منظورت هات کافیه؟
Printable View
منظورت هات کافیه؟
سلام به همه.
آقا من توی این مرحله که باید با موتور بریم و به هواپیما برسیم شدیدا موندم. خیلی بد و سخته.
کسی قلقش رو بلده و به من بگه؟ هر کاری میکنم بهش نمیرسم. حتی وقتی که کیفیت بازی رو روی آخرین حد میذارم.
کمک
راهش زیاد سخت نیست.سعی کن سریع خودتو برسونی وسط(جایی که بشکه ها میان)
تیر نزن و حرکت اضافیم نکن به راحتی میرسی.
توی هواپیما هم تیر نزن...
مرسی حالا میرم امتحان میکنم
هر کاری میکنم بازم نمیشه.
همچنین اون مرحله از مافیا که باید با هواپیما بریم خیلی بالا و بالای یه هواپیمای دیگه. هر دو سختن. بی زحمت یکی زحمتش رو برام بکشه ممنون میشم.:6:
اون الماسه که مال مافیاس و مرحله ی باند پرواز هست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبل از هر چیز این نکته مهم رو بگم.اگه یکبار دیگه فایلشو آپ کنه بگه به من برم ردش کنم و قیافش اینجوری باشه من میدونم و اون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این لباای گل منگولیه دخترونه چیه تنه این کردی؟اه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3 تا از دوست دخترا رو هم نداری یا نیافتی
اینم سیوت:
کد:http://file.uploadr.com/1173c
سلام
یه سوال فرعی من کلا Gta بازی نمیکنم برا همین خبر ندارم
ولی مگه اون ویس سیتی 4 نبود و سان اندریانس 5 حالا این جدیده که قراره بیاد باز هم 5؟
5 نه 4:31:
خودت داری میگی وایس سیتی بود.ایرانیا میگفتن gta4.اینی که میاد gta 4 واقعیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته اون وایس سیتیه واقعی بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس با این حساب سن آندریانس نسخه 3 بوده و این جدیده 4نقل قول:
آخه من بازی نمیکردم هی از زبون این و اون فهمیدم میگفتن به وایس سیتی gta4 :31::31:
ميگم كسي سيو اين بازي رو نداره كه تا اخر اخر رفته باشه؟