دوستان مودم adsl 2+ با adsl معمولی هم کار میده دیگه ؟ یعنی مثلا من مودم رو خودم بخرم مشکلی پیش نمیاد دیگه ؟ یا اینکه حتما باید از سرویس دهنده بخرم ؟
Printable View
دوستان مودم adsl 2+ با adsl معمولی هم کار میده دیگه ؟ یعنی مثلا من مودم رو خودم بخرم مشکلی پیش نمیاد دیگه ؟ یا اینکه حتما باید از سرویس دهنده بخرم ؟
دوستان یکی محبت کنه جواب سوال منو بده :
با bipac 5210s میشه اینترنت بی سیم راه انداخت طوریکه احتیاج به روشن بودن کامپیوتر نباشه یا نه همیشه نیاز به روشن بودن سیستم هستش؟
اره جواب میده!نقل قول:
نه مشکلی نیست!
ولی اگه سرویست adsl2+ هست و میخوای مودم بخری بهتره مودمی بخری که adsl2+ را ساپورت کنه!
سلام
من مودم Asus am602 دارم . اونو کانفیگ کردم و یه کانکشن هم تو ویندوز درست کردم.
و الان با کانکشن از توی ویندوز به اینترنت وصل میشم.
میخوام بدونم که آیا میشه فقط با کانکشن مودم به اینترنت وصل شد و دیگه یه کانکشن اضافی تو ویندوز ایجاد نکرد.
در ضمن اینم بگم که من خودم مودم را کانفیگ کردم (با چیزایی که تو اینترنت خونده بودم) , ولی نتونستم از مودم به
ایتنرنت وصل شم.
من تو تنظیمات مودم user-name , password را وارد کردم و بقیه تنظیما رو هم pppoe , LLC قرار دادم. service cat=UBR Whitout PCR گذاشتم.
در ضمن من مشترک صبانت هستم.
ممنون از راهنمایی
بله چرا که نشه!نقل قول:
کد:http://shatel.ir/images/stories/FAQ/am602.pdf
سلام
بچه ها من می خوام یه مودم بگیرم ولی هیچ اطلاعاتی ندارم کمکم می کنین قیمتاشون رو هم یادتون نداره
همین ایسوس am 602 خیلی خوبه. اکثر شرکتا هم مشکلی باهاش ندارن. 45 تا 50 تومننقل قول:
نقل قول:تایید میشه همون asus am602 بگیر مودم خوبی هست! البته با isp هم مطرح کن!نقل قول:
سلاو.
من از شرکت آساتک قصد خرید ُِadsl را دارم . سر مودم گیر کردم .
چی بگیرم . ارزان باشه ممنونم.
مشخصات و قیمت رو درج کنید ممنونم.
راستی به طور کل ارزان ترین شرکت که adsl می ده . چی هست !؟