اصلاً 1000 تومن! واقعاً برنامه هاي صدا و سيما ارزش اينو داره كه كسي از اين گيرنده ها بخره؟!
Printable View
اصلاً 1000 تومن! واقعاً برنامه هاي صدا و سيما ارزش اينو داره كه كسي از اين گيرنده ها بخره؟!
نه اصلا ارزششو نداره
آیا ایران ----- اچ دی تولید کرده و یا دیش که مجوز داشته باشه و بشه کانالهای ایران و که روی ماهواره عربست هست رو دریافت کرد؟
خیلی ممنون که اهمیت دادی و جستجو کردی و پاسخ من رو دادی؟ جناب SONY-SHOP
بستگی داره تا دنبال چه جور برنامه هایی باشید.نقل قول:
لطفا از این بحث های روشن فکرانه نکنید.
با سلام
چند وقتی هست میام اینجا و این نقل قولها و گفتگوها رو میخونم. بعضیاشون خوب و سازندن بعضیاشون هم واقعا ...
اولا من از دوستان چه کسانی که عنوان کارشناس و فروشنده و باقی مسائل رو یدک میکشن و چه کسانی که دنبال اطلاعات و خرید و امتحانن تقاضا میکنم که در هر جایی که هستن سعی کنن صداقت و مسئولیت پذیری نسبت به حرفی که میزنن رو به خاطر داشته باشن و سعی نکنن که به خاطر عدم آگاهی و یا خدای نکرده سودجویی حق الناس و امانتی رو به گردنشون بذارن. همه ما روزی در پیشگاه خدا جوابگوی اعمالون هستیم و مطمئنا در این دنیا هم عاقبت خوب و زندگی سلامت نصیب کسایی میشه که درستی و صداقت رو پیشه کنن.
بعد از سخنرانی تجربیات اندک خودم رو در اختیارتون میگذارم.
من خودم چند وقتی هست که ----t استفاده میکنم به این منظورم یه مانیتور LED که ورودی HDMI داره و قیمتش با گارانتی هم نصف قیمت تلویزیونهای LCD هم اندازشه خریدم و یه ----t با مارک سینام.
از گیرندم راضی هستم چون تو مناطقی که حتی سیگنال ضعیفی دارن هم تصویر بدون پرشی داره و در ضمن MEDIA PLAYER هم هست . فرمتهای MKV,AVI,DAT,,MP4 رو باهاش دیدم با زیرنویس فارسی خوب و خوانا و قابل تنظیم رنگ و اندازه با فرمت SRT. فقط بعضی فایلهای AVI رو بدون صدا پخش میکنه که فکر کنم ایراد از نرم افزار دستگاه باشه .داغ هم نمیکنه و تو مدت زمان زیاد هم مشکلی نداره . کنترل دستگاه هم از فاصله دور کار میکنه اما بعضی وقتا قاطی میکنه و با زدن یه کلید یه کار دیگه میکنه.
در ضمن دکمه اختصاصی PLAY نداره و جایگیری کلیدها هم اصلا خوب نیست. فرمتهای ضبطش هم با POWER DVD 10 و VLC PLAYER قابل دیدنه. TIME SHIFT هم داره. هارد اکسترنال رو نمیدونم ساپورت میکنه یا نه یه مدل بهش زدم کار نکرد فکر کنم از فرمت هارد بوده احتمالا.
من با گیرنده مارشال و ایکس ویژن هم کار کردم .
مارشال نسبت به قیمت امکانتش مناسبه . مثلا TIME SHIFT داره که بعضی از گرونتراش هم ندارن . رنگ و شفافیت تصویرش هم خوبه اما 2 تا نقص بزرگ داره . اولی که کوچیکتره اینه که با کیفیت سیگنال زیر 70 درصد تصویرتون مدام قطع و وصل میشه اما بالای 70 تصویر خیلی خوبه به همین خاطر به درد جاهای دور از مرکز نمیخوره مثل حومه شهر . اما تو خود تهران که خوبه. دوم اینکه با یه فرمتی ضبط میکنه که در دکان هیچ بقالی پیدا نمیشه !!! فرمت dvr . حتی وقتی با خودشون تماس گرفتم گفتن از قصد این کار و کردیم که نکنه!!؟؟ گفتم خب بقیه دستگاهها که پخش میکنن طرف که معلومه خیلی اطلاعات داشت با قطعیت کامل گفت هیچ دستگاهی این کار رو نمیکنه (همچنان !!!!!؟؟؟؟؟).
گیرنده ایکس ویژن هم چیز خاصی نداشت اونم با سیگنال پایین جوابگو نیست اما از مارشال بهتره یعنی پرش تصویرش تو سیگنال کم کمتر از مارشاله . TIME SHIFT هم نداشت . البته این مدل جدید که HDMI داره رو نمیدونم من قبل این مدل 121 رو میگم.
هیچ کدوم از 3 دستگاه بالا OTA رو ساپورت نمیکردن . شاید تو آپدیتهای بعدی ساپورت کنن ( البته اگه آپدیتی داشته باشن!)
اگر کسی تونسته این فرمت ضبط مارشال یعنی DVR رو قابل دیدن کنه لطفا آموزش بده . با تشکر
درسته مارشال حدود 50 هستش . منم مدل 885 رو دارم واقعا از نظر گیرندگی خوبه. سیگنال من 89 و کیفیتم 97 درصد. می تونی یه شبکه رو ببینی و دیگری رو ضبط کنی. تایم شیفت هم داره اما حیف که پلیر نیست. فقط mp3 و عکس پخش می کنه با برنامه های ضبط شده خودشو.نقل قول:
سرعت لود شدن و تعویض شبکه هم خوبه. کیفیت ضبط خوبه. روی خودشم هم دکمه منو رو داره. اینم مزیتی هستش.
شما میرید 50 هزار تومن میدید یه DVD Player می خرید که صرفا کارش پخش انواع CD و DVD یا نهایتا پخش از فلش و مموری کارت است. اما مثلا 92000 تومن پول میدید برای یه گیرنده ای مثل بلوسنس (چون خودم بلوسنس دارم این مارک رو مطرح کردم ولی مارک های دیگری هم هست) که هم یه گیرندست و می تونید کانال هارو با کیفیت عالی ببینید و علاوه بر اون می تونید تا 2 ترابایت هارد و انواع فلش بهش وصل کنید و هرچی می خواهید با اون دستگاه DVD Player ببینید بریزید تو هارد و با این دستگاه ببینید. به نظر من که می ارزه.نقل قول:
اینجا تبدیل شده به تاپیک تبلیغاتی.
ایکاش از تو تلویزیون ها گیرنده هاشو کم نمی کردن که الکی مجبور نشیم اندازه ی پول یه DVD پلیر بابت یه چیزی مثل ----t پول بیخود بدهیم.
مگه یه گیرنده چی داره که الکی اینقدر گرون هست، نهایت باید 50 تومن باشه، احتمالن از چین با قیمت خیلی کمی می خرند.
سوني شاپ جان اينارو ولش كن!
اين كاربر بهروز هم قبلا از اين حركتا كرده!
از فريمور t7خبري نيست؟
من هر چي زنگ زدم كسي در بخش فني پاسخگوبيود!
اولن من DVD پلیر 50 تومنی نمی گیرم چون دنبال کیفیت هستم حداقل یک برند نسبتن اسم و رسم دار میگیرم(که گرفتم قبلن)، دومن برای پخش فایل بازم یه مدیا پلیر خوب می گیرم مثل WD یا یک مدل قوی مشابه، به نظر من اصلن ارزش نداره که که دستگاه بزرگی مثل بلوسنس و یا مدل های دیگرو با قیمت 90000-70000 بگیرم که نه گیرنده ی خوبیه و نه یک پلیر خوب.نقل قول:
باز اگه یک دستگاهی وارد کنن که هم پلیر خوبی باشه و هم گیرنده خوبی باشه ارزش داره تا 100 براش هزینه کرد ولی نه دستگاه های موجود فعلی.
امیدوارم که دستگاه خوب و با کیفیتی وارد بازار بشه که هم قیمت مناسب و هم کیفیت مناسبی رو داشته باشد که ما هم از آنالوگ به سوی دیجیتال برویم.