بهترین کار اینه گوشی رو خاموش کنی و اسپری خشک ناهید بزنی و محکم خیلی تند دکمه رو فشار بدی تا خشک شه.مال من اینطوری مثل روز اولش شد.
Printable View
بهترین کار اینه گوشی رو خاموش کنی و اسپری خشک ناهید بزنی و محکم خیلی تند دکمه رو فشار بدی تا خشک شه.مال من اینطوری مثل روز اولش شد.
امین جان این اسپری رو باید از کجا بگیرم؟
ببخشید دیر جوابت رو میدم.هم میتونی از شهرک های سی دی بگیری و هم از جاهایی که قطعات برقی میفروشن تهیه کنی.حتما هم برای استفادش گوشی رو خاموش کنین.نقل قول:
در ضمن من آرمینم.
سلام
بچه ها برنامه ای برای multitask بصورت جداگانه برای ایفون 4 هستش ؟ (به غیر اون 2 بار زدن پشت سر هم دکمه هوم)
خودتون جواب رو گفتیدنقل قول:
سمت راستیه اگه جاهاشونو اشتباه نکنم اسپیکره اون یکی میکروفون
گاهی اوقات با نصب برخی توییک های اشتباه و مخرب به iDevice آسیب های زیادی می رسه، ولی همه اونها قابل بهبود هستن.نقل قول:
1. تمام توییک هایی که این چند وقت دانلود کرده اید پاک کنید از سیدیا. ( در سیدیا به قسمت ابزار دانلود شده بروید و Modify را بزنید.)
2. اگر دیدید بازهم درست نشد آیفون رو ریستور کنید به آخرین نسخه.
توییک های متعددی هستن که به شیوه های مختلف قابلیت مولتی تسکینگ را به iDevice ها اضافه می کنند. کافیست در گوگل سرچ کنید : Multitasking Tweak For iPhoneنقل قول:
سلام خسته نباشد دوستان
میگم اینجا جایی واسه خرید و فروش نداره
میخوام گوشیمو بفروشم ؟؟
ممنون
من دکمه موبایلم خوب کار نمیکنه جیکار کنم؟
حذف شود ...
من آیفون 4 واسم آوردن از اروپا ...... سیم کارت انداختم و اوکی بود یعنی لاک نبود .
الان میخوام نرم افزار بریزم و اینا ...... آیدی نمیتونم بسازم چون کارت میخواد . آی او اس 6 هم هست چطوری جیلبرک کنم ؟
کمک