ببخشید انگار سوتی دادم.نقل قول:
خب اکشال نداره. تا چندی بعد احتمالا -- بلوری هم میاد به بازار.:11::11:کد:http://www.-------------.com/forum/t8161.html
Printable View
ببخشید انگار سوتی دادم.نقل قول:
خب اکشال نداره. تا چندی بعد احتمالا -- بلوری هم میاد به بازار.:11::11:کد:http://www.-------------.com/forum/t8161.html
با عرض سلام خدمت دوستان
من دیروز لپ تاپ asus pro64jq رو با گارانتی امرتات و هارد 500 و بدون ویندوز به قیمت 1.400.000 خریدم الان چند تا سوال دارم
1.این لپ تاپ با asus n61jq چه فرقی دارد ؟کدومشون بهتره؟
2.باس رم رو چطور میشه فهمید میخوام بدونم باس رمش 1333 هست؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.
سلامنقل قول:
مبارکه
انشالله به قول دوستان فنش برات بچرخه
فرقی ندارن دوتاشون هم یکی هستن فقط اونطورکه میگن پرو64 یه مدل سفارشی از ان 61 هست.
باس رم را هم میتونی با برنامه اورست ببینی.
برنامه اورست را برات گذاشتم میتونی از لینک زیر دانلود کنی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با اینا هم میتونی ریجیسترش کنی
C6P3F-5EE47-6E4A3-C4PFF-J2BTC
RFSPH-L4K47-NP4AW-K49AF-93NZP
اقا اینم عکس msconfig ما:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تایم گرفتم با fast boot یک و نیم دقیقه طول کشید کلهم بیاد بالا.ممنون:31:
سلام جناب وایومن چه خبر؟ مطالب جدید چی داری استفاده کنیم؟
چرا دیگه مثل قبل تو این کلوپ فعالیت نداری؟بالاخره شما از پیشکسوتان این کلوپ هستید.:20:
مهران جان شما چطور؟:46:
سلام از بندهنقل قول:
شکر خدا.من از لحاظ کاری خیلی سرم شلوغه و متاسفانه وقت کافی ندارم.از این جهت از همه بچه های کلوپ عذرخواهی میکنم.:11:
چه قدر زیاد !! شاید مثل من برنامه ریختی پر کردیش.:31: این پراسزها رو دیزبل کنی بعضی برنامه ا منفجر میشه ها !!!!:31: نکن این کارو ....:11::11:نقل قول:
داداش واقعا نمیدونم بگم کدوم رو بیاری بیرون حالا اقا علیرضا هم گفتن . بهتره با هاش بسازی .نقل قول:
:31:فیلمیدید مارو؟!!!!!!!!!!!!!!!اینا زیاده؟؟؟؟بیشترش که ماله خودشه.بعد realplayer , clone drive . ... اگه بالا نیاند سیستمم منفجر میشه؟؟؟؟بابا دست مریزاد:10:نقل قول:
؟؟؟:31::31::31:حالا واقعا با این برنامه ها چرا کنده؟؟؟؟راستی 1.5 دقیقه زیادهست اصلا؟؟؟:31::31:
یه برنامه هایی با نام های c++ یا netframe work یا جاوا هست که لازم بودن همشون درست اما تو program and features مثلا از نت فریم ورک سه تا دارم.یا از سی++ چند تا دارم یا چندتا آپدیت دارم .اینا اضاف نیستن؟؟میخواید عکس از اونجا هم بذارم؟؟؟:31: