من میخوام adsl بگیرم که محدودیت زمانی داشته باشه ... پیش شمارم هم 44 هست ... ( تهران )
اگه ممکنه بهترین سرویس دهنده ی این نوع adsl رو معرفی کنید
یه توضیح هم در مورد قیمتش بدین ... ممنون
Printable View
من میخوام adsl بگیرم که محدودیت زمانی داشته باشه ... پیش شمارم هم 44 هست ... ( تهران )
اگه ممکنه بهترین سرویس دهنده ی این نوع adsl رو معرفی کنید
یه توضیح هم در مورد قیمتش بدین ... ممنون
محدوديت زماني يا محدوديت حجمي؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
آقا این منطقه مخابراتی پاسداران خبر دارین پورت اضافه کردن یا نه ؟ والا تابستون ما هرچی گشتیم کلا 4 و 5 تا شرکت پیدا کردیم همه گفتن پورتا پره ! ( چه منطقه فعالی!!!) دوستان اگه شرکتی می شناسین که جای خالی داره به من معرفی کنین دعاتون می کنم !
ممنون
سلام
میخام
adsl بگیرم راهنمایی کنید
سرعتی که بشه باهاش world of warcraft بازی کرد.
ممنون اگه راهنما یی کنیر .
نقل قول:
به سرعتتون زیاد بستگی نداره بیشتر پینگ سرویستون مهم هست که چند ms باشه برا بازی هم سرعت حداقل سرعت 128 با پینگ 200-300 ms برا کلا بازی آنلاین مناسب هست WOW هم فکر نکنم زیاد بازی سنگینی برا آنلاین بازی کردن باشه تو شرکت ها هم داتک پینگ سرویساش ای از بقیه بهتره و من خودم هم از شاتل 512 اکو دارم با پینگ 200-250 خوب بد نیست بازی آنلاین هم زیاد میکنم هیچ مشکلی وجود نداره
حالا دیگه بستگی به خودتون داره که کدوم شرکت و کدوم سرویس رو بپسندید:46:
با سلام خدمت دوستان
من مي خوام بعداز مدتها سرويس adsl بگيرم
البته من در منتطقه شهيد منتظري ( شهرري ) هستم.
مثل اين كه فقط صبانت و سپنتا و پارس آنلاين و آسياتك توي اين منطقه خدمات ميده.
صبا نت كه گفته پورت خالي نداره . توي نظر سنجي ها هم سپنتا آمارش پائينه.
پيشنهاد مي دهيد كه چكار كنم؟
آيا صبانت ارزش داره كه براش توي نوبت بمانم؟!!
با تشكر
نقل قول:
نه ارزش موندن نداره من خودم مرکز عاطف هستم از اول ماه مهر تا اواسط آبان صبر کردم ولی هیچی به هیچی هنوزم پورت خالی نداره:18:
به همین خاطر رفتم از شاتل سرویس گرفتم و خودمو راحت کردم
اما در مورد پارس من خودم 6 ماه پارس داشتم نمیگم بد بو با 128 25-30 سرعت دانلودش بود
ولی خوب شبانه رایگان نداره
آسیا هم اگه 128 با محدودیت بگیری مثل صبانت بهت سرعت 512 رو میده ولی اگه نامحدود بگیری همون 128 میده و این هم تنها مشکلش شبانه رایگان نداشتنشه :19:
سپنتا هم که کلا یوزر هایه خیلی کمی داره و قیمتاشم سر سام آوره کیفیتشم فکر نکنم خوب باشه :2:
موفق باشی
به نظر من که ارزش ندارهنقل قول:
آيا صبانت ارزش داره كه براش توي نوبت بمانم؟!!
آسیاتک بگیری بهتره
منم موافقم همون آسیا رو انتخاب کن اگرچه شبانه رایگان نداره ولی هرچی هست از صبانت بهتره:46:نقل قول:
دوست من از فن آوا بگیر .... شبانه رایگان داره ...
من از لوتوس گرفتم که زیر مجموعه فن آوا هست ... 512 با ترافیک 5 گیگ ماهی 900/19