دقیقا! و این جریان مشکوکه ربطی که کندی و اینا هم ندارهنقل قول:
این 1گیگ هدیه IG رو چطوری بگیرم؟ اطلاعات کاربری رو درست کردم follow هم کردمشون ولی خبری نشد اصلا این پین رو چطوی میدن؟
Printable View
دقیقا! و این جریان مشکوکه ربطی که کندی و اینا هم ندارهنقل قول:
این 1گیگ هدیه IG رو چطوری بگیرم؟ اطلاعات کاربری رو درست کردم follow هم کردمشون ولی خبری نشد اصلا این پین رو چطوی میدن؟
سرور خارجی 500 کیلو بایتنقل قول:
سرور داخلی هم یا نامحدوده یا همون 500 کیلو
اگر در تایم رایگان سرعت سرور داخلیتون نامحدوده میتونید از روش زیر استفاده کنیدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تست کردم مشکلی ندارن وصل میشننقل قول:
خیلی وضع خرابه !!
فقط سایت های که سرور داخلی دارن زود باز میشن ! بقیه سایت ها یا باز نمیشن یا خیلی دیر !
یادش بخیر دو سال پیش یا نت کلا قطع بود یا وصل بود همه سایت ها یه جور باز میشدن !
دوستان ما دو تا خط تلفن داریم خونه
روی یکی از خطوط چند وقتی هست که اینترنت مخابرات دارم، روی خط دیگری میخوام سرویس آسیاتک بگیرم.
الان حدود 3 ماهه که ثبت نام کردم و خبری نیست و میگن که پورت خالی بشه برامون رانژه میکنن. در سایت 1544 در قسمت کاربر نوشته که "بوخت رانژه کشی تکراری است" یعنی چی؟
یعنی چون روی دو تا خط مختلف به یک آدرس میخوام اینترنت بگیرم، بهم نمیدن؟!
منزل سمت سعادت آباد هست. (مرکز سلمان فارسی)
آقا نت من کلا چراغ adsl هم روشن نمیشه فقط هر چند وقت یکبار چندتا چشمک میزنه دوباره خاموش میشه مشکل از کجاست؟؟ تا چند ساعت پیش مشکلی نداشتم:n03:
اول نگاه به استاتوس مودم و نویز کنید یعنی همون snrنقل قول:
اگر طبیعی بود مشکل از خودشونه
هیچی نیست حتی DNS Server هم نمیگیره همشون خالیننقل قول:
پس مشکل از خودشونهنقل قول:
منم پارس آنلاین دارم هر از گاهی اینطوری میشه البته خیلی طول نمیکشه در حد چند دقیقه است
به پشتیبانشون بگید حالا یا مشکل از مرکز مخابراتیتون هست یا مشکل از خود آسیاتکه
این روزا وضعیت اینترنت آسیاتک چطوره ؟ من های وب دارم میخوام درخواست جمع آوری بدم آسیاتک بگیرم ، اگر آسیاتک هم قطعیش زیاد شده الکی وقتم رو تلف نکنم:n27: