یه سوال داشتم
قیمت اینترنت سکیورتیش الان تو ایران چنده؟؟؟ میخوام اورژینالش را بخرم
Printable View
یه سوال داشتم
قیمت اینترنت سکیورتیش الان تو ایران چنده؟؟؟ میخوام اورژینالش را بخرم
نقل قول:
60 هزار تومان
اینم سایتش
کد:http://kaspersky.ir/Persian/products-home.aspx
مطمئنی این همونه؟ نوشته personal security ولی من internet security را میخوام
دوستان من يك ويروسي گرفتم كه كسپرم رو غير فعال كرده يعني ..توي عكس زير بهتر معلوم ميشه
من تمام autorun هاش و فايل exe شو پاك كردم و اثري ازشون نيست ولي بازم اين پيغام رو ميده
اسم فايلي كه اول هر درايو ميسازه اينهkazme__gheyz.exe و توي سيستم 32 هم يك فايل به اسم service.exe ميسازه كه اول كسپر تشخيصش داد ولي يك دفعه كامپيوتر ريست شد و ديگه كسپر غير فعال شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
از اين سايت هم ميتونی استفاده کنی، البته فروش ورژن 6.0 محصولات کسپر هست ولی در اصل خريد ليسانس هست که وقتی گرفتی ميتونی تو ورژن 7.0 هم ازش استفاده کنی
کد:http://www.kasperskylabs.ir/fa/price.htm
سلام من نرم افزارم مرتب آپ دیت میشه و مشکلی نداره key اون هم تا سال 2009 هست ولی این پیغام در هر بار بالا اومدن سیستم به من داده میشه و روزشمار معکوسی در اون هست چرا؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزيز با توجه به عکس شما اگر اشکال از دقيق بودن تاريخ سيستم نباشد، به طور يقين کد شما تا 2009 اعتبار ندارد، چون طبق عکس زده 10 روز ديگه فرصت داره، و اگر اطمينان دارين کد شما تا 2009 اعتبار داره پس 100 درصد از تاريخ سيستم شما هست، درکل از اين 2 حالت خارج نيستنقل قول:
سلام دوستان
یه سوال داشتم و اون اینکهدرصورتی که حدود سه چهار هفته ای از اخرین اپدیت انتی ویروس میگذرد ایا برای اپدیت دستی اش حتما باید اپدیت کامل را بگیریم ؟
کلا اگر بیشتر از یک هفته از اخرین اپدیت بگذرد
چون با اپدیت هفتگی اپدیت نشد.
در ضمن ایا برای اپدیت انلاین راهی وجود ندارد که اگر تا یه درصدی پیش رفته باشیم بتونیم بقیه اپدیت را بعد از یه مدتی ادامه دهیم؟
اخه با این اینترنت کم سرعت اپدیت ان لاین خیلی طول میکشد.
ممنون
کسپرسکى این قابلیت رو داره که اگه تا یه حد آپدیت کردید و بعد دیسکانکت بشید و دوباره بخواید آپدیت کنیدنقل قول:
تا اونجایى که دانلود شده رو حفظ کرده و آپدیت رو ادامه میده ... و این از مزایای کسپرسکى براى اوناییکه سرعت اینترنتشون پایینه
وقتی دیس میشویم و میخواهیم دوباره اپدیت کنیم مجددا از اول شروع میکند .
میشه توضیح بدهید که چیکار کنیم که از ادامه اپدیت شود؟