آقا این تبلیغاتو چرا نمیشه زد جلو ؟ :13:... واسه شما هم همینطوره ؟!؟
Printable View
آقا این تبلیغاتو چرا نمیشه زد جلو ؟ :13:... واسه شما هم همینطوره ؟!؟
با مدیا پلیر کلاسیک راحت میتونید بزنید جلو
توی DVD player های خونگی نمیشه زد جلو تبلیغاتش رونقل قول:
با اینکار فکر کنم بیشتر هم پول بابت تبلیغات میگیرن چون زوری مجبور میشه ببینه طرف : دی
برای من تبلیغات نداره : دینقل قول:
دل کردم :31:
سلامنقل قول:
می دونم جاش اینجا نیست ولی من نمی تونم باور کنم که این همه تیکه یهو واتفاقی در این سریال گنجوده شده باشن..
واقعا کاری ندارم که مدیری طرف کی هست و چرا این کار را انجام می ده ولی کریسمس عالی بود ولی خیلی خوب شبکه های مسخره ی ماهواره رو نقد کرده بود برای مثال برید شبکه کیلیک ست و اون مسابقه رو ببینید به نظر من بنفشه خواه عالی تر اجراش می کرد:دی
کاری نداره که
توی DVD player برای قسمت 1 شماره 3 و قسمت 2 شماره 6 و قسمت 3 شماره 9 را بزنید
میاد اول همون قسمت ، بعد تبلیغات
به طنز قوی بودن یا نبودنش کاری ندارم ولی انصافا بامزه هست ! تنها جایی که می خندونه من رو همین تیکه هاست !نقل قول:
ه نظر من که رفته رفته داره کش میاد و آبکی میشه.
چند تا تیکه بی مزه هم طنز نیست.(مثل عشوه بابا اتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
من معمولا خیلی قسمت های این سریال رو که قابل پیش بینی هست رو میزنم جلو و نگاه نمی کنم (که زیاد هم هست) ولی مثلا اون سکانس که بابای اتی و باباشاه تو مطبخ
می خواستن باب سخن رو با الیز باز کنن رو بیشتر 10 بار نگاه کردم و خندیدم !
این طور که تو سایت رسمیش نوشته :
مجموعه هجدهم قهوه تلخ از 16 اسفند ماه منتشر میشه.یعنی دوشنبه.
طنز و بامزه بودن دو مقوله متفاوتن.:46:نقل قول:
منم اولش به تلفظ کلمات باباشاه میخندیدم ولی الان دیگه طوری شده که دو تا پیرمرد شدن پایه های اصلی طنز سریال.(مگه چقدر میتونه کلمات بفرمیو و بگیو یا کیه رو تو سریال جا بده؟!!!)هر وقت بلوتوث از بار طنز سریال کم میکنه تو صحنه بعدیش پیرمرد ها رو نشون میده که یه جورایی جبران کنه.
منم با شما موافقم بعضی قسمتاش بامزش ولی طنزش خیلی ضعیفه.
داداش سایت رسیمش کدومه؟؟نقل قول: