ببینید,دی وی دی پلیرها همه به نوعی با زیرنویس فارسی srt مشکل دارند.حالا جدا از این این مسئله بهترین پلیرها برای ساپورت زیرنویس و فرمت پلیرهای شرکت ال جی هستند.نقل قول:
Printable View
ببینید,دی وی دی پلیرها همه به نوعی با زیرنویس فارسی srt مشکل دارند.حالا جدا از این این مسئله بهترین پلیرها برای ساپورت زیرنویس و فرمت پلیرهای شرکت ال جی هستند.نقل قول:
با سلام
من میخوام یه دستگاه دی وی دی پلیر ( بدون بلوری ) بخرم.
چه دستگاهی رو پیشنهاد میدید که فایل های تصویری بخصوص MKV و AVI رو با زیر نویس فارسی خوب پخش کنه؟
میخوام اون دستگاه اگه فایل ها رو بصورت DATA روی DVD بریزم بازم پخش کنه
نظرتون راجع به مارشال چیه شنیدم همه نوع فرمتی رو با زیرنویس به راحتی پخش میکنه
سلام.نقل قول:
بله پلیرهای چینی معروف مثل مارشال تو این زمینه ها انعطاف بالایی دارند فقط مشکل کیفیت پایین ساخت هست.
من مدل ال جی 750 خریدم زیرنویس ساپورت . mkv . external hdd.bluray 3dنقل قول:
دوست عزیز من چند سوال در مورد اسن دستگاهی که خریدید داشتم. اگه جواب بدید ممنون میشم.نقل قول:
1- همه نوع فایل با فرمت 1080P full HD پخش میکنه؟ آیا امتحان کردید؟ MP4 AVI MKV
2- آیا در زیرنویس فارسی مشکلی نداره؟ چه نوع فرمتی از زیرنویس رو میخونه؟ Srt sub ....
3- هارد دیسک تا چه ظرفیتی میخونه؟
4- از روی یک DVD که فایل های تصویری بصورت Data با فولدر بندی روش ریخته شده باشه چیزی پخش میکنه یا باید DVD Video باشه
ممنون اگه امتحان کنید و جواب بدید
دوستان سلام.آیا آپدیتی برایphilips3588k/98 وجود داره که بشه ارتقاش داد. چون یه فیلم با فرمت mkv 1080p دارم که این نشون نمیده؟ راه حلی داره یا نه؟
صحبت ارتقا که میشه ارتقا نرم افزار فیلیپس اصلا وجود داره کجا میشه دانلود کرد؟با ارتقا تعداد فایلهای قابل پخش توسط دستگاه افزایش مییابد؟
سلام، اینجا کسی هست با X.Vision XDVC-555 کار کرده باشه؟ میخوام بدونم با زیرنویس فارسی SRT مشکل داره یا نه. گیرنده اش چطوره؟ ممنون میشم جواب بدید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان دستگاهی هست که زیرنویس فارسی رو ساپورت کنه؟ HD Player یا Blueray Player ... بدون محدودیت قیمت.
صحبت ارتقا که میشه ارتقا نرم افزار فیلیپس اصلا وجود داره کجا میشه دانلود کرد؟با ارتقا تعداد فایلهای قابل پخش توسط دستگاه افزایش مییابد؟ دوستان سلام.آیا آپدیتی برایphilips3588k/98 وجود داره که بشه ارتقاش داد. چون یه فیلم با فرمت mkv 1080p دارم که این نشون نمیده؟ راه حلی داره یا نه؟