دوستان برید خدا رو شکر کنید من الان داتک 128 نامحدود دارم ماهی 30 تومن میدم سرعتش هم از 16 بیشتر نمیشه عمرا
با 16 هم که 24 ساعته دانلود کنم 1.3 گیگ بیشتر نمیده تو روز
Printable View
دوستان برید خدا رو شکر کنید من الان داتک 128 نامحدود دارم ماهی 30 تومن میدم سرعتش هم از 16 بیشتر نمیشه عمرا
با 16 هم که 24 ساعته دانلود کنم 1.3 گیگ بیشتر نمیده تو روز
اتفاقا اینجا که ما زندگی میکنیم 4 تا شرکت ADSL میدن ...نقل قول:
برای من هم تا قبل از این مسخره بازی ها خوب بود، به همه هم شاتل رو پیشنهاد میدادم! اما اگر بخوان به رویه اشتباه ادامه بدن دیگه تمدید نمیکنم! از روزی هم که اینطوری شده هرکسی میگه سرویس از کی بگیرم میگم از شاتل نگیر!
دیروز برای هفتمین بار بود که یکی به من گفت اسم شرکت هارو بگو ببینم از کدوم بگیرم ... من اسم هارو گفتم ، بعد اون گفت میرم از شاتل میگیرم !
کلا مثل اینکه این اسم شاتل جذبه ی خاصی داره و همه فکر میکنن که باید خیلی باحال تر باشه !
من شهرستان هستم، سرعتم عالیه 276 کیلوبایت بر ثانیه.
شانس داری عزیز دل: دینقل قول:
سرعتم عالیه هم شب هم روز. 276 کیلوبایت بر ثانیه. شبی 5 گیگ دانلود میکنم.
ولی الان که اومدی اینجا اعلام کردی منتظر باش سریع راپورت بدن سرعتت بیاید پایین:دی
ببخشید تو این وضعیت سوال اینجوری میپرسم!
الان art 5 ماهی چقدر میتونه دان کنه؟ (به جز شبا البته)
5 شنبه و جمعه رایگانه دیگه؟
شبا هم این قانون ufp برقراره؟
امیدوارم سرویسشون خوب از آب در بیاد!نقل قول:
من هم چیز زیادی نمیخوام! میخوام مثل بقیه محدودیتم برداشته بشه! این کار رو بکنند من میرم 512 برای 1 سال میگیرم!
خیلی خیلی مواظب باش ممکنه یک مدت سرویست را بهتر کنند بعد که یک ساله خریدی سرعت را ببندند.نقل قول:
من یک مگ داشتم شبانه اش عالی بود ارتقاء دادم به 2 مگ ، شب چهارم سرعت را بستند.
سرعت باز کردن پیج بسیار عالی اما دانلودم با تورنت به یک کیلوبایت هم نمیرسه...فکر کنم تا فردا صبح 50 مگ هم دانلود نکنه...دست گل شاتل درد نکنه
اه این شاتل دیگه شورشو در آورده
چند شبه اصلا سرعت از 30 بالا تر نمی ره/ حتی از اپرا
این سایت هم که طبق معمول 1 تا 4 باز نمی شه
من چند روز خونه نبودم برگشتم اینترنت رو تست کردم کفم برید !!!
چه خبر شده ؟ آخراالزمان شده ؟
چرا سرعت بالا رفته ؟ چرا پینگ پایین اومده ؟ چرا شب ها دیگه سرعت پایین و پینگ بالا نمیره ؟
من سرویس ART دارم . ظاهرا یه تغییراتی به وجود آوردن که بی خبر بودم !
این وضعیت ادامه داشته باشه امضام رو عوض می کنم !!!