من اگه بازيامو رو هارد نصب کنم باز هم ديسک هاي play box آسيب زيادي به دستگاه وارد مي کنه يا نه؟
من اگه بازيامو رو هارد نصب کنم باز هم ديسک هاي play box آسيب زيادي به دستگاه وارد مي کنه يا نه؟
بله چون این بازی ها هنگام اجرا - نصب بازی روی هارد از خود DVD استفاده می شه .نقل قول:
------------------------------------------------------------------------------------------------
یک سوال من Xbox منطقه اش PALL بود و فروشنده می گفت این ریجن از همه بهتره ولی بعضی ها می گن J
بهتره از نظر شما کدوم بهتره .
بعد در کشور هایی مثل دبی کدوم ریجن فروش می ره یا همش هست ؟
دوستان Ixtreme LT رسما ساعت 5 صبح امروز عرضه شد
دوستانی که دوری از LIVE داغونشون کرده حمله کنن !
اطلاعات بیشتر از دوست خوبمون خلیل جان :نقل قول:
بعد از حوادث BanWave امسال تیم C4eva بعد از پیچ و خم های بسیار نوید ساخت یک Firmware جدید را برای عموم کاربران دادند و با آپدیت های مکرر آخرین جزئیات از ساخت و ویژگی های این iXtreme جدید که به نام Lite Touch معرفی شده بود را در twitter مخصوص تیم جنگل قرار می دادند.
iXtreme LT طبق گفته های تیم سازنده ی آن شباهت بسیار زیادی با یک Firmware اصلی داریو دارد و Firmware ساخته شده با کمترین تغییرات نسبت به Firmware اصلی می باشد، به طوری که مایکروسافت قادر نیست بین این دو را تمیز کند. به همین دلیل اسم آن را Lite Touch قرار دادند به معنی کمترین دستکاری در Firmware ساخته شد
کد:http://www.----------.net/forums/showthread.php?t=27688
می تونه كنسول های بن شده رو به حالت اول برگردونه؟
نه دوست عزيز فقط براي كنسول هاي بن نشده هستش و كنسول هايي كه هنوز تو ليست سياه نرفتن ! كلا اين قضيه هميشه پيچيده ميمونه !نقل قول:
حالا ما مونديم چه كنيم . كنسول جديد بگيريم يا كه خير . از يه طرف دلم برا لايو بسيار زياد تنگيده از يه طرف هم احتمال اينكه دوباره يه راهي پيدا كنه بن كنه خيلي بالاست . از يه طرف هم ميخوام باندل HALO REACH هم بگيرم چون مطمئنم باندل داره ! خلاصه سر 3 4 راهي گير كرديم . بازي اوريج هم چون كم ميارن قيمت هاي فضايي ميدن !
من چند ماه پیش بود که تو یکی از فرومهای خارجی خوندم که حتی اگه بازی روی هارد باشه هم نباید ازین دیسکها استفاده کرد یعنی حتی اون لحظه ای هم که دستگاه می خواد دیسک را برای اجرای بازی چک کنه هم در دراز مدت باعث اسیب رسیدن به لنز میشهنقل قول:
سلام دوستان
دسته ای که رو خود کنسول الیت میدن چجوریه...؟؟؟؟؟
منظورم اینه که از کجا تشخیص بدم که اصل هست و مغازه دار عوضش نکرده........:13:
توی 100 سال که مهم نیست چیزیش بشه :31:نقل قول:
شما برو به این ادرس:نقل قول:
کد:http://www.----------.com/forums/showthread.php?t=27572
اگه تا اون موقع به حول و قوه الهی خودمون زنده بودیم نه از نظر علما مشکلی نیست:31:نقل قول:
از label بالای ضامن در باطری که باید با چرخوندنش اسم Microsoft رو با زمینه ی Xbox 360 به صورت 7 رنگ ببینید.نقل قول:
دوستان اين pall و ntcs فكر كنم
يعني چي ؟
چه فرقي با هم دارن ؟
كدوم بهتره
اين 4wave چيه ؟
بازي هاي free چي هستن ؟
كلا چه فرقي بين بازي ها هست كه براي xbox مياد ؟
ممنون
می گم اخرین قیمت مدل ارکید این کنسول چنده ؟
pal و ntsc یک نوع ریجن هستند یعنی:نقل قول:
یجن یک نوع قفل منطقه ای است که فقط باعث می شود کنسول و بازی هایش محدود به یک قاره و یا منطقه شوند مثلا بازیهایی که در ژاپن بخش میشود دارای یک ریجن منطقه ای هستند و فقط برای کنسولهایی که در ژاپن فروخته میشوند قابل اجرا است .
ریجن های مختلف
NTSC-UC: این ریجن فقط برای قاره آمریکا (آمریکای شمالی و جنوبی) است.
NTSC-J: این ریجن فقط مربوط به کشور ژاپن و کره می باشد.
NTSC-Asia: این ریجن مختص به کشور های آسیای شرقی می باشد. این ریجن همان NTSC/J می باشد و بازی های این ریجن و ریجن ژاپن یکی هستند و فقط زبان موجود در بازی فرق دارد .
PAL: این ریجن مخصوص قاره اروپا , آفریقا جنوبی , خاورمیانه, استرالیا و... میباشد .
FREE : در واقع این یه ریجن نیست FREE در بازیها به کار میرود بازیهایی که FREE باشند دارای قفل منطقه ای نیستند و همه ی ریجن ها میتوانند این بازی ها را اجرا کنند.
wave 4:یک نوع قفل هست که برای جلوگیری از اجرای بازیهای کپی ماکروسافت اونو ساخته که البته خیلی دووم نیورد
منظورتون از اینکه چه فرقی بین بازیهای xbox 360 هست چیه؟
سلام دوستان
من یک اخباری به دستم اومده که میگه LT اومده این جای بسی خوشحالیه اما چند تا سئوال داشتم
1- فریمور LT آیا دیسک های WAVE 3 رو هم میشناسه چون این فریمور هنوز نیومده بود من تو این 2 ماه همه بازی ها مو WAVE 3 خریدم و 1.61 رو نریختم تا LT بیاد
2- بهتر نیست صبر کنیم تا LT جواب بده که آیا بن میشیم یا نه و امنیت تو LIVE رو تضمین می کنه یا خیر
3-این فریمور LT رو جهت ریختنش تو دستگاهمون باید چه کاری انجام بدیم؟
ممنون از پاسخ شما
1: این فیریم ویر روی هیچ گونه قفل wave حساس نیست و بدون مشکل میشه wave3 ,4,5,6,.. را اجرا کردنقل قول:
2:این اپدیت از هر لحاظ تایید شده هست البته شما باید از بازیهایی که stealth path هستند برای live باید استفاده کنید
3:برای این اپدیت شما باید دستگاه را به کامپوتر وصل کنید و با کلی دنگ و فنگ اپدیت را انجام بدید که اگر در حین کار اشتباه کنید درایو دستگاه میسوزه و توصیه میشه با 7-8 تومن بدید بیرون تا براتون انجام بدن
شما بیشتر تو چه حالتی بازی میکردین ؟ افقی یا عمودی ؟
امکان داره آرمیچرتون از حالت calibrate در اومده که اونم قابل تعمیر هست.
من بیشتر عمودی بازی می کنم و خیلی خیلی کم افقی
بچه ها به این LT میشه اعتماد کرد یا نه ؟
آخه قبلی ها هم قرار بود Stealth باشه که نبود ، حالا به نظر شما چه دلیل منطقی و قانع کننده ای میتونه وجود داشته باشه که این یکی جواب میده ؟
سلام تو سایت ---------- نوشته lt یه کاری میکنه که دیسک اورجینال به نظر بیاد شما مگه نگفتید اگه درایو کپی خور باشه بن میشیم خوب اگه اینجوریه چه فرقی میکنه بازی اورجینال به نظر بیاد یا نه...
همه هنگ کردن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :27:
نقل قول:
ممنون از توضيح كاملتون
منظورم فرق بين همين ها بود چون من قبلا فكر ميكردم كه هر مدل xbox بازي هاي خاص خودش رو داره !!
خواهش می کنم. نه اینها با هم هیچ تفاوتی ندارن. و الان اکثر بازیها free هست.نقل قول:
شما امون بده یه چند نفر به سایت سر بزنن بعد !! :31:نقل قول:
بله LT در واقع یه جور قابلیت جعل امضای دیجیتالی داره که فایلهای قابل SEND به Server MS رو کاملا با اصل اون فایل تطابق میدهنقل قول:
و درواقع میشه گفت MS دیگه به هیچ عنوان با روشی که در حال حاضر داره کنسول ها رو BAN میکنه دیگه قادر به این کار نیست .
یعنی دوباره باید به دنبال یک حفره ی امنیتی در کنسول خودش بگرده تا بتونه اطلاعات نا هماهنگ رو استخراج کنه.
که برای این کار ابتدا از UPDATE داشبورد استفاده میکنه.
یعنی هر داشبورد جدید برابر است با یک زنگ خطر برای LIVE باز ها !
زمانی قابل اعتماد هست که به قول نوید شما قبلش در LIVE نبوده باشی و اسمتون ثبت نشده باشه.نقل قول:
در کل این iXtreme به درد کسانی میخوره که یا کنسول جدید خریدن یا اینکه تا حالا تو LIVE نرفتن.
دوستان لطفا جواب بدین !!!!!!!!!!!please :11:
ممنون از پاسختون
پس یعنی اگه درایو کپی خور شده باشه ولی LT روش نصب باشه و تو لایو بچرخی و بازی نکنی بن نمیشیم دیگه؟:20:
دوست عزیز اینجا جاش نیست ولی خوب: 255 تومن (new pack)نقل قول:
خوب LT همون اپدیتی که باعث میشه دستگاه کپی خور بشه + امنیت در محیط LIVEنقل قول:
مرسی حالا کجا این LT رو میریزن قیمت دارین؟
سعید جان بالاخره تو این یکی دو سال اخیر هر کس که واجدالشرایط بن شدن بوده دستگاه کپی خور داشته و یه روزی برای اولین بار رفته بوده تو لایو (مگر اینکه non-stealth بوده باشه)نقل قول:
با اینحال یا باید صبر کنیم و ببینیم ملت جواب میگیرن یا نه که فکر میکنم یه مدت نسبتاً زیادی طول بکشه و اونقدر صبر و حوصله ندارم . یا اصلاً LT رو بریزیم و برای محکم کاری دشبرد رو آپدیت نکنیم . فوقش میزنه بن میکنه دستگاه رو . فقط باید خیالم راحت باشه که هارد رو میشه دوباره زنده کرد .
فروشگاه های معتبر همه این کار رو میکنننقل قول:
نمونش فتحی تو لباف
نه حمید جان اینطوری هم نیست داداشنقل قول:
اگه یادت باشه زمانی که موج BAN ها شروع شد دقیقا وقتی بود که اولین UPDATE های پائیز داشبورد روانه ی LIVE شد .
یعنی دقیقا هرکی که واسه UPDATE داشبورد وارد LIVE شد یا BAN شد یا بعد از UPDATE برای بار دوم که وارد LIVE شد BAN شد.
در کل MS همیشه از ضعف ها و حفره های امنیتی کنسول خودش استفاده میکنه تا بتونه تخلفات رو شناسائی کنه.
برای همین هم هر چند وقت یکبار داشبوردی رو بیرون میده که بدون UPDATE کردن اون شما نمیتونی بازی های جدید رو انجام بدی.
پس اگه کسی UPDATE رو به صورت Offline انجام داده باشه و بعدش هم تو LIVE نرفته باشه مشکلی از نظر BAN نداره.
چون خودتم میدونی که هر شرکتی که یه Device رو عرضه میکنه براش یه ID و S/N میذاره تا تمام عملیات Supporting و Warranty
رو طبق اون عرضه کنه و حتی تخلفات رو هم به واسطه ی اون شناسائی میکنه.
ولی خب الان کسانی که ID و S/N اونها تو MS به خاطر رعایت نکردن قانون کپی رایت ضبط نشده با ریختن این iXtreme دیگه خیالشون
باید راحت باشه.
به نظر من منتظر موندن زیاد جایز نیست و هرچه زودتر این Update رو انجام دادن به نفع تره چه برای LIVE بازها و چه برای ما بی LIVE ها :31:
================================
بچه ها نظرتون راجب به Xbox من چیه :31: !؟
ببینید چقدر برق میزنه :27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان یه سوال داشتم:
کلا توی این کنسولها توی سنگین ترین بازیها در صورتی که مشکل سخت افزاری ونرم افزاری خاصی وجود نداشته باشه مینیم فریمی(البته زیر 30)ممکنه یدند چقدره؟؟
یعنی می خوام بدونم سازنده های بازی تا چه حد افت فریم رو برای کنسولها مجاز میدونند؟؟
این Xbox 360 Elite - jasper که تو این سایت به قیمت 355,000 Toman هست به نظرتون چجوری هستش خوبه بخرمش یا نه.
کد:http://www.rayansaba.com/index.php?categoryID=145&category_slug=video-game-consoles
الان الایت 310 تا 330 تومنه. حالا خودتون می دونین دیگه!نقل قول:
فروشگاه فتحی هم که 5 روز پیش ازش خرید کردم میده 320 تومن فکر کنم :46:نقل قول:
حالا هر جور صلاحه :دی
چرا انقدر elite ارزون شد بگذریم من از یه مغازه دار شنیدم که بازیهارو دستکاری میکنه که بازی جدید فرمورش قدیمی میشه یعنی میتونی assassins creed 2 رو روی فرمور قدیمی اجرا کنی می خواستم بدونم این صحت داره یا نه.در ضمن وقتی که من رفتم تو یه مغازه برای خرید xbox به چه مواردی باید توجه کنم آخه من زیاد وارد نیستم.
بله درسته مثلا میان wave 4 را به wave 3 تبدیل میکنن.نقل قول:
سلام ...
یکی از دوستان من حدوده 5-6 ماهه یه پریمیم داره میخواد بفروشه به جاش الیت بخره میخواد 300 بفروشه بنظرتون خوبه ازش بخرم ؟!
2 تادسته داره + 10 تا بازی فکر کنم گرونه میده نه ؟!
قیمت الیت و پریموم الان چنده !؟
ممنون
premium که دیگه نیستنقل قول:
elite الان اکش هست 315
این کنسول با توجه به این که 2 دسته هست اگه خودش رو دست دوم با هارد 60 گیگ 220 حساب کنی و دستش هم 25 و بازی ها هم 10 تاش میشه 15 تومان که جمعا اخرش میشه 260 تومان
کی قیمت QUICK CHARGE باتری دسته ایکس باکسو داره؟
در ضمن خوشبحالتون الایت تو شهر ما 400.000
بچهها این یعنی چی ؟
بقیه چکها با موفقیت انجام میشن و رنگشون هم سبزه .کد:Game partition CRC does not match the verified ini! There are 4 possibilities:
1. This is a bad rip (the most likely cause). If you're checking a DVD backup
and have AnyDVD or a similar app installed, make absolutely sure the process is
killed! If this is a scene release, search for it on abgx.net and look at the
column "Bad CRC or Needs Fixing". If you see a <!> icon, hover over it with
your mouse to read the alt text. If it says something like "Bad game data CRC"
or gives the name of a fix (PPF patch), we already know about it. It's also
highly recommended to run abgx360 again with AutoFix set to level 3 if you
applied a PPF to make sure stealth files haven't been corrupted. See "What is
AnyDVD style corruption?" in the GUI Quickstart tab for more info on game data
corruption.
2. Your CPU/RAM/HDD/data bus is unstable and corrupted the data during
extraction/burning or while checking the CRC. Make sure to run the sfv and try
extracting it again (assuming you have the sfv/rars) and recheck the ISO/DVD to
see if you get the same CRC.
3. Game data was intentionally modified for some reason. Microsoft does not
take kindly to modifications for any purpose, and even benign changes to game
data or settings will get you banned from Xbox Live!
4. The verified Game CRC in the database is wrong (very unlikely).
Verification failed
اگه میشه به این سوالم جواب بدین:وقتی که من رفتم تو یه مغازه برای خرید xbox به چه مواردی باید توجه کنم آخه من زیاد وارد نیستم.
پس دیگه از نظر اپدیت فرم ور باید خیالم راحت باشه.
دز ضمن این داشبورد چیه دیگه اگه اپدیت نشه چی میشه.