اگر نوشته مانح خدمتی ندارید به کمسیون ارجاع نخواهید شدنقل قول:
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
Printable View
اگر نوشته مانح خدمتی ندارید به کمسیون ارجاع نخواهید شدنقل قول:
سلام.لطفا منم راهنمایی کنید.من متولد فروردین ۶۷ هستم.من دانشگاهم رفتم ولی بعد چند ترم چون نرفتم دانشگاه اخراج شدم.۸ سال که میگن باید غایب باشی یا مشمول واسه خرید؟چون یه مدت که به خاطر دانشگاه معاف تحصیلی بودم.دیپلم قیمتش ۱۵ ملیون هست؟در مورد کسری جیهه و ایثار گری مگه برنداشتن و حذف نشده پس چرا بعضی ها هنوز دنبالشن؟من پدرم ۲۷ ماه فکر کنم جبهه داشت ولی متاسفانه استفاده نکردم.
- :n28:
نقل قول:برای دیپلم 15 میلیون هست و جریمه هم به مبلغ مذکور تعلق می گیرد(شیوه محاسبش رو نمی دونم ولی زیاد نیست)سلام به دوست عزیز
باید هشت سال تمام از زمان مشمولیت شما گذشته باشه. یعنی مثلا اگر شما سال 88 دانشگاه قبول شده باشید و زمان اخراج شما از دانشگاه سال 90 باشه(بعد از چهار ترم) زمان غیبت شما از سال 90 محسوب می شه.
دوستان کد آموزشی اومده تو سیستم پلیس +10؟
من هفته گذشته رفتم گفتن نیومده، نظام وظیفه هم رفتم نگفتن بهم
دوستان عزیز
همون طور که می دونید جریمه غایبینی که تا پایان 22 بهمن ماه ثبت نام می کنند مورد غفران قرار می گیره. این سخا و دهش فقط شامل سنوات غیبت می شه یا این غایبین ناخلف، در حین خدمت اجازه دادن کنکور و قبولی در دانشگاه ها را هم دارند(می خواستم مطمن شم)؟
سلام.
دوستان من 1 اسفند اعزامم که افتاده جمعه!
اگه من شنبه ظهر برسم اونجا کسی ناراحت میشه؟:n24:
آخه از مشهد به اراک یه جوریه که قطار 9 صبح میرسه اراک،زور بزنم ظهر دیگه برسم پادگان:n37:
بچه ها من جواد بیکیم از یزد لیسانس حسابداری اعزامی یک تیر 93 به 05 کرمان و دوره کد پدافند هوایی شاهین شهر عملیات زمین به هوا و الان از یک آذر93 نماینده ارتش از توپخانه 55 اصفهان مامور به بنیاد شهید یزد(نماینده ارتش در بنیاد شهید یزد)/بچه ها نفر قبلیم میگفت الان اگه 10 نفر در ایران راحت خدمت میکنن یکش تویی صبح ها 7030 حظورمه و ظهر ها 14.15 خروجمه وکارم رسیدگی به کار ایثارگران و جانبازان ارتشی یزدی /یک جورایی میشه بگن نیمچه امریه مثل کارمندای اونجا سر دو ساعت چایی و نه نگهبانی و از مهمتر ریس خودم خودمم هستم فقط دو ماه یکبار باید گزارشات ارباب رجوع ها را برای فرماندم به توپخانه اصفهان پست کنم//فکر نکنم هیچ کدومتون خدمتی به راحتی من داشته باشید///خدا را هزار مرتبه شکر تنها راهی بود که بیفتم شهر خودم چون یزد ارتش نداره///شماره من 09137472019 برای راهنمایی کسایی که افتادن یک اسفند 05 کرمان
نقل قول:
اعزام شما چون در روز تعطیل هست بنابداین شما شنبه اعزام خواهید شد تا قدیم که خود وظام وظیفه اتوبوس کرایه می کرد و با اون اعزام می کرد شما خودت می خوای با قطار بری؟
پس اگه شنبست که حله آقا دمت گرم فکرم راحت شد.نقل قول:
والا دو تا داداشای دیگمم که رفتن خودشون رفتن حرفی از اتوبوس نزدن!
بعدشم خب قطار کوپه چهار نفره حال دیگه ای داره :n20:
یه خواب خوب قبل این دو ماه کم خوابی میچسبه :n31:
فقط پول قطار با غذاش شد 80 هزار تومن! اینش زیاد نچسبید:n37:
جواد جان داداش اگه غرضت سوزش ما بود که به حمدالله حاصل شد دهنت ...:n31:نقل قول: