سلام به دوستانی که تاپیک رو زنده نگه داشتن...
مدتی بود وقت نمی کردم زیاد به تاپیک برسم ... سعی بر این بود که یک تاپیک جدید درباره یاهو زده بشه که اینجا رو در واقع بکنیم آرشیو... حالا بایستی به تصویب برسه توسط مدیران...
به هر صورت می رسیم به سوال دوستان:
نقل قول:
سلام
می خواستم بدونم چه جوری می شه تو ایمیل یاهو تاریخ تولدی رو که موقع ثبت ایمیل می نویسیم رو تغییر داد؟
با تشکر...
تا اون جایی که من خبر دارم نمی شه...
نقل قول:
آقای ناشناش که اون برنامه رو گذاشتی ( که پسورد آی دی رو عوض میکنه ) بابا به خدا پسورد منو پیدا کردن اونو اگه میشه دوباره آپلود کن یا اگه نمیشه یگو نمیشه که ما دیگه اینقدر مزاحمت نشیم
ببینید این کار می کنه براتون؟
1-Half Pass Changer. By:ATHLETIC. A simple Yet Effective Password Changer. Holla!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
سلام به بر و بکس با حال پی سی ورد.
آقا این messengere ما چه مرگش شده هر چی تایپ میکنم موقع چت داخل text box پایینی می آد ولی وقتی اینتر میکنم که send بشه ، چیزی توی textbox بالایی نمیآد!!! نه تنها نوشته های خودم بلکه نوشته های طرف هم نشون نمیده! تا 2-3 روز پیش خوب بود! هر کاری کردم درست نشد که نشد!
در ضمن messenger رو هم عوض کردم!روی messenger 7.5 و 6 هم کار نداد!(ماله من ورژن 8 ه)
برای دوستان دیگه هم اتفاغ افتاده... گزرا هست نگران نباشید.
نقل قول:
کسی کد فعال سازی یاهو تونل رو داره؟
ممنون
دم دست ندارم... می گردم پیدا کردم می زارم. ببینید شاید لینکی که Gladiator عزیز دادند کار کنه براتون.
نقل قول:
بابا اين مديرا خوابن پتو هم براشون بياريم؟
بابا دوستم يه برنامه داشت به نام فكر كنم حسين پي اس تروجان كه برا يارو يه فايل ميفرستاد يارو روش كليك ميكرد پسش ميومد به ميل دوستم برنامش چيه براي دان بزارين.
مرسی که پتو اوردین..
معمولا این اتفاقات با کیلی کردن بر روی لینک هایی که توسط افراد در یاهو پخش می شه می افته... برنامه جدیدی سراغ ندارم چون هر چند گاهی سرورهای یاهو عوض می شن تا این ها رو از کار بندازن..
نقل قول:
خدائي اينو راست گفتي من نميدونم مدير اين بخش كيه كه اينقدر فعاله .
آقاي مدير دمت گرم خسته نباشي.
کاش دانش دوستان به قدری بود که یک نفر مجبور نبود پاسخ گوو در بعضی موارد شرمنده ی دوستان باشه...!
نقل قول:
سلام دوستان
یه سئوال دارم:
یکی از مقررات یاهو این هستش که وقتی تو یه روم 40 نفر هستند دیگه کسی نمی تونه وارد بشه
اما من می بینم که بعضی از روم ها 46 تا 50 نفر هم هستند
کسایه دیگه چه جوری وارد میشند؟
البته یه روش خوندم که باید یه روم جدید درست کرد و ... که حالا کاربرد نداره
ممنون میشم اگه کسی می دونه کمک راهنمایی کنه
هیج کاری نشد نداره... یک دستور ساده ای بود که قبلا هم گفته شده ... اما الان حضور ذهن ندارم ... اما اون رو موقع وارد شدن به روم قبل از اسم روم میزدید و درست می شه... در ضمن همیشه برنامه ای برای این کار ها پیدا می شه...
نکته: پست های تکراری دردی رو دوا نمی کنه! پس پست اضافه ندید چون باعث به هم ریختگی و بیشتر شدن بی مورد تعداد صفحات می شه! در ضمن پست های اضافه و بی ارزش حذف می شن!
موفق باشین. :happy: