ببخشید چجوری می تونم برای ویندوز اکس پی تم نصب کنم؟
به صورت دستی
Printable View
ببخشید چجوری می تونم برای ویندوز اکس پی تم نصب کنم؟
به صورت دستی
نقل قول:موقع stand bye سیستم نباید فن خاموش بشهنقل قول:
سیستم تهویه کیس همگی کار باید بکنه و فقط Hard Disk هستش که برق آنچنانی دیگه مصرف نمیکنه و به حالت آماده به کار میره
این مشکل رو شما تو انجمن سخت افزار مطرح کن اونجا دقیق تر رو این جور مسائل کار میکنن
مشکلات سخت افزاری
کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=241
سلامنقل قول:
بعضی از تمها را میتونید نصب کنید و بعضی ها شون را از
کلیک راست روی صفحه دسکتاپ و سربرگ تمس اون جا یه منوی کشویی هست اون منو را باز کنید و گزینه brows را بزنید/ و تمی را که در یکی از دراو هاتون ریختین انتخاب کنین.
موفق باشید/
سلامنقل قول:
من آخر نفهمدیم که شما هایبرنت میکردین سیستم خاموش میشد یا استند بای میکردین؟؟؟!!
برای هایبرنت وقتی شما از توی استارت گزینه turn off computer را بزنید و بعد دکمه شیفت را نگه دارین اون وقت stand by به هابرنت تغییر میکنه/
موفق باشید
من دو تا پک پوسته از همین انجمن دانلود کردم :\WINDOWS\Resources\Themesنقل قول:
توی این آدرس ریختم اما تو تو سر برگ تم مشخصات صفحه هیچی نیمونه
به صورت دستی هم نمی شه آخه اون فایلهای که گرفتم هیچ کدوم فایلی با پسوند theme. نداره
چی کار کنم؟
درسته همین طور میشه.نقل قول:
اگر شما می تونی بگی خودت چطور از سایت ماکروسافت پیداش کردی یا لینک مایکروسافت رو هم بدی من خودم میرم میگیرمش
اگر هم که نمی تونید خودم یک کاریش می کنم
بازم ممنون
آقايون استاد كسي جواب ما رو نميدهنقل قول:
سلام دوستان-
لطفا در حل اين مشكل كمكم كنيد؛ توضيح اينكه وقتي روي درايوهام كه داخل MyComputer هستش دابل كليك مي كنم، پنجره OpenWith (كه مخصوص انتخاب برنامه مناسب براي اجراي فايلهاي ناشناس هست)، باز ميشه!!!
در ضمن الان آنتي ويريوس KasperSky Internet Security روي سيستمم نصبه! (آپديته)
با تشكر
دوست عزیز در این باره بارها توضیح داده شده
لطفا سرچ کنید
نقل قول:
عزيز من شما ويرسي شده ايد ممكن است آنتي ويروس شما اورجينال نباشد من با آنتي ويروس پاندا هارد دوستم را كه همين مشكل را پيدا كرده بود را اسكن كردم درست شد.........شما با نود32 اين را تست كن البته بعد از آپديدت كردن مشكلت حل ميشه