ولي من هرچي مودم رو ميزنم چراغ روشن نميشه براي همين يه كوچولو نگرانم ...............!!!!!بازم دست درد نكنه.البته يه سوال برايشما كدام مركز مخابراتي بود ؟من مركز پيام نورم ..........؟!
Printable View
ولي من هرچي مودم رو ميزنم چراغ روشن نميشه براي همين يه كوچولو نگرانم ...............!!!!!بازم دست درد نكنه.البته يه سوال برايشما كدام مركز مخابراتي بود ؟من مركز پيام نورم ..........؟!
سرعت رو با speedtest شبانه نمیشه دید واسه من قاطی میکنه میزنه 3 مگ 12 مگ و ... برای شبانه ی شما هم همینطوره؟
سلام
کسی مودم وایرلس linksys داره ؟ یا asus 604g وایرلس دار یا 600 جی .
میخام بدونم با آسیاتک مشکلی ندارن ؟
یعنی میدونم که مودمها مشکلی ندارن ! آسیا لوس بازی در نیاره !
سلام ..من وایرلس لینکسس دارم....مشکلی هم نبوده تا حالا.......نقل قول:
سلام
کسی مودم وایرلس linksys داره ؟ یا asus 604g وایرلس دار یا 600 جی .
میخام بدونم با آسیاتک مشکلی ندارن ؟
یعنی میدونم که مودمها مشکلی ندارن ! آسیا لوس بازی در نیاره !
البته زمانی که میخوای برای باز اول خدمات بگیری....چون میخوام اون مودمشون رو بزور بدن بهت میگن ساپورت نمیکنه....اما الان که شما چند وقته داری و میخوای مودم عوض کنی..مشکلی نیست..
هنوز سرویس های 1مگ آماده ی فروش نشده ؟ :13:
سلام
این اینترنت شبانه رایگان فقط مال تهران هست یا جای دیگه هم شبانه رایگانه؟ (مثلا قــــم!)
گل پسر .. چند صفحه عقب تر جواب سوالت داده شده ... فعلا براي تهران هست ... :13:نقل قول:
بچه ها کسی مشکل کم شدن بیش از حد نرمال حجم رو نداشته این ماه؟
شارژ 3 ماهه من تا 9 شهریور بود و روز آخر هم صبح ک چک کرده بودم حدود 800 مگ داشتم
بعد از اون خونه نبودم. بعدازظهر که چک کردم 0 شده بود البته چون به صورت اشتراکی با کسی استفاده می کنم اول فکر کردم
اون طرف حجم رو تموم کرده در حالی که اینجوری نبود
بعدا که لاگم رو چک کردم دیدم کلا برای اون روز حدود 4 دقیقه لاگ انداخته و تو این 4 دقیقه بالای 800 مگ دانلود داشتم
همون روز زنگ زدم به پشتیبانی گفت آره اشتباه شده و فردا زنگ بزن درست کنن برات
بعد هم که به تعطیلی خورد
دوباره که زنگ زدم باز هم تایید کردن که اشتباه شده حتی تو دوره جدید شارژم هم این مشکل بود مثلا تو 2 دقیقه 200 مگ دانلود
قرار شد به حجم اضافه کنن که نکردن بعد از اون قسمت لاگ سایت رو حذف کردن چون مثل اینکه سوتی داده و زمان هارو درست نمیندازه
الان هم همش میخوان بپیچونن الان بیش از 1 گیگ از حجمم الکی کم شده و هنوز جوابگو نیستن
کسی همچین مشکلی نداشته تا حالا؟
کی گفته فقط واسه تهرانه من شهرستان لارستان هستم شبانه فعاله فقط به اخر یوزر روزانه حرف n اضافه کننقل قول:
من تو این سه سالی که اسیاتک داشتم همچین مشکلی پیش نیومد برامنقل قول:
ولی از کاربرای صبانت زیاد این قضیه رو شنیدم که حجمشون زود تموم میشه و احتمالا دودر میکنن