سلام . دوست من گذاشتن کرک و یا یوزر پسورد در تاپیک ممنوع میباشد ! علاوه بر این، استفاده از کرک موتور آنتی ویروس رو دچار اختلالات میکنه و از نظر امنیتی کار درستی نیست .نقل قول:
Printable View
سلام . دوست من گذاشتن کرک و یا یوزر پسورد در تاپیک ممنوع میباشد ! علاوه بر این، استفاده از کرک موتور آنتی ویروس رو دچار اختلالات میکنه و از نظر امنیتی کار درستی نیست .نقل قول:
درود :نقل قول:
توی تنظیمات اینترنت سکوریتی فایل اجرایی هندی کافی بنام hndserver رو پیدا کنید و دسترسی ورودی و خروجی اونو که فایروال بلاک کرده یا خودتون بلاک کردین رو مجاز کنید مشکلتون حل میشه...
درود
Smart Security 8 رو نصب کردم، هرکاری میکنم اکتیو نمیشه (با یوزر پسورد)
Undefined Activaton Error میده.
سلام من یهSmart Security 8 رو نصب کردم(اورجینال) هر کاری میکنم اکتیو نمیشه(تو یه جعبه پشت کاور سی دی 2 تا شماره هست 1.serial number
2.part number
نمیدونم باید کدوم رو وارد کنم اولیه رو تو گزینه اول با مشخصاتی که میخواد وارد میکنم ولی هی ارور میده واقعا رو اعصابمه (سی دی اورجینال باشه واین همه اعصاب خوردکنی داشته باشه
بعد گزینه دوم فعال سازی یوزر و پسورد میخواد که نمیدونم کدوم یوزرو پسورد رو وارد کنم؟خوهشا کمکک کنید
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
درود :نقل قول:
اگر ازین آنتی ویروسهایی که به اسم ارژینال میفروشن ولی روشون فارسی نوشته و ارزون هستن خریدین مثلا 20 یا 25 تومن...باید حتمن همون سی دی داخل پکیج رو نصب کنید و با روشی که داخلش نوشته فعالش کنید وگرنه فعال نمیشه (چون اینا سرورشون توی ایرانه و سرور ساخت وطن هستن و از سایت اصلی فعال نمیشن...)
ولی اگه واقعن ارژیناله و اگه سریال نامبر دارید برای فعالسازی باید برید توی سایت نود 32 و اون سریال نامبر رو وارد کنید (همون کد اولی که نوشتین)تا بهتون یوزر نیم و پسورد بده...بعد توی قسمت فعالسازی خود آنتی ویروس اون یوزر نیم و پسورد رو وارد کنید تا آنتی ویروستون فعال بشه...
توی این قسمت سایت باید برید و فرم زیر رو پر کنید :
سلام دوستان
من 5 ساله که لایسنز اورجینال Smart Security دو کاربره میگیرم. شرکت ارائه کننده میگه به دلیل تحری م ها دیگه smart security تمدید نمیتونیم کنیم!!
امروز به سایت Eset سر زدم ، دیدیم برای روز پدر تخفیف 50% زده!!!!! یکساله - تک کاربره 30 دلار و به ازای هر کاربر اضافه 5 دلار اضافه میشه. قصد دارم برای دو سال بگیرم.
کلا یک سوال برام پیش اومده که چقدر تفاوت در عملکرد و به روز بودنِ لایسنز های اصلی و غیر اصلی هست؟
میارزه این مقدار پول رو سالیانه بدم؟ یا بهتره نسخه های ک ر ک شده رو دانلود کنم و از سرورهای داخلی آپگرید کنم؟
ممنون
ایران تحریم بوده ولی راحت آپدیت میشده سریالاش هم زیاد تو اینترنت هس ولی زود بلاک میشهنقل قول:
درسته قبلا بخاطر تحریم فروشی نداشتن ولی فروشنده ها از لاینسهای کشورهای دیگه از قبیل هند یا امارت تهیه میکردن
سرور فقط اصلی
داخلی اصلا درست نیست حالا هر آنتی ویروسی باشه
الان نمایندگی ایران داره میتونی از نمایندگی اصلیش در ایران بگیری
مهمترین فرقش پشتیبانی هستش و یکی دیگه مورد آپدیت اصلیها سریع آپدیتشون میاد و سرعت آپدیت شدن
میتونی تماس بگیری بپرسی شبانه روزی پاسخگو هستن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نشانه اوریجینال بودن محصولات ESET در خاورمیانه : کلیه لایسنس های ESET اورجینال باید در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فعال شوند.
ممنونم
برای تهیه دو کابره با شرکت چت کردم. گفتن "خیر فقط می تونید لایسمس تک کاربره و یا تحت شبکه تهیه کنید".
البته قیمت کام ایران هم با تخفیف جشنواره 39 دلاره که همون قیمت تخفیف خورده روز پدر هست. فکر کنم مجبورم از خود سایت nod بخرم.
سلام
من میخام باقابلیت play to ویندوزمدیاپلیر عکس یا... از تلویزیون پخش کنم اما لپ تاپ پیغام media is not availableمیدهد
در سایت مایکروسافت سرچ کردم گفته فایروال مانع میشه وقتی فایروال آنتی ویروس رو غیرفعال میکنم عکس از تلویزیون پخش میشه .
سوالم اینه که چطور میشه فایروال آنتی ویروس رو تنظیم کرد که مانع نشه و از ارسال فایل به تلویزیون جلوگیری نکنه؟
windows7,eset smart security5,smart tv samsung ua40h4865,windows media player12,