ای ی ی ی ی ی ی خدا این خیلی نامردی :41:
---------- Post added at 09:07 AM ---------- Previous post was at 09:06 AM ----------
از فضل پدر تو را چه حاصل؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Printable View
ای ی ی ی ی ی ی خدا این خیلی نامردی :41:
---------- Post added at 09:07 AM ---------- Previous post was at 09:06 AM ----------
از فضل پدر تو را چه حاصل؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دیگه همینه اگر بخوای پیشرفت کنی باید پول خرج کنی
سلام به همه ... خسته نباشید به همه کنکوریای 90 من پارسال کنکور دادم و الانم بعد از 4،5 ماه اومدم ببینم چه خبره
اومدم بگم ازین فرصت باقیمونده خوب استفاده کنید اگه یه هوش معمولی داشته باشید با این فرصت حدودا 5ماهه اگه هیچیم نخونده باشید به هدفتون ( حالا یکم هدف متوسط) میتونید برسید اگه هم یه پیش زمینه ای دارید از درسا که دیگه میشه به هر هدفی که دارید برسید ... خلاصه فکرتونو با مسائل دیگه مشغول نکنید از وقت حداکثر استفاده کنید تا نتیجشو ببینید
همه مباحثو سعی کنید تا عید حداقل 1بار خونده باشید بعد از عید دوره کنید و تست زیاد بزنید ... بازم میگم وقت خیلی ارزش داره بیخودی هدرش ندید بعد از عید یعنی دقیقا از 1فروردین تا کنکور ( نمی دونم چه روزیه ) خیلی خیلی خیلی سریع می گذره
امیدوارم همه به نتیجه برسید آرزوی موفقیت واسه همتون دارم .
بچه ها یه سوال حیاتی
واسه ثبت نام کنکور هنر و زبان باز وقت میدن یا نه؟؟؟؟؟؟؟
تازه به سرم زد که اونا رو هم بدم تا تو کنکور ریاضی یکم از استرسم کم تر بشه.
شایدم رفتم هنرو باستان شناسی چیزی شم و به آرزوی کودکیم برسم.
قابل توجه داوطلبان آزمون سراسری سال 1390نقل قول:
آخرین مهلت ثبت نام ساعت 10 صبح روز شنبه 4 دیماه 1389 می باشد.داوطلبانی که به علت عدم تایید سوابق تحصیلی و یا موجود نبودن اطلاعات سوابق تحصیلی و یا هر علت دیگر موفق به ثبت نام نگردیده اند می توانند از تاریخ 25 بهمن ماه لغایت 2 اسفند با مراجعه به سایت سازمان اقدام به ثبت نام نمایند.
من خونده بودم که تو این مدت یعنی 25 بهمن تا 2 اسفند میشه زبان یا هنر رو ثبت نام کرد ولی نمیدونم میشه هر 2 رو ثبت نام کرد یا نه...
سلام من که ثبت نام کردم ولی دستتون درد نکنهنقل قول:
راستی مگه علا فه مندی هاتو پر نکردی؟
من شنیدم میشه ولی مطمئن نیستم:13:
من زبان شرکت کردم ولی چون یه مدت درگیر این شده بودم که هنر هم شرکت کنم دنبالش بودم ولی الان پشیمون شدمنقل قول:
ولی هرکی هم که علاقه مندیشو پر نکرده تو این فاصله میتونه انتخاب کنه
هدفم این درصدهاست:
ادبیات:56 عربی:55 دینی 61 زبان 57 زمین شناسی صفر ریاضیات 21 زیست شناسی57 فیزیک24 شیمی48
رسیدن به این درصدها کار سختیه؟چی کار کنم به این درصدها برسم؟
نقل قول:
فکر میکنم باید درس بخونی :دی مطمئن نیستم :دی :39:
هیچی کتابایی که بچه ها معرفی کردن تو بخش کتاب رو بگیر و برو فقط و فقط بخون و تست بزن که اصلا وقت برای گرفتن مشاوره تو پی سی ورد نیستنقل قول:
زیست را فقط و فقط سبز را بگیرو بخون البته بعد از دقیق خوندن کتاب و خوب فهمیدن درس