نقل قول:
چه توطئه ای؟
Printable View
نقل قول:
چه توطئه ای؟
با vp.n تست پینگ رو گرفتی؟ کلاً پینگت خوبه.نقل قول:
سرعت اکثر سایت ها از جمله ایرانی ها کم شده. اما جالبه که من جمعه پیش از سایت مایکروسافت فایلی برای دانلود گذاشتم و با یک کانکشن سرعت کامل رو داد. اما حتی سرور های ایرانی اینطور نبود.نقل قول:
خوب خیلی عجیبه که وقتی سیستم جوابگوی سرعت 60 کیلوبایت در ثانیه هستش، یه قسمت از اینترنت با همین سرعت بیاد و یه قسمت دیگه، در حالی که توانایی تامین یه همچین سرعتی رو هم داره، با سرعت 100 برابر کمتر بیاد!!نقل قول:
به نظرم عمدا یه جاهایی رو کند می کنند که به مردم روزهای جمعه از اینترنت چیزی دانلود نکنند (یعنی در واقع دارند به حکومت حال میدن). [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بفرمایید! نگفتم؟!نقل قول:
دوستان سلام
می خواستم بدونم کیفیت مبین نت تو ساری چطوری ؟آخه تو محدوده ما (کوی شفا -روبروی 600) بعضی جا کابل نوریه adsl ارائه نمیشه.اگه اطلاعاتی دارین بگین تا من هم استفاده کنم.
راستی این منطقه کلا" تو محدوده outdoor 4قرار داره.
مرسی
@mahi58
منم چند روزه با دانلودام مشکل دارم. دو مرتبه هم زنگ زدم ولی جواب درست نگرفتم. یک دفعه گفت که خود مخابرات پی2پی رو محدود کرده، یکی دیگه می گفت مشکل از خرابی خطه.
این پستی هم که زدی اولیه که من این چند روزه می بینم که کسه دیگه ای هم غیر از من مشکل داره. باید ببینیم چه جوریه فراگیره یا نه. فعلا که جواب درست نمی دن.
نقشه نواحی تحت پوشش مبین نت رو میشه تو google earth دید.
برای هر منطقه یه فایل با فرمت kmz وجود داره که اگه Google Earth داشته باشید می تونید ببینید.
برای گرفتن نقشه ها می تونید از لینک های زیر استفاده کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با یک کانکشن دانلود میکنی که اگر قطع شه کارت تمومه که!!!!!!!نقل قول:
من با 4 کانکشن دانلود میکنم معمولا حتی وقتی سرعت خرابه. حوصله ندارم وسطاش یهو قطع شه.
جمعه رو نمیدونم اما در اینکه عمداً در روز هایی خاص اینترنت رو قطع و یا سرعت آنرا کم میکنند شکی نیست. یا اینکه در ساعاتی خاص login کردن با یاهو مسنجر ممکن نیست.نقل قول:
با یک کانکشن رو گفتم تا کیفیت سرویس دستتون بیاد. البته من فکر نمیکنم تعداد کانکشن ربطی به قطع شدن داشته باشه.نقل قول:
جالبه بدونید امروز که شنبه هست هم کیفیت سرویس همونه.
شوخی: به نظر میاد "دوستانی:21:" که سرعت اینترنت رو کم میکردن یادشون رفته دوباره درستش کنند.