سیستم عجیب نیست یکی میبینی با 13 win گلد ؟
یعنی کلا 1 باخت نداشته ؟
این 3 وین پشت هم پوینت داره مثل اینکه ؟
Printable View
سیستم عجیب نیست یکی میبینی با 13 win گلد ؟
یعنی کلا 1 باخت نداشته ؟
این 3 وین پشت هم پوینت داره مثل اینکه ؟
سلام اقا ما 3 روزی میشه داریم بازی میکنیم توی سرور west هستیم پس شما کجایید اسم سرورتونو بگید منم بیام
lاقا من خسته شدم با این خارجیا بازی کردم دهنم سرویس شد اصلا نه کل کل میکنن نه هیچی
خوش اومدی لول کلا لول پایین باید تکی بازی کنی تا 30 بشی بعدش برو با دوستان بازی کن :n02:
اینم یه سایت واسه شروعت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نحوه آپ کردنه اسکیلو آیتما رو از اینجا میفهمی:n26:
واقعا مسخرست ... آره دقیقا همینه.نقل قول:
آدم زورش میاد به خدا :n27:
منم دیروز شروع کردم (با سه راند بازی کردن زارت به لول 5 رسیدم)توی سرور west هستم با آی دی HM741 . آی دی تو بگو تا اد کنیم. دیروز با AI یه دست زدم باختم ولی بعدش اومدم با بازیکنهای واقعی دو راند پشت سر هم رو بردم شد لول 5 .دو سوال از اساتید ... یک تیمی که inhibitor اش رو میزنند چطوری دوباره بازسازیش میکنه؟ ... بن کردن leaver ها چه تاثیری داره؟ منظور اینکه یک نفر بن بکنه یا چند نفر بعد از بازی بن کنند فرق داره؟نقل قول:
بابا این خارجی ها که گــــاون ! خـ ...... هستن !
اصلا نمی فهمن 4 ساعت دارم سیگنال میدم تاور رو بزنید وسط رو بریم پوش کنیم اصلا انگار نه انگار هر کدومشون رفتن یه جا !
میگم من الان تو eune بازی میکنم ! شنیدم که West خیلی بهتره همینطوره ؟
بعد پلیر هاش خیلی قوی هستن ؟ ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چون اگه قوی باشن نمیشه کیل گرفت !
لول یه بدی که داره نمیشه اصلا دینای کرد و هیرو هر چی باشه گلدش رو در میاره ولی تو دوتا اینطور نیست اینقدر دینای میدی که دهنش سرویس شه ! خدایی خیلی از چیز های لول بهتر از دوتا هست !
من که از 8 سالگی دوتا بازی میکردم تا 12 سالگی بعد اونم که تا الان 13 سالمه دارم Lol بازی میکنم که خیلی شاخ تر هست لول ! نمیدونم تو دوتا وقتی میمیری اعصابت خورد میشه ولی لول میمیری اصلا اینجور نیست !
دوستان یادتون نره جواب سوال هام رو بدین !
GL
بچه ها یه سوال.چطور میشه تو رنک هنگام انتخاب هیرو از بازی خارج شد و بازی رو دیسبند کرد.من خیلی دیدم که موقع انتخاب طرف خارج میشه و بازی رو خراب میکنه.من یه بار خواستم این کار رو بکنم بازی رو بستم خارج شدم ولی وقتی دوباره اومدم تو بازی reconnect داد و به همون بازی وصل شدم.
یه سوال دیگه هم الان برام پیش اومد.الان تو رده بندی bronze I بالاتره یا bronze V ؟
رده بندی 1 بالاتره به ترتیب 1 2 3 4 5 ....نقل قول:
باید قبل از اینکه ثانیه تموم بشه این کارو بکنی ... پیشنهاد میدم اینکارو نکنی چون از point ـت کم میشهنقل قول: