خب دوست عزیز بنده تا جایی که زبان انگلیسیم یاری میکرد بین سایتای خارجی گشتم حتی کدای آنلاک رو هم امتحان کردم اما جواب نگرفتمنقل قول:
حالا شما یه لطف به بنده بکنید و کمکم کنید تا مشکلم حل شه
البته اگر مقدوره
Printable View
خب دوست عزیز بنده تا جایی که زبان انگلیسیم یاری میکرد بین سایتای خارجی گشتم حتی کدای آنلاک رو هم امتحان کردم اما جواب نگرفتمنقل قول:
حالا شما یه لطف به بنده بکنید و کمکم کنید تا مشکلم حل شه
البته اگر مقدوره
دوست عزیز بنده تا جایی که سواد زبان انگلیسیم یاری میکرد بین صفحات خارجی گشتم . هرچی کد آنلاک بود امتحان کردم جواب نداد
حالا اگر شما این لطف رو در حقم بکنید و راهنماییم کنید ممنون میشم
دوست عزیز بنده تا جایی که سواد زبان انگلیسیم یاری میکرد بین صفحات خارجی گشتم . هرچی کد آنلاک بود امتحان کردم جواب ندادنقل قول:
حالا اگر شما این لطف رو در حقم بکنید و راهنماییم کنید ممنون میشم
با این آقا هم صحبت کردم فرمودند نمیتونن
دوست عزیز لطفا این را هم جواب بدید.نقل قول:
مخصوصا پشتیبانی از ussd
کسی نیست کمکم کنه؟؟؟نقل قول:
با سلام من تو طرح تعویض مودم های وایمکس، مودم بالا رو تحویل گرفتم الان چنتا سوال دارم.
اولا آیا این مودم فقط با 4G وصل میشه یادر محلی که 3g فقط داره مثه خونه من هم وصل میشه و مثل گوشی عمل میکنه؟
(چون همش آنتنش میپره و چشمکزن میشه)
دوما چجوری میشه سیم کارت همراه اول رو توش انداخت و کار کنه(فک کنم آنلاک میگن) چون متاسفانه محل کارم همراه اول جواب میده فقط و اونم 3G
ثالثا دوستانی که جوابمو میدن من ازکجا باید بفهمم به جز سر زدن و چک کردن؟ ایمیلی چیزی برام میاد آیا؟
این مودم فقط به باند 42 و 43 وصل میشه نه 4 جی معمولی و نه تری جی اصلا ساپرت ندارهنقل قول:
همراه اول هم اصلا باند 42 نداره
احسنت :n02:نقل قول:
درود ؛ WebUI برای مودم همراه E5577s-932 سراغ دارید که هم از USSD پشتیبانی کنه و هم بتوانیم فرکانسها را دستی انتخاب کنیم .با سپاس
من هم یک مودم E5577s-932 دارم که از عراق برام آورده اند و دقیقا همین مشکل را دارد تمام راهها را امتحان کردم حتی داخل یک فیلم دیدم که پشتشو باز کردو اتصال داد ولی نشد در ضمن جالب که مودم ریست هم نمیشه و کلید ریستشو که میزنم قفل میکنه و در ضمن نام کاربری و کلمه عبور پنل مدیریت هم تغییر داده اند از همین مدل های tishknet است و فکر نکنم به این سادگی انلاک بشه که دوست عزیز فرموده اند و لطفا به هم احترام بگذاریم و با الفاظ دروغگو و یا غیره همدیگر را خطاب نکنیمنقل قول: