چه جالب
بلاخره زیاد شد
ولی باور کنین من هر چی توی تاپیک تریبال وارز پست می دادم زیاد نمی شد ...
نمی دونم چی بگم والله
چه جالب
بلاخره زیاد شد
ولی باور کنین من هر چی توی تاپیک تریبال وارز پست می دادم زیاد نمی شد ...
نمی دونم چی بگم والله
من با save شدن اسم كاربريم با سايت مشكل پيدا كردم تا قبل از اينه update بشه سات خوب بود هيچ وقت مجبور نبودم انقدر اسمم رو براش بنويسم و........... اما از اون روز هر دفهع كه ميرم و ميام بايد دوباره اسمم رو وارد كنم در ضمن بعضي اوقات هم وسط فرستادن پست در حال كه كلي تايپ كردم اين مشكل پيش مياد و حسابي كلافم كرده
الان كه من دارم ميبينم كه 38 هستتازه حتما" توي انجمن متفرقه يا يورو 2008 پست ميدي كه شمارش نميشه!نقل قول:
اين مشكل را اينجا مطرح كنيد مديران سايت حتما" پيگيري خواهندكرد:نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=230911
اين تاپيكها توي چه انجمنهايي هستند؟ توي چه انجمني پست داديد كه زياد شد؟نقل قول:
سرچ انجمن برای من از کار افتاده و وقتی کلمه ای رو سرچ می کنم صفحه ای برام میاد که این جمله رو نوشته
Fatal error: Allowed memory size of 8388608 bytes exhausted (tried to allocate 35 bytes) in /home/p30world/public_html/forum/search.php on line 1010
من سرچ کردم مشکلی نداشت . یه بار دیگه امتحان کن .نقل قول:
مشکل برطرف شد ولی مثلا کلمه ای که در انجمن موجود نیست رو به صورت ارور نشون نمیده و به یه صفحه میره و ارور بالا رو میده اما برای کلمه هایی که در انجمن موجوده به درستی کار می کنه.
خب خدا رو شكر كه مشكل برطرف شدنقل قول:
ولي هنوز يه مشكلي هست
اونم نام كاربريته
البته مشكلي تو نامت نيست.
خيلي هم قشنگه.
فقط درستش اين نيست
درستش اينه :
Lonely boy
مشكل هم اينه كه اگه منظورم درست باشه و بخواي درستش كني يعني بخواي كه درستش كنن درستش نميكنن . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
ببخشید یه سوال
من برای درخواست والپیپر خوانندگان کجا باید برم