مشکل من حل شد.
خودم اشتباه کار کردم.
مشکل من حل شد.
خودم اشتباه کار کردم.
یونس جان جدا دستت درد نکنه من فایل txt رو جا سازی کردم و مشکلم حل شد جدا اگه این سایت تو رو نداشت ما چی کار می کردیم
خوب ولی حالا دو تا مشکل یک اینکه من هر چند وقت یه بار وقتی میخوام بازی کنم یه ارور میده و بعد دوباره من فایل txt رو جاسازی میکنم و درست میشه یعنی چرا من هر سری باید این فایل رو کپی کنم وبعد اینکه من وقتی بازی میکنم سرعتش توی منوی بازی خیلی کمه ولی تو خود بازی خوب هست مشکل کجاست و یکی دیگه این که من نمیتونم بازی متال گیر رو بازی کنم ارور میده بعد خارج میشه از تو ارشیو خودت دانلود کردم باز هم تشکر
راستی این نوشته زرد چیه زدی دانشجو شدی
سلام:10:نقل قول:
با یه بار جاگذاری باید مشکلت حل شه...من الان رو 78 مشکل ندارم...متال گیر هم کلا" بیخیالش شی بهتره...چون تریل میشه...:46:
دانشجو شدم دیگه....: دی
شاد باشی
یونس جون وقتی میخوام پوینت هام رو آپ کنم 1200 تاش آپ نمیشه!!!!!16550 پوینت دارم (بدون آسفالت3) ولی فقط 15310تاش آپ میشه!!!!!!!!!!!چه کار کنم؟:41::41:
...................
چطوری 850 پویت از متال گرفتی یه توضیح میدی؟!!!!!!:18::18::18::18::18:
....................
اون اتصال اینترنت کامپیوتر با بلوتوث رو گوشیت جواب داد؟؟؟؟؟؟
میبخشی اینجا مطرح کردم!:11::10:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=225605
سلام خسته نباشید. من n85 دارم و نمیتونم بازی های n-gage رو نصب کنم میگه file is corrupted!!! لطفا کمکم کنید ممنون.
خب آپدیتش کن...البته گاهی وقتا مشکل دار میشه کلاینت...نقل قول:
یونس جان عزیزم چرا این بازی رزیدنت اویل چرا تریل هست یه مرحله که میری تموم میشه میگه تریل هست از تو ارشیو خودت دانلود کردم
خب تريله ديگه....:31: گفتم كه...رو fp2 تريل ميشه...هنوز متوجه نشدي؟:31:نقل قول:
سلام یونس جان عصبی نه بد داری صحبت میکنی عزیزم یعنی هم رزیدنت اویل هم متال گیر هم فیفا 09 و... روی این fp2 تریل اجرا میشه میشه لطف کنی بگی چه بازی هایی تریل اجرا نمیشن روی 6220 راستی n85 هم fp2 هست خوب من که هیچی نمیتونم بازی کنم روی گوشیمنقل قول:
جو نمایشگاه گرفته...:31: عذر میخوام.نقل قول:
والله هنوز لیستی نتومستم تهیه کنم...ولی
ONE
BOOM BLOX
EVIL
METAL
FIFA09
Bounce
تریله...