دوست عزیز الان داره 7 تا سرعت بهم میده این یعنی نامحدودهنقل قول:
پشیمون شدم از خریدنش
واقعا متاسفم براشون
Printable View
دوست عزیز الان داره 7 تا سرعت بهم میده این یعنی نامحدودهنقل قول:
پشیمون شدم از خریدنش
واقعا متاسفم براشون
منم اول مخابرات بودم واقعا توی دانلود هیچ مشکلی نداشتم فقط یه خورده پینگش بد بود که اونهم خیلی تفاوت نداشت.
اما با پارس آنلاین واقعا وضعیت دانلود افتضاحه.
الان شما 10 گیگ رو دانلود کردی و اینطور شد یا هنوز اون 10گیگ تموم نشده و سرعت اینقدر افتضاحه ؟
اینکه میگه 10 گیگ منظورش همون یه ماهه یا کلی هست مثلا من این ماه 10 گیگ رو با سرعت بالا دانلود میکنم و بعد سرعت واقعی میشه دوباره ماه بعد که تمدید میکنم 10 گیگ دوباره با سرعت بالا دارم یا نه ؟
دوستان لطفا راهنماییم کنین
از وقتی اومدم پارس تمام سرویسای انتی فی ل تر م روی تبلت از کار افتاده
لطفا بگین با چه اپ یا سرویسی میتونم روی تبلت اندرویدی با نت پارس انلاین ف ی ل ت ر و دور بزنم؟
لطفا اگه اینجا نمیشه بگین واسم پی ام بزنین
منتظر راهنماییتون هستم...
تو این پست قصد دارم یه افشاگری واقعی بر حسب تجربه ای که بدست آوردم در مورد پارس انلاین بکنم.
این شرکت که این همه ادعا میکردن محدود نمیکنه و فلان بیسار علاوه بر محدود کردن سرعت من دزدی و کلاهبرداری خودشو هم بهم ثابت کرد !! واقعا متاسفم منو از دانلود شبانه محروم کردن !! الان سه روزه راس ساعت دو که میشه اینترنت قطع میشه ساعت 6:58 دقیقا وصل میشه پشتیبانی هم جواب درستی به ادم نمیده. تمام این جریانات از وقتی شروع شد که من صد گیگ طی یک هفته دانلود کردم، سرویسم هم دو مگ هست بعد از عبور از مرز صد گیگ فرداش سرعتم یک چهارم شد تو تایم رایگان !!! پس فرداش هم که همین قضیه که گفتم اینترتم کلا قطع میشه.
اینو گفتم تا همه در جریان کلاهبرداری واضح این شرکت قرار بگیرید و گول 9 مگ و رونالدو این حرفا رو نخورید اینارو فقط واسه سریع خالی شدن حجمتون گذاشتن و اگه تازه شانس بیارید و سرعت شبانتون بالا باشه زیاد که دانلود کنید همین بلایی که سر من اومد بدون شک سر شما هم میاد.
روی سیستمهای اندرویدی با اندروید 4 به بالا یا اندروید ورژن پایینتر اما روت شده، P sip hon کار میکنه تو پارسآنلاین. اما به طور کلی پارسآنلاین ف یل تر ینگش از بقیه شرکتا قویتره. به قول گفتنی: کاسه داغتر از آش.نقل قول:
منم به مشکلی مشابه شما برخوردم اما نه به شدت شما. تا 10 روز پیش اوضاع خیلی خوب بود. سرعت روزانه حدود 900 کیلوبایت و شبانهام هم تا 800 - 850 کیلوبایت تو ساعتهای آخر شبانه رایگان میرسید. از 10 روز پیش یه سری مشکلات ایجاد شد. اول، قطعیهای مکرر تو ساعتهای رایگان که یه الگوی مشخص داشتند. یعنی به فاصله هر 3 دقیقه یه بار قطع میشد اینترنتم. ضمن این که این وضعیت تو 30 تا 45 دقیقه اول شبانه رایگان و بعدش هم از ساعت حدود 4:15 به بعد تا پایان ساعت رایگان اتفاق میافتاد. البته اون موقع سرعتم همون حدود 850 کیلوبایت بود. اما مرتب قطع و وصل میشد.نقل قول:
اما 4 روز پیش سرعت شبانه رایگانم به شدت افت کرد و شد یک سوم. یعنی حدود 250 کیلوبایت. روزای بعدشم دیگه بیشتر از 600 کیلوبایت نشد در بهترین شرایط. یه چیز جالب هم این بود که دیروز متوجه شدم سرعت روزانهام هم افت کرده و رسیده به حدود 400 کیلوبایت. زنگ زدم پشتیبانی بعد از یک ربع انتظار، بالأخره یکی جواب داد و مشکل رو بهش گفتم. دستور داد مودم رو خاموش کنم، بعد از یه سری دستکاریها بهم گفت مودم رو روشن کن و سرعتت رو چک کن دوباره. این کار کردم دیدم یه کمی بهتر شده و رسیده به حدد 520 تا 530 تا. گفت یه کمی صبر کن احتمالاً بهتر میشه. شبانه رایگان بهتر شد تا حدود 650 کیلوبایت ولی به اون وضعیت قبلی برنگشته. البته امروز صبح که با اسپیدتست امتحان کردم بهتر شده بازم.
شما هم باز پیگیری کن. احتمال داره وضعیتت بهتر بشه. البته منم باید صبر کنم ببینم رو همین روال میمونه یا نه. امیدوارم که بدتر نشه دوباره.
این محدودیتها ماهیانه است. یعنی حتی اگه شما سرویست رو یک ساله هم تمدید کنی، هر ماه 10 گیگ جایزه مصرف منصفانه با سرعت بالا داری. هر ماه این محدودیت رو که رد کنی تا آخر اون ماه سرعتت میآد پایین روی سرعت اسمی. از ابتدای ماه بعد دوباره سرعتت میره بالا تا زمانی که دوباره محدودیت رو رد کنی.نقل قول:
نقل قول:کلاً 128 نامحدود وقتی روی سرعت اسمی باشه، بگیر نگیر داره. تو ایران 128 کیلوبیت رو تو تبلیغات میگن «اینترنت پرسرعت» (:37:) در حالی که حتا دوبرابر دایلآپ هم نیست. یه خورده که ترافیک بشه یا سرور مخاطبت مشکل داشته باشه، میشه قطره چکون. به نظرم اگه نامحدود بخوای با سرعت اسمی بگیری حداقل باید روی 256 یا حتا 512 فکر کنی. 128 جز اعصابخردی چیزی به دنبال نداره. البته اگه خوره دانلود نباشی با یه استفاده معمولی از اینترنت جایزه 10 گیگ ماهیانه 128 پارسآنلاین جوابتو میده چون تو اون 10 گیگ سرعتش چند برابره و تا سرعت اسمی 1مگابیت هم ظاهراً میرسه اما اگه مصرف ماهیانهات بالاتر از 10 گیگ باشه، من که اصلاً توصیه نمیکنم 128 رو.نقل قول:
آقا شما که 7 - 8 سال استفاده کردی، از این چیزا باید زیاد دیده باشی. به نظر میآد یه سری مشکلات عمومی تو این چند وقته تو وضعیت اینترنت کشور و همین طور پارسآنلاین وجود داشته. به خصوص تو یه هفته - 10 روز گذشته، اوضاع چندان خوب نبوده.نقل قول:
یه کم دیگه باید صبر کرد. وزیر که گفته قراره تا آخر امسال پهنای باند اینترنت کشور دو برابر بشه و این مشکلات اخیر رو به همین عامل مرتبط دونسته. احتمال داره که درست بشه وضعیت.
البته به نظرم غیر از صبر هم چاره دیگهای نیست.