نقل قول:
معراج جان این در مورد شخص مجرم گفته میشه!
دادگاه اسپانیا همونجوری گه گفته (حتما با مدرک کافی) به این نتیجه رسیده مسی نقشی در مدیریت درآمدش و اطلاعی از این قضیه نداشته
Lionel A. Messi was not involved in the decision-taking on the management and channelling of his income and did not really know the scope, size, purpose or effects of the corporate network
یعنی اثبات بی گناهی
نه گناهکاری که مدرک کافی برای محکوم کردنش وجود نداشته!
چون این قضیه در درآمد مسی اتفاق افتاده و مسی بوده که باید ثابت کنه بی گناهه
سینا جان با کلمات که بازی نمی کنیم، من توی پست قبلیم گفتم: فرار مالیاتی رخ داده و 5 میلیون یورو جریمه پرداخت شده، فرار مالیاتی که مربوط به درآمد و دارایی های مسی میشه، اما مسی درست مثل اکثر چهره های سرشناس و پردرآمد مسئولیت کنترل مسائل مالی خودش رو به اشخاص دیگه ای سپرده از جمله پدرش، اشخاصی که به نوعی زیر نظر اون شخص پردرآمد همچین مسئولیتی رو دارند. مشکلی با اون عبارتی که به رنگ قرمز درش آوردی نمی بینم، چون 1)فرار مالیاتی رخ داده، 5 میلیون یورو جریمه پرداخت شده و پدر مسی هنوز مجرم شناخته میشه 2)فرار مالیاتی مربوط به دارایی های مسی میشه 3)مدرک کافی در این زمینه وجود نداره (اینکه مسی واقعا اطلاع داشته یا نه رو نمیشه با قطعیت گفت و این جمله در مورد شخص مجرم به کار نمیره، درست برعکس این عبارت زمانی به کار میره که طبق قانون و دریچه های قانونی به خاطر نبود مدرک کافی بی گناه هست، اون صحبت من هیچ قضاوتی در این مورد نمی کنه)