بنزین سو پر ها آشغال شدن
نمیدونم چه مرگشونه
یه زمانی میرفتیم سوپر میزدیم ماشین حال میومد
الان میری میزنی ماشین پت پت میکنه
اینجا هم یه جایگاه داشت که بنزین سوپرش وارداتی بود
خیلی عالی بود،الان به شدت مزخرف شده... چون بنزینش وطنیه :2:
Printable View
بنزین سو پر ها آشغال شدن
نمیدونم چه مرگشونه
یه زمانی میرفتیم سوپر میزدیم ماشین حال میومد
الان میری میزنی ماشین پت پت میکنه
اینجا هم یه جایگاه داشت که بنزین سوپرش وارداتی بود
خیلی عالی بود،الان به شدت مزخرف شده... چون بنزینش وطنیه :2:
ای بابا چرا همه چی برعکس شده آخه. این دیر استارت خوردن ماشین واقعا آدمو شرمنده میکنه پیش مردم
:31:من که این دفعه سوپر زدم خیلی خوب شده:31:صدای موتور کلی کم شده:20:استارت هم خیلی بهتر میخوره.
ولی اونطوری که میگفتن ماشین گرگ میشه و اینا هیچ تاثیری روی شتاب و سرعت ماشین نداشت مثل همیشه:31:
خدایا من الان خیلی ناراحتم, یعنی کلا دوست دارم دست بزارم گریه کنم :37:
امروز با خانواده و فامیل رفته بودیم بیرون و ماشین کنار جدول پارک کرده بودم که خانوم متشخص با یه پراید
زد به سطل آشغال اونور بعد با دنده عقب گوشه سپر مبارک رو زد به گلگیر عقب درست بالای چرخ ماشین.
به اندازه کوچیکتر از کف دست 2 - 3 میلیمتری رفته تو , رنگ ماشین نرفته ولی از اونجایی که خیلی رو بی خط و خش
بودم ماشین حساسم الان دارم دیوانه میشم.
نمیدونم, میخوام ماشین و بفروشم یکی دیگه بخرم به نظر شما این فکر منطقیه یا الان تحت تاثیر احساسات فراوان این تصمیم
رو گرفتم؟!!
نمایندگی صفر رو چند میده الان؟
الان بخاطر این موضوع چقدر تو سر ماشین میخوره؟
دوست عزیز حالت خوبه؟؟؟:31:نقل قول:
ببخشید میگم مگه زده به سرتون؟؟؟:31:
ببرین راحت بدون رنگ در میاد! این همه هم حساس نباشین
:46:
نه حالم که خوب نیست :45:
حالا فردا میخوام ببرم پیش چندتا صافکار, خدا از دهنت بشنوه, اگه مثل روز اول بشه که عالیه :31:
تا حالا خیلی با حساسیت با ماشین تا کرده بودم به همین خاطره که اینقدر ناراحت شدم
زیاد لوسش نکن! خودت ضربه روحی میخوری :دی چون معمولا همه ماشینا مورد نوازش راننده های ناشی قرار میگیرن یه روزی
چه بنز 500 میلیونی زیر پات باشه چه ژیان 500 هزار تومنی این اتفاقات بخوای یا نخوای برات میوفته.برای همه میفته دیر یا زود.اینو منی دارم میگم که 12 ساله پشت فرمونم و چند تا ماشین مختلف داشتم و برای همشون کم و بیش پیشامد کرده.حتی ماشین فعلی که صفر تحویل گرفتم و یکساله زیر پامه بیرون سر کارم توی پارکینگ کاملاً مطمئنی گذاشته بودم یه پسره ی دوچرخه سوار که قاچاقی اومده اومده بوده از لای ماشینهای پارک شده رد شه دسته ی فرمونش رو کوبیده بود و عقب سمت شاگرد رو کمی قور کرده بود! مسخره تر اینکه یکبار دیگه هم این قضیه در همون پارکینگ بوسیله ی یک دوچرخه سوار دیگه تکرار شد و اینبار سمت چپش قٌر شد! :31: انگار ماشین ما آهنرباست! شانسه دیگه عزیز و بعضی چیزا دست من و شما نیست.نقل قول:
ببر یه صافکار خوب بگو گریسی بیاره بالا.یکم گریس میماله در محل قر شدگی تا رنگ نریزه و بعد با ابزارا آلاتشون صافش میکنن.اگه دلسوز باشه با ضربات کم جون ولی دفعات زیادتر ضربه میزنه تا رنگش ترکهای ذره بینی هم نخوره.
شما به رنگ بنزین سوپری که میزنی نگاه کن.هنوزم وارد میشه.نقل قول:
نقل قول:
اسفند 89
در گذشته بنزین سوپر به دلیل خرید از كشورهای مختلف به رنگهای سبز و آبی بود، اما اكنون بنزین سوپر تولید داخل سفید رنگ است.
کد:http://www.vivannews.com/Pages/News-5395.aspx
راستی اگه رنگ ماشینتون نقره ای یا خاکستری و کلا به غیر از سفید باشه حالت های موجی بعد از صافکاری کاملا دیده خواهند شد
ماشین من یه راننده تاکسی اشحح:21: از عقب زد و یه وانت ... هم بغلشو مالید درسته مثلا صافکاری شده اما کاملا معلومه.راستی یه خانم بینهایت هامبال :27: هم درب مینیبوس رو باز کرد و کوبید بهم .هر وقت یادم میوفته اعصابم بهم میریزه .خداییش از خودمون شروع کنیم و دربرابر اموال دیگرون احساس مسئولیت داشته باشیم