چند روز بهتون میان دوره میدن یعنی شما بعد از 40 روز اومدید خونه!!؟
چند روز بهتون میان دوره میدن یعنی شما بعد از 40 روز اومدید خونه!!؟
اره بعد 40 روز دادن اونم كه ميگم ما استثنا شديم چون تو پادگان اموزشي ما چيزي به اسم ميان دوره وجود نداره..ولي بقيه پادگان ها اكثرا ميان دوره رو ميدن تو همون 20-30 روز اول. الانم 5 روز ميان دوره دادن به ما از سه شنبه دادن تا يكشنبه يعني يكشنبه ساعت 5 صبح ما بايد پادگان باشيم
سلام به برو بكس . منم 2 روز پيش اومدم تهران . ناجا دستغيب جهرم ( جهنم سبز )
واسه ساعت 6 امروز هم بليط دارم بايد برگردم . واسه اونا كه ميخوان برن آموزشي بگم كه اصلا فكر نميكردم به اين راحتي باشه
منو خيلي ترسوندن اما خدا وكيلي هيچ چيز سختي نداشته . سختيش فقط دوري از خانواده و رفقاست وگرنه واسه ما كه هتل بود
هرشبش خاطرست . خيلي خوش ميگذره . هي ميگفتن اذيت ميكنن اما اصلا 1 بار هم تنبيه نشديم . الان 30 روز گذشته بقيشم همينطوري ميگذره ...
خيالتون راحت اصلا سخت نيست . :11::40:
یه سوال اینهایی که غیب دارن می تونن موقعی که سربازند کنکور شرکت کنند و از خدمت ترخیص بشند یا نه ؟ مثلا فرض کنید من الان سربازم . میرم کنکور دانشگاه آزاد میدم و بعد می بینیم قبول هم شدم آیا می تونم با وجودی که غیب خوردم ترخیص بشم و برم درسمو بخونم یا نه
اگه اشتباه نکنم فقط کسانی رو برای ادامه تحصیل ترخیص میکنند که برگه اعزامشون مهر غیبت رو نداشته باشه.
اگه برادرمون نظامی باشه چی بازم می تونیم نامه بگیریم که بیفتیم نزدیک خانه یا نه ؟
با پدر نظامی مگه فرقی داره ؟
غیبت هم دارم
خیر، طبق قانون نمیتوانید ادامه تحصیل بدید با وجود غیبتنقل قول:
---------- Post added at 07:11 PM ---------- Previous post was at 07:10 PM ----------
خیر، پدر نظامی باید باشهنقل قول:
یه سوال دیگه
سلام
اینکه در دفترچه نظام وظیفه آمده برای متولدین ماقبل 64 باید آخرین وضعیت این مشمولان استعلام بشه و برگه شماره یک تکمیل بشه به چه معناست
آیا معنیش اینه غیبت مابعد 64 بخشیده شده ؟ چون نوشته ماقبل 64 باید وضعیتشون استعلام بشه
ممنون میشم کسی پاسخ بده
1- شما باید پس از قبولی در دانشگاه برای دریافت معافیت تحصیلی اقدام میکردین.که احتمالا نکردین. با اینکه سازمان نظام وظیفه میدونه شما دانشجویی ولی تا زمانی که معرفی نامه از طرف دانشگاه نبری بهت معافیت تحصیلی نمیدن.نقل قول:
2-مدت مجاز تحصیل دوره کاردانی 6 ترمه یعنی 3 سال که مرخصی هم بگیرین جز 6 ترمتون حساب میشه.یعنی شما اگر در این 3 سال یکبار مرخصی بگیرین فقط میتونین 5 ترم درس بخونید.بعد 6 ترم اجازه ادامه تحصیل شما باید توسط نظام وظیفه صادر شه. یعنی باید میرفتین و اعلام میکردین که من این تعداد واحد اضافی دارم میتونم ادامه بدم یا مشمولم.در بیشتر موارد قبول میکنند و حضورتون و اعلام این مساله فقط یک کاره اداریه که باید انجام بشه.(البته اگر وضعیت تحصیلی شما بد باشه اجازه نمیدن)
فقط برو ببین مشکلی نداری معاف از رزم شی. اگر نداری که احتمالا 90 روز رو باید سر کنی و اگر داشته باشی و معاف از رزم شی غیبت هات رو حساب نمیکنن.:46::27::11:
منظورش اینکه اونایی که ما قبل 64 هستند خیلی وقته مشمول شدند و باید استعلام بشه که چرا نیومدند، یا معافیت تحصیلی داشتند و یا غایب بودندنقل قول:
شما همون مدرکی که دانشگاه داده بهت برای نظام وظیفه، اون رو بفرست خودشان درست میکنند
غیبت ها هم الان 3 سالی هست بخشیده نشده، یه سری قانون گذاشتند که آخریش 17 تا ماده داشت که مثلا متاهلین 1 ماه بخشش و ...