واسه من هم سرعت واقعا پایین اومده تا 2 روز پیش با 150 دانلود میکردم الان به زور به 40 میرسه سرویسم هم 1 مگ نامحدوده (مخابرات گلستان اهواز)
Printable View
واسه من هم سرعت واقعا پایین اومده تا 2 روز پیش با 150 دانلود میکردم الان به زور به 40 میرسه سرویسم هم 1 مگ نامحدوده (مخابرات گلستان اهواز)
سلام دوستان....
من هر چی میرم به سایت برای اینکه مقدار ترافیک باقیمانده رو نگاه کنم سایت باز نمیشه.... چیکار باید بکنم؟ادرسش عوض شده؟
فعلاً از دسترس خارج شده.با 2020 تماس بگیرید.نقل قول:
وضعیت سرعت بشدت بده دوستانی که توی اهواز هستن تایید میکنن ؟؟؟؟؟؟؟؟
سرعت من همین الان :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شهرهای دیگه رو نمیدونم ولی اهواز وضعیت بشدت خرابه , هیچکس هم پاسخگو نیستنقل قول:
الان یک هفتست که من همین وضعیتو دارم ولی مثل اینکه بقیه دوستان یکی دو روزه مشکل پیدا کردن
با 2 مگ سرعت بالای 40 نمیاد , الان که دارم حساب میکنم میبینم توی 3-2 ماه اخیر تعداد روزایی که مخابرات مشکل داشته خیلی بیشتر از تعداد روزایی شده که وضعیت نرمال بوده , دیگه داره میره رو اعصاب !
سلام
من معمولاْ همیشه شاکی هستم. هم وایمکس مبین دارم و هم adsl مخابرات.
ولی امشب بهترین اسپید تست تاریخ اینترنتم را گرفتم. ۵۱۲− ۲گیگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لامسب مخابرات داره روانیم میکنه .اینقد که مخابرات تو این یک ماهی ازشون سرویس گرفتم اذیت میکنه پارس آنلاین تو 5سالی که اشتراک .داشتم اذیت نمیکرد.سرعت الانم بین16تا20 .لامسب چقد قطع وصل میشه
منم پارس انلاین دیوونه کرد ، تو روز سرعتم 2 مگ، اونقت دیشب از 2 تا 7 صبح ، 100 مگ دانلود کرده ، یعنی هر روز سرعتم داره بدتر میشه ، اصلا کلا اونایی که تو اهوازن فکر نکنم کسی اینترنت خوب از شرکتی گیرش اومده باشه ، همه آشغالن نمیدونم چرا انقد این اهوازیا بدبخت فلک زدن ، هر چی بدشانسی و بدبختیه مال ما اهوازیاس ، کاشکه افغانستان و افریقا بدنیا اومده بودم نه مسلمون بودم نه ایرانی، اصلا قید اینترنتو کللللاااا زدم .
دوست عزیز باز خوبه که سرعتتون 2 مگه اصلش هم همینه سرعت شبانه مهم نیست حالا من کار ندارم که وظیفشونه ساعت رایگان کیفیت خوب بدن یا نه ولی چیز مفتی وضعش معلومه دیگه نباید انتظار زیادی ازش داشت ولی ما که مخابراتیم همون روزش هم سرعت داغونه پس برو خداتو شکر کن..نقل قول: