چی؟! :n04: سی پی یو اس3 و وان ایکس هر دو از نوع Cortex-A9 هستند فقط اس3 در فرکانس 1.4 گیگاهرتز هست و وان ایکس پلاس 1.7 گیگاهرتزه (هر دو هستههای یکسانی دارند) همین 10 درصد قدرت بیشتر رو هم به خاطر این فرکانس بالاتر (1700 در مقابل 1400) گفتم. اتفاقاً در زمینه مصرف انرژی و بهینه بودن چیپست Exynos 4412 ساخت سامسونگ به دلیل اینکه 32 نانومتری هست (چیپست انویدیا تگرا 3 در وان ایکس پلاس 40 نانومتری هست) بهتر و بهینهتر هست فقط در بحث قدرت اون هم در حد 10 درصد پایین تره که قابل لمس نیست. CPU اس3 و وان ایکس پلاس در مقایسه با پردازنده های Krait به کار رفته شده در گوشیهای الجی Nexus 4 و Optimus G یک نسل عقب تر هستند و الا هر دو یکی هستند (چهارهستهای کورتکس-ای9)، گوشی دیگهای با ساپورت OTG به صورت Native در این قیمت از برندی به جز سامسونگ نیست. در طراحی هم اس3 سفید رنگ زیباست و اونقدرها هم بد نیست (خود من رنگ آبی تیره یا مشکی اش رو نمیپسندم ولی سفیدش با توجه به اون نوار نقره ای دورش قشنگه البته سفیدش کمی هم گرونتره) در آخر هم بگم که من گفتم هم از HTC (مدل Desire HD)، هم از سونی/سونی اریکسون (Xperia S و Xperia Arc) هم از سامسونگ (Galaxy S2 و Galaxy Note) اسمارت فون داشتم و مادرم هم الجی (Optimus L9) داره و خودم فعلاً گلکسی اس4 دارم بیشترین رضایت رو از همین سامسونگ داشتم (همین رضایت باعث شد بعد از Galaxy Note به سراغ S4 بیام والا مد نظرم HTC One هم بود علی الخصوص از کیفیت صفحه نمایش و امکانات جانبی که بدون شک خیلی مهم تر از مسائلی مثل تفاوت 10 درصد قدرت پردازنده یا پرستیژ برند هست رضایت کامل دارم. انتخاب نهایی با خودتون هست ولی توصیه میکنم با دیدگاه منفی قبلی تصمیمگیری نکنید.