پس يادت باشه به جان ووكمن دعا كني كه تاپيكو احداث نمود ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Printable View
پس يادت باشه به جان ووكمن دعا كني كه تاپيكو احداث نمود ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خدا این ووکمن جان رو از ما نگیره . خدا ستاره هاشو بیشتر کنه . خداکنه مدیر بشه . خداکنه ...نقل قول:
خوبه؟
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــ
تا حالا پاکتی رو پست پیشتاز کردین؟
یه برچسبی روش می زنند. اگه دقت کرده باشین اون بالاش اینجوری نوشته
پست پیشتاز Post Pishtaz
من نمیدونم این اسمش چیه ولی اشتباه خیلی بزرگیه!
يك سوتي تر و تازه امروز دادم!:34:
:
امروز چون روز آخري بود كه ميرفتيم مدرسه دوستان مبايلهاشونو آورده بودن تا عكس بندازن:21:
توي حياط ايستاده بودن ژست ميگرفتن از نوع كماندويي ، هندي و...:31:
بعد دوستم اومد گفت حالا نوبت توئه بيا از ما عكس بگير موبايلشو داد دست من و رفت ايستاد كنار باغچه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم اصلا حواسم نبود كه موبايل دستمه خيال كردم دوربين زنيته! موبايلو برعكس كردم از توي سوراخ ديافراگمش نگاه كردم بعد يهو همه خنديدن منم حسابي ضايع شدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگي جون بگو موبايل من بود :31:نقل قول:
بگو همكلاس من بودي :27:
بگو چقدر خنديديم:31:
واي يادش بخير كه هر روز به يه شوقي ميرفتم هنرستان:41:
واي حالا يه سوتي از من::31:
امروز مامانم بهم گفت برو از باغ اون گل رو بيار واسه من(آخه گل روز بود و تو گلدون بود و خيلي هم قشنگ بود)
من خنگ رفتم اون گل رو چيدم و آوردم :18:
بقيه اش رو خودتون حدس بزنيد ديگه كه چي شد:19:
وقتي مامانم افتاد دنبالم پام ليز خورد و به شدت افتادم تو حوض و خيس شدم:18:
پارسال با اعتماد به نفس کامل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رفتم جلوي دبير عربيمون گفتم ببخشين پريچهر اسم عربي يا فارسي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟!!!!اونم گفت داري تست هوش ازم ميگيري اين که هم پ داره هم چ من ديگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
تو هم با اون مبايلت دكمش هم خراب بود!:21::27:نقل قول:
میشه واضح تر بگینقل قول:
یه بار بابام بهم گفت برو شیر برای کلمن بگیر.
منم بیرون که رفتم یادم رفت بگیرم.
شب که برگشتم بابام گفت شیر گرفتی؟
گفتم نه هر سوپری رفتم شیر نداشت.
بابام گفت: نرفتی اشکال نداره حالا چرا دروغ میگی؟ شیر کلمن رو میگم نه شیر پاستوریزه.
اسم پریچهر از این حروف تشکیل شده:نقل قول:
پ ر ی چ ه ر
میدونی که در زبون عربی این حروف وجود نداره....
پس این یه اسم ایرونی بید!!
:46:
چند روز پيش داشتم صورتمو اصلاح ميکردم کارم که تموم شد ميخواست ماشي رو خاموش کنم هرچي با شير آب ور رفتم خاموش نميشد بعد يه خورده به دستام نگاه کردم و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]