جالبه که به یکی از دوستای منم زنگیدن همینو گفتن!نقل قول:
در صورتی که یک کوچه اونورترش یکی از اشناهاشون با مودم داخلی بدون هیچ مشکلی داره سرویس می گیره.
این دوست ما هم مجبوره بگیره چون ADSL نمی دن اونجا.حالا قراره پول رو بریزه بیان نصب کنن.
Printable View
جالبه که به یکی از دوستای منم زنگیدن همینو گفتن!نقل قول:
در صورتی که یک کوچه اونورترش یکی از اشناهاشون با مودم داخلی بدون هیچ مشکلی داره سرویس می گیره.
این دوست ما هم مجبوره بگیره چون ADSL نمی دن اونجا.حالا قراره پول رو بریزه بیان نصب کنن.
کجا زنگ بزنم؟ ایرانسل که اصلا جواب گو نیستند..!نقل قول:
بابا صد بار تا حالا گفتم اگر زنگ نزدن باید خودتون زنگ بزنید و اگر گوش نکردن دوباره زنگ بزنید
با یک سیم کارت ایرانسل (به خاطر این که هزینه نداشته باشه) زنگ بزنید و گوشی رو بذارین رو بلندگو , هروقت برداشتن حرف بزنیدنقل قول:
سلام...
من 22/11 ثبت نام کردم و پریروز بهم زنگ زدن و امروز پولو ریختم حساب و چند ساعت پیش هم sms ایمل دادن که پول واریز شده...
کارشناش که زنگ زد گفت به خاطر تاخیر دو ماه اشتراک رایگان میدن !!!! یعنی واقعا میدن:18:
در ضمن خیلی به حرف این به اصطلاح کارشناسها توجه نکنید چون به من که زنگ زد گفت منطقه شما پوشش نداریم و روی نقشه هم حدود یک سانت تو محدوده قرمز هستم اما همسایمون داره با مودم داخلی راحت کار میکنه و منم وقتی قضیه رو گفتم طرف هنگ کرد . البته تراکم ساختمانی کمه و فکر کنم به همین خاطر اینجا انتن میده....
حالا میخاستم بدونم کسی هست که تو دهه زجر ثبت نام کرده باشه و مودم تحویل گرفته باشه؟
ممنون..
سلام
به منم زنگ زدن گفتن شما هم امکان داره جواب گو نباشه ولی اگه میخواین میتونیم براتون بیاریم و تو اردیبهشت هم میتونیم بیاریم و به خاطر این دو ماه دیر کرد اشتراک رایگان میدهیم!!
نمیدونم والا تا اردیبهشت خیلی دیره من زودتر میخواستم عجب بدبختیه ها!!
من نفهمیدم چی شد !!!
به خاطر دو ماه تاخیر , اشتراک رایگان میدن یا به خاطر تاخیر, دو ماه اشتراک رایگان میدن....!!!!
به من که زنگ زدن امروز گفتن میان از ساعت 12 تا 18 منتظر باشید بعد از 15 روز بالاخره زنگیدن بیان برای تعویض مودم از اون 635 که خیری ندیدیم ببینیم این 632w چه جوریه
نقل قول:
فکر کنم به خاطر این دو ماه تاخیر دو ماه اشتراک رایگان میدن !
یعنی مودم رو تو اردیبهشت میدن!!!!
کسی میدونه این آپدیت نرم افزار مودم برای چیه؟
چرا لازمه این کار رو انجام بدیم؟ من شنیدم برای اینه که تنظیمات رو Default بذارن روی ttls
خب خود ما که این کارو انجام دادیم دیگه چه نیازی بهش هست؟
اگر کسی اطلاعی داره دیگران رو هم راهنمایی کنه.
راستی سرعت من هم از امروز در تهران خیلی شدید افت کرده
مخصوصا سرعت باز شدن بسیاری از صفحات....