لگه یک نرم افزاری چیزی بود که میشد باهاش پول به اولتیمیت تیم اصافه کرد بار میشد آدم دل خوش کنه به این قسمت
یک سری چیز ها تو یوتیوب بود همشو امتحان کردم اما هیچکدوم جواب نداد
همش ارور نت فریمورک میداد
Printable View
لگه یک نرم افزاری چیزی بود که میشد باهاش پول به اولتیمیت تیم اصافه کرد بار میشد آدم دل خوش کنه به این قسمت
یک سری چیز ها تو یوتیوب بود همشو امتحان کردم اما هیچکدوم جواب نداد
همش ارور نت فریمورک میداد
نه برعکس خیلی هم عالیه . فکر کن یک کسی که اصلا بازیش بده یه کارت بازیکن طلایی به صورت شانسی میگیره . بعد اگه اون بازیکن قراردادش تموم نشه یا طولانی باشه خوب طرف برای همیشه میتونه از اون بازیکن استفاده کنه در حالی که اکثر بازی ها رو میبازه .نقل قول:
نکته ای رو که باید بگم اینه که بازیکنهای طلایی قراردادشون کمتر تمدید میشه . یعنی با یک کارت برنزی شاید یک یا دوتا بازی همش میتونه بازی کنه .
تو هم که بازیت خوبه . توی هر بازی بیس پولی که بهت میده 500 تاست . پس نگران چی هستی . نمیشه که به همین سرعت پیشرفت کرد . UT باید کلی زحمت بکشی تا بتونی یه تیم طلایی توپ جمع کنی .
کسایی که میخوان سریع پولدار بشن برن توی بازار سیاه UT . کارت خوب با قیمت کم بخرین و برین بفروشین به قیمت بالا . من پارسال توی یک سایتی دیدم که طرف تعریف میکرد روزی سه چهار تا بازی بیشتر نمیزنه اما اکثر وقتشو توی بازار میچرخه و از اون طریق پولدار شده بود .
بچه ها کسی رفته تو کار fifa creation centre...میگن تیم های قدیمی بیدا میشه توش...
سلام.نقل قول:
آره همه جور تیمی داخلش پیدا میشه . اول باید بری داخل سایتش ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) . بعد با اکانتت لوگین کن. اونجا میتونی بگردی دنباله تیمی که مد نظرته مثلا " ستارگان لالیگا " یا مثلا " برزیل سال 98 " . بعد که گیر آوردی میندازی داخل Favorite و بعد با کنسول میری تو قسمت CC و دانلودشون میکنی.
من اگه بازیم خوب باشه حوصلم در این زمینه ها اصلا خوب نیست !نقل قول:
حالا این بازار سیاه کجا هست ؟ تا حالا ندیدم همچین جایی !
خوب پس چی ؟ این خوبه که با تیم ضعیف شروع کنی و تیمت رو کم کم قوی کنی . از همون اول که قوی باشه بدرد نمیخوره . اگه اونطوری میخوای خوب همون سیزن برو . UT حوصله میخواد که به قول خودت نداری .نقل قول:
بازار سیاه هم مثل دنیای واقعیه . چیزی به نام بازار سیاه وجود نداره . تو وقتی میری توی بازار UT و دنبال کارتهای خوب و بسیار ارزون میگردی و میخری و بعد میری اونو دوباره میفروشی به قیمت بالاتر از خرید خوب این میشه بازار سیاه دیگه .
مثلا یه نفر یه کارت اشتباه خریده یا یه پک خریده که یه کارت رو نمیخواد میاد همینجوری توی بازار سریع به پایین ترین قیمت میزاره حراج . خوب اگه تو سریع بجنبی میتونی اون کارت رو بخری و بعد با قیمت واقعی اون کارت رو بفروشی . من خودم یه مدت همین کار رو میکردم منتهی خیلی وقت میبره . چون باید صبر کنی تا یه همچین کارتی پیدا بشه و رو هوا بزنیش .
خوب برای اوناییکه بازیشون خیلی خوب نیست چی؟؟؟ من چطوری میتونم تو UT پول جمع کنم و موفق بشم؟:(
البته بازیت هم خوب نباشه باز هم پول زاحت میتونی جمع کنی . من توی دو سه هفته بازی کردن به راحتی یه تیم کامل نقره ای دستم اومد . بازیم هم اونقدرها خوب نیست که همه بازی ها رو ببرم . کلی dc داشتم و کلی هم میباختم . اگه ببازی حداقلش فکر کنم یه 500 تایی بهت پول بده . که فقط خرج خریدن قراردادهات باهاش در میاد .نقل قول:
اما اگه چند تایی رو هم ببری خوب میشه . در ضمن میتونی از همون روش بازار سیاهی کردن استفاده کنی . بگرد دنبال کارتهای خوب و ارزون و بعد که خریدی به قیمت بالا بفروش .
سلام.
می خواستم بدونم با کیبورد با چه دکمه هایی و از چه طریقی میشه تکنیک زد یا مثلا دریبل کرد؟ یا اصلا با کیبورد امکانش نیست؟
با تشکر :11:
سرعت پاسهای توی عمق که میدم خیلی زیاده ، اصلا به بازیکنم نمیرسه. میشه لطفا راهنمای کنین؟ :11: