نمی کنم خبر ندارم ممنون می شم یه توضیحی بدید)
و این که الان بخر ورژن فریمور دستگاه چنده؟؟؟؟
و در آخر به نظر شما برای psp ته چه سالی بازی منتشر می شه (بازی های زیبا نه بچگونه) و هر بازی بیاد به psp 3000 هم می خوره درسته ؟ اینجور که نیست فردا نه پس فردا سونی یه کاری کنه رو 3000 اجرا نشه فقط رو go اجرا بشه
با تشکر
اگه پی اس پیت از این کپی خور دائمیا هستش فریم ویر 5.5GEN-D2 براش اومده اما اگه 3000 یا 2000 با مادربورد جدید هستش نه هنوز نیومده .نقل قول:
سلام.
یه خبر جدید که خیلی ها رو خوشحال میکنه . اینجور که معلومه گروه GEN تا آخر هفته می خواد یک فریم ویر جدید برای PSP های 3000 و 2000 های جدید بیرون بده .
اینم لینک مطلب :
کد:http://www.qj.net/Custom-Firmware-5-03GEN-for-HEN-B-arriving-next-weekend/pg/49/aid/135484
اوج قدرت کنسول پلی استیشن تو god of war دیده میشهنقل قول:
شما تمام سوالات تکراریه ...نقل قول:
اگه psp 3000 رو بطور کامل خاموش کنی کپی خورش میپره ولی اگه رو استند بای بگذاری مشکلی پیش نمیاد اگه فایلهاش تو مموریت باشه لازم نیست به pc وصل کنی
فعلآ با این روش جدیدی که اومده تقریبآ همه ی بازی هارو میشه اجرا کرد
اگه خریدی دقت کن ورژنش پایین تر از 5.03 باشه
سونی حالا حالاها از 3000 پشتیبانی میکنه نگران نباش
اقا نگفتید مشکل این mp3 ها از کجا میتونه باشه
مخاطبین این پستم همه هستند
دوستان حداقل 24 ساعت صبر کنند بعد پست خود را تکرار کنند
شاید کسی جواب سوال اونها رو بلد نیست شاید هم اون کسی که بلده سوال دوستان رو ندیده
نظم تاپیک به هم ریخته
سلام
دوستان این اپلی ها چی میگن؟؟؟؟؟
نایب رییس اپل phil schiller در تازه ترین اظهاراتش گفته که ipod ,iphone دستگاهای دستی پیشتاز هستن و psp و ds چه از نظر بازی و چه از مدیا قابل رقابت با ایفون و ایپاد نیستن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یکی نیست بگه بازی هایی که برای پی اس پی می سازن کجا و بازی هایی که برای موبایل میسازن کجا!!
اصلا کی میاد ۷۰۰ ، ۸۰۰ تومن پول بده که باهاش بازی کنه!؟
این اپل هم زیادی به خودش مغرور شده