ادامه ی چند تا پست بالاتر:
7- امنیا از لحاظ موزیک زیاد آش دهن سوزی نیست.. کیفیت صدا تو هندزفری خوبه ولی اسپیکر گوشی خیلی از 5800 ضعیفتره... اگه 5800 رو بگیری دستت و آهنگ بذاری باهاش میبینی که به دستت ضربه میزنه...
8-سرعت 5800 واقعا خوبه و خیلی زود بالا میاد.. سرعت امنیا هم خیلی خوبه و سریع دستورات رو عمل میکنه..
9- یه توصیه... برو تو کلوپ 5800 تو همین سایت و ببین اوضاع بازی و نرم افزار واسش چه جوریه.. ولی ما که برنامه های سیمبین روش زیاد نصب کردیم و مشکلی پیش نیومد.. البته اولش دوستم یه خورده اذیت شد تا به قول خودش گوشیو هک کرد.. که البته زیادی از برنامه های سیمبین و وین موبایل دارن مشترک میشن... و صد البته واضحه که برنامه های کاربردی واسم طول نکشید... همونطور که قبلا هم گفتم الان بسیاره وین موبایل گسترده تره ولی ببین آیا این برنامه ها تو 2 سال آینده به کارت میاد یا نه؟
10- توصیه ی من: شما اگه واست موزیک خیلی مهمه پاکت یکم ضعیفه تو کیفیت و قدرت صدا ولی از لحاظ برنامه برای پخش موسیقی برنامه زیاد داره....... شما اگه بازی خیلی واست مهمه حتما به طور جدی به پاکت کیبرد دار فکر کن و یه سرچی بزن... اس ام اس که هر گوشی بخری مشکلی نداری... واسه سرعت هم خیالت راحت امنیا سریعه( عین بنز واست برنامه میاره بالا) 5800 هم واقعا سریعه.. به آیفون هم فکر کن و یه سرچی بزن... در آخر اینکه پاکت و سیمبین از دو خانواده ی مختلف هستن.. کسی که پاکت میگیره به فکر صدا و دوربین نیست .. درسته که اگه این فاکتور ها رو هم داشته باشه بهتره ولی کاربرد پاکت چیز دیگس.. لااقل واسه من که اینطوره... اگه سوال خاصی بود در خدمتم و کاشکی یه مورد جزئی رو بپرسی که منم جواب دقیق بدم و کارت زود راه بیوفته... توصیه آخر: اگه دیدی کسی بهت میگه که آی این پاکت خیلی تکه و اله و بله و جیمبله شما زیاد توجه نکن چون آدم جو گیر و متعصب زیاده... امنیا پاکت خوبیه و منم راضیم ازش ولی دیگه انقدراهم که بعضیا گندش میکنن نیست... هم خونه ایم هم از 5800 راضیه و اصلا پشیمون نیست..