سلام
از دوستان گرامی سوالی داشتم که در درجه اول به نظر شما پرینتر سامسونگ یک کاره بهتره یا چندکاره
و اینکه اگه ممکنه درباره مدلهای 1915 و یا scx4300 هم لطف کنید و راهنماییم کنید
برای کاربری خانگی میخوام.
Printable View
سلام
از دوستان گرامی سوالی داشتم که در درجه اول به نظر شما پرینتر سامسونگ یک کاره بهتره یا چندکاره
و اینکه اگه ممکنه درباره مدلهای 1915 و یا scx4300 هم لطف کنید و راهنماییم کنید
برای کاربری خانگی میخوام.
دوست عزيز اصلا سمتش نرو. دستگاه هاي خوبي نسبت به اچ پي نيست. در ضمن هيچگونه خدماتي هم نداره. لوازمش هم گير نمياد.نقل قول:
سلام، من یک پرینتر سه کاره اچ پی دارم (HP PSC all-in-one 2110) که اخیرا اسکنرش قاتی کرده حالا می خوام لطفا اگر کسی روش آپگرید کردن فیرم ویر دستگاه رو بلده به من آموزش بده؟ قبلا شنیدم یکی این کارو واسه پرینتر خودش که دقیقا همین مدل هستش انجام داده
دوستان یه پرینتر 1320 با کارتریج نو حدودا چند صفحه میشه باهاش پرینت زد؟
دقیق نمیخوام حدودی باشه هم کارمو راه میندازه
دوست عزيز مشكل دستگاه شما ربطي به فرم وير نداره. لطفا بيشتر توضيح بدين اسكنر دستگاه چه مشكلي پيدا كرده. مثلا موقع روشن كردن دستگاه اسكنر به جلو حركت ميكنه بعد گيج ميزنه و هي عقب جلو ميشه ؟نقل قول:
---------- Post added at 04:18 PM ---------- Previous post was at 04:18 PM ----------
دوست عزيز حدود 2500 برگنقل قول:
سلام دوستان :46::46::46::46::46::46::46:
یه سوال فوری برام پیش آمده لطفا سریع جواب بدید :19::19::19::19::19::19::19:
من یه اسکنر لاید کانن می خواستم بخرم که از کابل usb هم برای تامین برق دستگاه و هم انتقال اطلاعات استفاده می کنه
توی مشخصات فنی نوشته : تعداد رنگ در اسکن سیاه و سفید 16 رنگ
در حالی که در اسکنر های معمولی تعداد رنگ در اسکن سیاه و سفید 256 رنگ است
این اختلاف خیلی زیاد است :13::13::13::13:می خواستم خواهش کنم اگه کسی از اسکنر های لاید کانن برای اسکن عکس استفاده کرده به من بگه که کیفیت رنگ در تصویر اسکن شده خوبه یا نه ؟
متشکرم
:11::11::11::11::11::11::11::11::11:
---------- Post added at 06:02 PM ---------- Previous post was at 05:58 PM ----------
سلام دوستان
یه سوال فوری برام پیش آمده لطفا سریع جواب بدید
من یه اسکنر لاید کانن می خواستم بخرم که از کابل usb هم برای تامین برق دستگاه و هم انتقال اطلاعات استفاده می کنه
توی مشخصات فنی نوشته : تعداد رنگ در اسکن سیاه و سفید 16 رنگ
در حالی که در اسکنر های معمولی تعداد رنگ در اسکن سیاه و سفید 256 رنگ است
این اختلاف خیلی زیاد است می خواستم خواهش کنم اگه کسی از اسکنر های لاید کانن برای اسکن عکس استفاده کرده به من بگه که کیفیت رنگ در تصویر اسکن شده خوبه یا نه ؟
متشکرم
سلام پیام جان بله تقریبا همین مشکل هستش وقتی دستگاه رو روشن میکنم اول لامپ اسکنر یه چند سانتی جلو میاد بعد برمیگرده سر جاش و میخواد باز هم عقب تر بره که چون دیگه جا نداره موتورش شروع میکنه به در جا کار کردن و لرزیدن البته بگیر نگیر داره و بعضی وقت ها که دستگاه رو روشن میکنم این مشکل پیش میادنقل قول:
دوست عزيز اسكنر دستگاه شما از بين رفته. يعني نميتونه اينكدر رو ببينه يا به عبارت ساده تر چشمي كه بايد خط ايست رو ببينه از كار افتاده. اگه خواستي پي ام بده بيشتر راهنماييت كنم براي تعميرش كجا ببري.نقل قول:
سلام مجدد، همونطور که گفتم این اتفاق بعضی وقت ها می افته و در سایر موارد وقتی دستگاه رو روشن میکنم مشکلی وجود نداره و اسکنر هم درست کار میکنه ( البته شاید بشه گفت کیفیت اسکن یه کمی پایین اومده )نقل قول:
منظورتون از پی ام کجا بود؟ کجا باید پی او بدم
با تشکر از شمانقل قول:
راهی هست که بشه دید مثلا از تعویض کارتریج تا حالا چندبرگ پرینت زده شده؟
دستگاه کپی c118 xerox یه قسمت داره که تعداد کپی رو نشون میده آیا پرینتر hp 1320 هم چنین آماری رو میده؟
و سوال دیگه اینکه این دستگاه c118 رو چه طور باید به عنوان پرینتر استفاده کرد(کابل اتصالی همراه دستگاه نیست)
دستگاه واسه من نیست و نمیدونم چه پورتی داره واسه اتصال به pc!