تبس: تری اگر در آرژانتین بود، مرده بود
هم تیمی وین بریج در صحبتهایی اعلام کرده که تری در صورتی که بازیکنی آرژانتینی بود،به خاطر کاری که انجام داده شاید کشته می شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت گل - به نظر می رسد که جنجال آفرینی های تری در انگلیس همچنان ادامه دارد. پس از اتفاقی که در جریان دیدار هفته گذشته چلسی مقابل منچسترسیتی و دیدار تری و بریج رخ داد و بریج حاضر نشد با تری دست بدهد و به گفته خیلی ها کاپیتان چلسی را تحقیر کرد، هواداران تیم ملی انگلیس نیز شب گذشته و در ورزشگاه ومبلی تری را هو کردند و اکنون کارلوس تبس آخرین کسی است که در این رابطه و برعلیه تری صحبت کرده است.
مهاجم باشگاه منچسترسیتی در صحبتهایی اعلام کرد:« اگر کسی در آرژانتین چنین کاری را انجام دهد، گویی که مرده است. بسیار سخت است که بخواهی در مورد کاری که تری با دوستش، بریج انجام داد اظهار نظر کنی. واقعا دردناک است که با همسر بازیکن دیگری رابطه نامشروع داشته باشی. تری اصلا اصول وجدانی را قبول ندارد و با این کاری که انجام داده نشان داده است که تعهدی به وجدان و اخلاق ندارد.»
تبس ادامه داد:« اگر در منطقه محل سکونت من، چنین رفتاری داشته باشی، دست و پایت را از دست می دهی و یا حتی بدتر، گاهی زنده نمی مانی.»
البته تبس در پایان صحبتهایش به این نکته اشاره کرد که برخورد او با تری در جریان این دیدار، اصلا ربطی به این ماجرا نداشته و گفت:« اصلا خودم را در این ماجرا دخالت نمی دهم. مشکلی در جریان این دیدار میان ما به وجود آمد، او پیراهن مرا کشید و از این بابت به شدت عصبانی شدم.»
کد:
http://goal.com/iran/news/1832/%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86/2010/03/04/1817828/%D8%AA%D8%A8%D8%B3%D8%AA%D8%B1%DB%8C-%D8%A7%DA%AF%D8%B1-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D8%B1%DA%98%D8%A7%D9%86%D8%AA%DB%8C%D9%86-%D8%A8%D9%88%D8%AF%D9%85%D8%B1%D8%AF%D9%87-%D8%A8%D9%88%D8%AF
2010/3/4