نقل قول:
روی محور افقی رایت کلیک کن و توی format axis و بعد توی تب axis option برو بگرد دنبال values in reverse order و تیکش رو بزن. این منوها مربوط به آفیس 2010 هست. در 2007 هم روش باید همین باشه حالا ممکنه اسم منوها فرق داشته باشه
Printable View
نقل قول:
روی محور افقی رایت کلیک کن و توی format axis و بعد توی تب axis option برو بگرد دنبال values in reverse order و تیکش رو بزن. این منوها مربوط به آفیس 2010 هست. در 2007 هم روش باید همین باشه حالا ممکنه اسم منوها فرق داشته باشه
نقل قول:نقل قول:
دست شما درد نکنه
خودشه
فقز توی اکسل هایی که جدیداً می سازم زبان و فونت که می خوام پیش فرض هست
توی فایل اکسل که قبلاٌ یساختم در شیت جدید دیگه زیان و فونت دلخواهم نیست و tahoma هست که باید فونت رو عوض کنم
آره متاسفانه فایل های قبلی چون با اون تنظیمات قبلی ذخیره شدن نمی شه این کار رو کرد فقط برای فایلهایی که از این بعد میخوایی درست کنی در ضمن فایلهایی جدید هم اگه بعدا اون فونت پیش فرض عوض بشه هم همین مشکل رو دارن چون با این تنظیمات ذخیره شدنهنقل قول:
نقل قول:
خب همون
من طبق راهنمایی دوستان رمز می زنم روی همون فایل سیو می کنم یا اینکه سیو از می کنم باز هم مشکل وجود دارد
مشکل چی رمز نمی گیره یا چیز دیگه اگه میشه فایل رو بذار شاید تنظیمات خاصی براش در نظر گرفته باشننقل قول:
سلام
من می خوام فقط 10 تا ستون در sheet داشته باشم اما به طور پیش فرض کلی ستون تعبیه شده است. از Hide هم استفاده کردم اما این روش رو دوست ندارم.راهی هست که ستون های اضافی را پاک کنم؟
ممنون :10:
یعنی این سوال جواب نداره؟نقل قول:
سلام
یکی از دوستام یه فایل excel بهم داد،نمیدونست با کدوم ورژن نوشته شده...وقتی کلیکش کردم،همچین پیامی اومد و وقتی yes زدم، تمام نوشته هاش بصورت خرچنگ قورباغه در اومدن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید چیکار کنم؟
روی یه cellراست کیلیک کنیداز گزینهdeleteمیتونید انتخاب کنید که سطر حذف کنید یا ستوننقل قول:
امیدوارم بدرتون بخوره
شما می تونید از گزینه page break preview استفاده کنیدنقل قول: